Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ти пак си в някакви плюции , бил съм некога келнер . лъжата за нищо я нямат ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сигурно е така. Не знам, засега това ми е само несбъдната професионална мечта. Надявам се скоро да я реализирам....:-)
Иначе си в поредната заблуда. Никога не лъжа умишлено...може да греша , но лъжа ни-ко-га.... Къде си видял келнер да лъже ? Кой би отишъл в неговата кръчма отново ?!
Коментар
-
Каза една обява, намерих ти 127 на оферта и понеже има поне по 20% отстъпка при преговори нали така има поне още толкова.
А обявите с безспорни параметри на исканото от теб не са 1000 , а 587... Поредната ти лъжа с цифри.... Направо се чудя как може някой да прави бизнес с теб....:-) Ако беше магазинер щеше да ползваш онези кантари от комунизма и да удряш всички с поне 200 грама на кило :-))))
1 - 40 от общо 587 обяви - ПродаваРезултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 1-СТАЕН, 2-СТАЕН, 3-СТАЕН, 4-СТАЕН,
Под райони: ЦЕНТЪР,
Година на строителство: до 1989 г., Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 237452 euro
Средна цена на кв.м: 2466 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И от брокери-лъжци като теб няма нужда, дето през живота си една стотинка не са изкарали с честен труд.
Иначе си в поредната заблуда. Никога не лъжа умишлено...може да греша , но лъжа ни-ко-га.... Къде си видял келнер да лъже ? Кой би отишъл в неговата кръчма отново ?!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Страшна самозаблуда, няма що. 127 обяви от над 1000 общо. Сред тези 127 едва ли има и един читав имот. Квадратурите са надписани средно с 40%. И пак - брокерски лъжи до насиране, само и само да оправдаваш нереално високите цени.
А обявите с безспорни параметри на исканото от теб не са 1000 , а 587... Поредната ти лъжа с цифри.... Направо се чудя как може някой да прави бизнес с теб....:-) Ако беше магазинер щеше да ползваш онези кантари от комунизма и да удряш всички с поне 200 грама на кило :-))))
1 - 40 от общо 587 обяви - ПродаваРезултат от Вашето търсене на:
Година на строителство: до 1989 г., Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 237452 euro
Средна цена на кв.м: 2466 euro.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ох крайно време е. Никога не се връщай :-)
Страната ни няма нужда от такива антибългари.лъжци и мрънкачи :-)
Коментар
-
Хахаха, самозаблудата нема да ви помогне. Цифрите не лъжат.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7rz6bh&f1=1
1 - 40 от общо 127 обяви - ПродаваРезултат от Вашето търсене на:
Цена на кв.м площ: до 1900 EUR, Година на строителство: до 1989 г., Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 162458 euro
Средна цена на кв.м: 1637 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не гледай тези справки ,на място цените сса други,и има и много по ниски оферти -имаш лошия навик да постваш някакви нагласени статистики и да им вярваш,нали аз ходя и виждам за какво иде реч на място .Тези данни не са верни
Отричането на реалността не знам дали става за психотерапия.... требе да питам Левчо...:-)Last edited by pesimist4o na kvadrat; 11.03.2022, 11:48.
- 1 like
Коментар
-
Реалните цени в София са 2 до 3 пъти по-високи от статистиката, а заплатите са значително по-ниски. И да, мизерници сте и ядете доматите с колците. Затова и нормални хора няма как да живеят в този осран град дългосрочно - дори при сериозно желание и саможертва. До края на Юни ще съм се изнесъл и няма да стъпя повече в това гето.
Страната ни няма нужда от такива антибългари.лъжци и мрънкачи :-)
- 7 Харесвания
Коментар
-
Човекът ти написа конкретни оферти за Солун - в пъти по-изгодно от София. Какво не разбра, та продължаваш като папагал да цитираш тази фалшива статистика?
