Нищо. И този Септември ще бъде Май. И така докато 70 годишните юбиляри най накрая купят в обновената (сигурен съм в това) по това време топ локация Ботунец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПеси, наемателя ми се омете, не дали емиграционните на жена му документи, която е мароканка (а той от Париж...както пееше Стефчо Данаилов - аз съм от Твърдица, ти си от Париж) и плаща човека два наема, заряза два депозита и ми се извини че няма да се върне.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНещо по темата от мен ....
Най -новите данни от сряда показват още от същото и въпреки уверенията на някои пишман повдигачи в темата и клоуни като шестака,няма напечатани 5 трилиона,няма увеличение на оборите ,няма и да има
Баланса на най-важната "банка" в света продължава да се свива и е на най-ниското ниво от 2 год !
Колко финансово неграмотен и ниско интелигентен трябва да си,за да живееш в делюзията ,че нещо щяло да поскъпва,още повече в някво гето на майната си ??!!
Ще си научите вие урока,но насила
Ето това е графика за М3 - спад имаме с 1 трилион за една година:
https://fred.stlouisfed.org/series/MABMM301USM189S
Прави впечатление, че за последните 50 години имаме постоянен плавен ръст на M3 и яко надуване след ковид пандемията, а сега е първият път когато трендът се обръща. Това докъде ще доведе само можем да гадаем, със сигурност обаче фейк-печалбите на нашите имотолюбци ще се изтрият по начина, по който и се създадоха.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеПеси, наемателя ми се омете, не дали емиграционните на жена му документи, която е мароканка (а той от Париж...както пееше Стефчо Данаилов - аз съм от Твърдица, ти си от Париж) и плаща човека два наема, заряза два депозита и ми се извини че няма да се върне.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Точно Слънчев бряг е идеалното място за ергени, щото купонът тече 24 часа и е пълно със загорели жени и българки, и чужденки.
Но не всеки го влече това.
Описание от жена ми. от преди 15 години....
https://poblizo.com/?p=5222&cpage=1
Коментар
� -
Ниво 1900 вече е преминато. Ето доказателството:
.
.
Ще продължи ли да се покачва средната цена? За съжаление отговорът е ДА. Факторите обуславящи поскъпването са много и засега няма никакви срещуположни фактори които да предполагат забавяне на поскъпването.
Тук в темата мен ще ми трият коментарите, защото моите новини са неприятни. Така е било винаги: Вестоносецът е виновен!
Истината е, че за някои участници в темата тези мои новини означават:
.
За тези които ще могат да си позволят "INSERT COINS" ще има жилище на по-висока цена, за другите които няма да могат, остава присъединяване към 60% наематели или да си останат там където са били до сега.
Има лекарство, но то е горчиво. Който иска да се излекува ще трябва да се примири и да изпие горчивия хап. Това е. Ако щете...
СЕПТЕМВРИ---->>>>>ниво 2000, купувайте СЕГА или ви чака примирение на следващото психологическо ниво.
Съпротивата срещу Негово Величество пазара, води само до фрустрация, стрес и натрупване на психически проблеми.
Магарешки рев и мятане на къчове са нормална реакция срещу несгодите поднесени от НВ пазара след всяко ново по-високо ниво. Жалките опити за обиди срещу вестителя на новините, няма да помогнат в борбата за понижение на цените.Last edited by bulgarian lev; 14.07.2023, 14:02.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Песи, наемателя ми се омете, не дали емиграционните на жена му документи, която е мароканка (а той от Париж...както пееше Стефчо Данаилов - аз съм от Твърдица, ти си от Париж) и плаща човека два наема, заряза два депозита и ми се извини че няма да се върне.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Нещо по темата от мен ....
Най -новите данни от сряда показват още от същото и въпреки уверенията на някои пишман повдигачи в темата и клоуни като шестака,няма напечатани 5 трилиона,няма увеличение на оборите ,няма и да има
Баланса на най-важната "банка" в света продължава да се свива и е на най-ниското ниво от 2 год !
