IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей това е топ търговия в момента...

https://amp.dw.com/bg/%D1%87%D0%B5%D...%BE/a-59281905

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Точно на преобладаващи такива мнения разчитам, щото, ако не остане тухла, загубата ми ще е приемлива, от калибъра на цената на вила в радомирско, но, ако остане, печалбата може да е в хиляди проценти.

ПП. УЧУДВАНЕ!! Писане по темата е тролене??!!??!!
      Неее не го трийте! Той е сериозен играч. Още веднъж респект! Това е разликата между мижав инвестотор като мен, който мисли в проценти и спекулант, който поема рискове и мисли в ПЪТИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666

Респект към спекуланти от твоя калибър, готови да поемат риска, че малко след покупката тухла върху тухла няма да е останала, както и че ако/когато територията стане руска, имота ще им бъде национализиран.
        На мен не биха ми издържали нервите за такава инвестиция.
        Точно на преобладаващи такива мнения разчитам, щото, ако не остане тухла, загубата ми ще е приемлива, от калибъра на цената на вила в радомирско, но, ако остане, печалбата може да е в хиляди проценти.

ПП. УЧУДВАНЕ!! Писане по темата е тролене??!!??!!
        Last edited by 13ADROL; 26.02.2022, 23:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
          Как е, купуват ли се имотите?
          Гледам лека нервност в брокерите във форума . Предполагам, че е от стреса покрай многото работа и неспирното купуване и продаване на недвижими имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
            Как е, купуват ли се имотите?
            продава се един мноооого светъл с отворено пространство с неповторима гледка. Евтино - 100гривни на квадрат
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Липсващите мнения са тук:
              Ще има ли война Украйна - Русия - Форум Инвестор.БГ (investor.bg)
              रादोस्त

Коментар

• Как е, купуват ли се имотите?
                Last edited by better; 26.02.2022, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                  Зимай, зимай.....
                  (че да изпревариш проекта)
                  После няма да казваш че си на 4-та линия, а на 2 спирки от плажа!
                  (акцента винаги да е в/у по-малкото число)
                  Знаех си че ги разбираш .... акцентите на изказа :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
                    Хаха за метрото не бях се сетил :-)
                    Ама аз затва държа Радомир. БХ почти го обеща до там :-)
                    Зимай, зимай.....
                    (че да изпревариш проекта)
                    После няма да казваш че си на 4-та линия, а на 2 спирки от плажа!
                    (акцента винаги да е в/у по-малкото число)

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                      Абе зимай, бре!

Като пуснат скоро и метрото на Слънчака - найш как ша рипнат!
                      Хаха за метрото не бях се сетил :-)
                      Ама аз затва държа Радомир. БХ почти го обеща до там :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

За съсед на Дури трябва да си от лъв нагоре.
                        Вероятно си прав / а аз съм много далеч от това ниво/, но в суматохата може да има и случайно попаднали....
                        Или съм оптимист ?

Коментар

Пак ми изчезна поста, а мисля че си е баш по темата.
                          Руснаци имат куп имоти у нас и за някои ще стане абсолютно безсмислено притежаването им като не могат да ги ползват. Не знам само дали могат да ги продават дистанционно....
                          Макар и да не харесвам нашето море бих отнесъл нещо на половин цена.... Ей така заради прИмоцията....
                          forum брокерчетата ще те оправят. Май 10% искаше баш териката, ама на 1/2 цена като е пак ще има далавера . Аз ваканционен имот не ща. Още повече от луди руснаци
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

... ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
                            Абе зимай, бре!

Като пуснат скоро и метрото на Слънчака - найш как ша рипнат!

Коментар

Давай да правим списъци на чакащи :-)
                              Боби, ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
                              Само ако съм съсед на Дури бих се замислил....:-)
                              За съсед на Дури трябва да си от лъв нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

И аз бих лепнал един!
                                Давай да правим списъци на чакащи :-)
                                Боби, ако ще е на морето 4-та линия и Слънчака не ме интересуват.
                                Само ако съм съсед на Дури бих се замислил....:-)

Коментар

Working...
                                X