Да ми пример за апартамент в Центъра на София с реална квадратура за 1900 на квадрат.
Реалните цени в София са 2 до 3 пъти по-високи от статистиката, а заплатите са значително по-ниски. И да, мизерници сте и ядете доматите с колците. Затова и нормални хора няма как да живеят в този осран град дългосрочно - дори при сериозно желание и саможертва. До края на Юни ще съм се изнесъл и няма да стъпя повече в това гето.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7rz6bh&f1=1
1 - 40 от общо 127 обяви - ПродаваРезултат от Вашето търсене на:
Цена на кв.м площ: до 1900 EUR, Година на строителство: до 1989 г., Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 162458 euro
Средна цена на кв.м: 1637 euro.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Много обичам да се говори наизуст или с данни от 2013та година
Лично съм търсил във Валенсия (понеже града много ми харесва) и чудесен тристаен в бюджета ми (200 000 евро) не открих.
Това беше преди 3 години.
Масово жилищата там са със страшни компромиси (8 м2 спални и тн.).
В Солун не знам как е положението, но предплагам че и за там говориш глупости.
ПС: И двата града не са столици.
Предполагам и двата града са добри за живеене когато човек се пенсионира / по-топло и море/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
В гаража ще има велоергомер, на който ще върти педалите за здраве и ток. Ще го върже към зарядна станция и ще припечелва от комшиите. Ще зарежда тротинетки, вибратори и сешоари. Гаражът си остава най-сериозната инвестиция, защото е и дом, и работно място, и спортна зала. Това ще бъде едноетажна социална система, защото всички апартаменти ще бъдат празни. Така няма да има социално разслоение по вертикала, а една хомогенна хоризонтална структура, която няма да надвишава повече от 2.5 метра от земята. Така животът ще варира от 2.5 метра над земята до 2 метра под земята, а мечтите няма да се извисяват на по-високо от чучура на балконите на първия етаж. Всеки един по-висок порив ще скита безпризорен между прашните прозорци на един необитаем свят.
Коментар
-
Купи ли е ? Сигурен ли си ? А местните дали могат да си купят като са пълни бедняци в сравнение със София ? По-зле дори от отношението София-Мюнхен-Лондон.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison
Local Purchasing Power in Sofia is 44.94% higher than in Thessalonikihttps://business.dir.bg/ikonomika/ga...benzin-i-hraniPrice per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 1,917.31 €
(3,751.42 лв)1,935.73 €
(3,787.47 лв)+0.96 % Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 1,393.18 €
(2,725.91 лв)1,272.89 €
(2,490.55 лв)-8.63 %
Както ти ходиш до Одрин на пазар, така и Солунчани идват у нас .... от глад....Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 2,801.27 €
(5,480.99 лв)1,935.73 €
(3,787.47 лв)-30.90 % Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 1,453.62 €
(2,844.16 лв)1,272.89 €
(2,490.55 лв)-12.43 %
Да ми пример за апартамент в Центъра на София с реална квадратура за 1900 на квадрат.
Реалните цени в София са 2 до 3 пъти по-високи от статистиката, а заплатите са значително по-ниски. И да, мизерници сте и ядете доматите с колците. Затова и нормални хора няма как да живеят в този осран град дългосрочно - дори при сериозно желание и саможертва. До края на Юни ще съм се изнесъл и няма да стъпя повече в това гето.Last edited by ejonny2376; 11.03.2022, 11:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Там спалните са малки,не само във Валенсия ,по-големи са в къщите .
Апартаментите ,тристайни например по 70 квадрата чисти са с хол,кухня и 3 спални -звучи нереално но хола е по-голям и едната спалня,останалите 2 спални са по-малки ,има място за легло и гардероб,антрето е много малко около 2 квадрата буквално
Оферта са къщите до 10 мин по магистрла до големия град ,там ще получиш едни 100 квадрата чисти и повече даже за 130-140 хиляди евра готови
Коментар
Коментар