Колко финансово неграмотен и ниско интелигентен трябва да си,за да живееш в делюзията ,че нещо щяло да поскъпва,още повече в някво гето на майната си ??!!
Ще си научите вие урока,но насила
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
На Черно море не съм стъпвал от около 25 години, нямам и планове да ходя. От морето търся неща, които тук ги няма или са много лимитирани - прозрачна и много топла вода, корали , полупразни плажове. Намирам ги пак в Индийският океан и свързаните с него морета и острови по Гърция според децата правя и избора. / все още не мога да ги водя на разни крайности защото са малки/.
Храната не ме интересува почти.... мога да карам и на пастет апетит стига морето да има това което искам, и лукс не ме интересува също, но поне досега на всички места по Индийският океан където сме ходили храната е била извънземна и екзотична.... няма нито един провал.
ПП На Слънчака и на нашето море бизнеса върви добре. Различна таргет група.....
Но не всеки го влече това.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, тук си прав. Явно наистина прекалих, но се дразня адски на хора, които са прости, а се мислят за нещо велико. Тарамбуките са такива, защото идват от изостанали държави и се приемат от немците безусловно. Това и мен ме ядосва, но няма какво да направя. Още повече се ядосвам обаче на разни простаци, които мислят себе си за европейци, а са най-долно простолюдие.
В Мавриций те съветвам да отидеш - по-евтино е отколкото на БГ черноморието, а качеството на услугите е в пъти. Ако намериш изгоден полет общият бюджет няма да се различава много.
Ако не вярваш - виж цени - 1000 Рупии са ти 20 Евро.
https://escalecreole.net/menu/
За нещо подобно на слънчака ще платиш минимум по 2 и ще ти сервират разни нагли селяци.
Храната не ме интересува почти.... мога да карам и на пастет апетит стига морето да има това което искам, и лукс не ме интересува също, но поне досега на всички места по Индийският океан където сме ходили храната е била извънземна и екзотична.... няма нито един провал.
ПП На Слънчака и на нашето море бизнеса върви добре. Различна таргет група.....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2023, 12:43.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Защо се вкарваш във филми ? Много пъти си писал, че бъдещето ти не е в България.....Ще спасяваш ипотекарите тук / а не в Германия, че там им е по-сложно към момента/ , ще слагаш на място хора, които не харесваш у нас като не искаш да имаш бъдеще тук. Постави на място тарамбуките, които бъркат под полите на немкините безнаказано вместо това....има безкрай казуси и в Германия...
Или нещата са по-добри. Имаш хубава работа и доходи и като гледам свободно време , което е НАЙ–ЦЕННОТО нещо...Живееш на място което ти харесва, можеш да обикаляш света и най-вече места като Мавриций / засега не съм ходил там , а искам да отида някога/....
Радвай се на живота и възможностите които имаш ....Повечето хора / 99%/ ги нямат и не се занимавай с глупости
В Мавриций те съветвам да отидеш - по-евтино е отколкото на БГ черноморието, а качеството на услугите е в пъти. Ако намериш изгоден полет общият бюджет няма да се различава много.
Ако не вярваш - виж цени - 1000 Рупии са ти 20 Евро.
https://escalecreole.net/menu/
За нещо подобно на слънчака ще платиш минимум по 2 и ще ти сервират разни нагли селяци.Last edited by ejonny2376; 14.07.2023, 12:31.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Така, така. Гледам сте се навързали като черва. Няма лошо. Да, съмнявам се и то сериозно. Въпросният индивид се държи изключително нагло. Подобно поведение няма как да идва от почтен човек - не го е показал досега в нито един от коментарите си.
В същото време твоята реакция не отговаря по никакъв начин на нивото на което твърдиш че си и на доходите ти....Не разбирам как управляваш милионна компания и стотици хора ако не можеш да си контролираш емоциите....
Какво ти пука че цените на имотите у нас растат ? И не само у нас.... Нали си инвестирал капитала си във всякакви финансови неща не седиш на кеш. Дългосрочно представянето е подобно.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Last edited by bulgarian lev; 14.07.2023, 00:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
�
Коментар