Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Като гледам минималната пенсия от НОИ ,станАла по- исока от тухлената пенсия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Може и да са мечта за дърти коцкари, които си нямат жени до тях или за такива, които не им става. Не попадам в тези категории, рентиерствам имоти професионално.Last edited by nradev1111; 11.02.2024, 11:37.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Балък, балък, балък! Сами дами наемателки са мечтата на 99% от хазяите.
Че то смяната на крушка, кран, сифон си има тарифа. (в пари или в натура)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеМеждународен инвеститор: Недвижимият имот остава сигурна инвестиция, не чакайте
https://trafficnews.bg/imoti2/mezhdu...gurna2-302711/
"Не чакайте да купите недвижим имот. Купете недвижим имот и чакайте."
ВЕЛИК ЦИТАТ!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Анкета за повишители
(брокери/строителни предприемачи/измамници)
Ако цените през 2024та паднат аз ще трябва:
*Да го накарам да вземе сега на зелено половин милион и да нахраня инвеститора който няма да завърши имотът и "запаленият" никога няма да видя парите и имотът си.
*Да го убедя да вземе абсолютно неизгоден кредит в задаващи се несигурни времена, да му видя финансовото положение и да преценя и помогна с избора на банка която може да му даде кредит.
*Да не спирам да повтарям лъжи, лъжи и лъжи.
*Да пия една ракия след края на работният ден, да си кажа "Леле колко глупаци има на този свят" и да се присмивам из форумите
В квартирата не е зле. В момента в Пловдив съм на квартира, е...Април апарта се обявява за продажба, измислил съм го. Отивам в жилище с хазайн, подчертавам...с хазаин не хазайка та да не го е яд че си водя кака там. Е, сутрин малко тегаво с кенефа и банята, ама...съдба!Last edited by bulgarian lev; 11.02.2024, 10:55.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Анкета за повишители
*Да го накарам да вземе сега на зелено половин милион и да нахраня инвеститора който няма да завърши имотът и "запаленият" никога няма да видя парите и имотът си.
*Да го убедя да вземе абсолютно неизгоден кредит в задаващи се несигурни времена, да му видя финансовото положение и да преценя и помогна с избора на банка която може да му даде кредит.
*Да пия една ракия след края на работният ден, да си кажа "Леле колко глупаци има на този свят" и да се присмивам из форумите
- 1 like
Коментар
-
Международен инвеститор: Недвижимият имот остава сигурна инвестиция, не чакайте
https://trafficnews.bg/imoti2/mezhdu...gurna2-302711/
"Не чакайте да купите недвижим имот. Купете недвижим имот и чакайте."
ВЕЛИК ЦИТАТ!Last edited by Bailor; 11.02.2024, 09:30.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеАнкета за понижители
Ако цените и през 2024та не паднат аз ще:- Продължа да си чекам. (не бързам за никъде, ей я 2039та наближава)
- Сменя тапетите в деЦката и ще я направя обитаема за двама.
- Потърся нова по-евтина квартира, че сегашния хазяин започна да ме дразни след третото увеличение.
- Отида да поработя в чужбина и ще си купя имот там. (тук вече живот няма)
- Ще инвестирам кеша на борсите и ще се преместя в съответната тема.
- Продължа да рутя цените в темата (все някога това трябва да се случи)
- Помоля родителите ми да ми помогнат да закупя мечтания имот.
- ...
да видим какви ще са резултатите от анкетата? Понижители дайте отговор само с цифрата на съответния отговор.
Анкета за повишители
*Да пия една ракия след края на работният ден, да си кажа "Леле колко глупаци има на този свят" и да се присмивам из форумитеLast edited by AMG2023; 11.02.2024, 09:09.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Анкета за понижителиАко цените и през 2024та не паднат аз ще:
- Продължа да си чекам. (не бързам за никъде, ей я 2039та наближава)
- Сменя тапетите в деЦката и ще я направя обитаема за двама.
- Потърся нова по-евтина квартира, че сегашния хазяин започна да ме дразни след третото увеличение.
- Отида да поработя в чужбина и ще си купя имот там. (тук вече живот няма)
- Ще инвестирам кеша на борсите и ще се преместя в съответната тема.
- Продължа да рутя цените в темата (все някога това трябва да се случи)
- Помоля родителите ми да ми помогнат да закупя мечтания имот.
- ...
да видим какви ще са резултатите от анкетата? Понижители дайте отговор само с цифрата на съответния отговор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Той е антииндикатора на инвестициите. Ако купи очаквайте 90% от имотите на зелено в Сф да не се завършат.
По спомен преди по-малко от година коментираше зелен строеж в Дружба 5та част...ама мнооого далече след Родеото и Джъмбо, буквално до р. Искър. Тогава си казах мнението за тупика, блатата, реката, подземните води и т.н. Нещо утитихнаха нещата от супер-дупер големият инвеститор с 4 букви започваши с Т, обаче договорите на зелено ги сключва от името на фирма започваща с Т, но с капитал 100 лв.
И е прав nradev1111, че уставният капитал може да е 2, 100 или 2 000 000лв, но когато се стигне до несъстоятелност или съд активите са точно 0 ( нула) Та на печелившите инвеститори на зелено им остава само да плащат на адвокати и за лекарства.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Е т'ва вече удари цените на имотите - гаранция!
След тая боя вече нищо не е същото!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеБесен клиент заля с боя офис на мобилен оператор
[ATTACH=CONFIG]n4155086[/ATTACH]
https://www.flagman.bg/article/313715
След тая боя вече нищо не е същото!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Що не захлупи там някой 4-стаен?
Коментар
Коментар