If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега радев, разсъждавайки хипотетично... твоята панелена боксониера + японския климатик, би се поместила в 20% от имотите на лорда.
с какво колега, би запълнил зеещата дупка от 80% разлика в имотните декларации?
м?
Кой бе ??? Нима не си спомняш как преди две години Радев продаде точно преди срива и натовари веднага след това на евтиното, носят се слухове за десетки левове
колега радев, разсъждавайки хипотетично... твоята панелена боксониера + японския климатик, би се поместила в 20% от имотите на лорда.
м?
Човека инвестира с акъл и е налял една твоя маломерка в образованието на сина си и всичко това е достойно за уважение ,защото уважаме не думите,а делата ,и тук делата достатъчно красноречиво говорят за него ,докато това не можем да кажем за теб.
Kупил е хипотетично.Както и имотите.Докато мислил те за месец скочили 20%.Дано да си остане с мисленето, че иначе ще хапне дръвцето.
м?
Еха, пак албански хумор, много концентрирана сила има тук бе Какъв е тренда, обясни ми го, аз съм сигурен, че ти си много по-умен, по-можещ и по-знаещ във всичко от мен Количествен или качествен анализ ще направиш ?
Трендът е анализ за теб, единствено. Зарови се поне три години назад за да схванеш че и тогава си само спал, а сега анализираш спейки.. За теб качествен анализ би показал че не знаеш що е пари и как работят, в частност с актива имот.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Пол Волкър - легендарният бивш председател на Федералния резерв - ревностен борец с инфлацията и радетел на по-строг контрол върху банковия сектор.
Волкър пръв внася звезден привкус на позицията на щатски централен банкер като ръководител на Федералния резерв от 1979-а до 1987-а. И точно както наследника си Алън Грийнспън успява да впечатли финансовите пазари само с няколко двусмислени фрази.
Висок два метра, пушещ евтини цигари, носещ старите си костюми, говорещ с тътнещ баритон, Волкър създава мистична атмосфера, която впечатлява конгресмени и дори президенти. Част от тази аура се дължи и на необичайната същност на Федералния резерв, чийто председатели, макар и назначавани от стопаните на Белия дом и отчитащи се на Конгреса, на практика са напълно независими. И когато през 2018-а президентът Доналд Тръмп започна регулярните си атаки срещу "налудничавото" решение на централната банка да повиши лихвените проценти, Волкър посъветва шефа й Джеръм Пауъл да не му обръща внимание.
Най-паметният епизод от кариерата на Волкър се случва по времето на двата му мандата на председател на Федералния резерв (1979-1987-а), назначен за първия от президента демократ Джими Картър, а за втория - от републиканеца Роналд Рейгън. Тогава, на 6 октомври 1979-а, едва няколко месеца след встъпването си в длъжност, Волкър обявява 1% повишение на основната лихва - до рекордно високите 12 процента. Следва ръст и на другите кредитни разходи, като лихвата по първокласните заеми скача до рекордните 20.5% до май 1981-а. Безработицата става двуцифрена, а страната е тласната в дълбока рецесия. Твърдите мерки обаче дават резултат и между 1980-а и 1983-а инфлацията в САЩ пада от почти 15 на по-малко от 3 процента.
Противоинфлационните акции на банкера предизвикват масови протести. Фермери блокират централата на Федералния резерв с трактори. А един сенатор го предупреждава да "свали ботуша си от врата на икономиката". Бившият председател на щатската Комисия за ценни книжа - Артър Левит, обаче посочва, че "без твърдата ръка и воля на Пол Волкър ние може би никога нямаше да се изтръгнем от хватката на растящата инфлация и на спадащата производителност, поразили Съединените щати през 70-е години на ХХ век".
През 2009-а Волкър става главен финансов съветник на президента Барак Обама и за пореден път трябва да се бори с финансов смут, спасителни акции на правителството и изтръгване от най-тежката рецесия след 30-е години на миналия век. Тогава предлага втората си непопулярна реформа, известна като правилото на Волкър, забраняващо на банките да правят рискови инвестиции с пари на депозантите. През 2010-а Конгресът, по искане на президента Обама, превръща това правило в знаковия закон "Дод-Франк", целящ да предотврати повторение на финансовата криза от 2007-2009-а. Откакто Тръмп, който предпочита по-малко регулации, стана стопанин на Белия дом през 2017-а, правилото на Волкър е в процес на ревизия.
Комплексче бедно. Имот се купува, когато никой не го иска!
Мога да продам утре с 50% печалба, но го наричам хипотетично щото не съм го продал.
Имам 15% чиста печалба от вложените пари, което значи тъпчо, че го избивам за 6,7 години.
Ферщейн?
Стига си писал глупости ,можел да продаде ,такива неща дори не ги споменавай защото е смешно.
Айде продай го с 50 % печалба де ?
Ти изобщо усещаш ли се какво говориш?
Значи можеш да продадеш с 50 % печалба апартамент който си пул преди има няма и една година ,ама ей така само си говориш
Нали сам осъзнаваш че ако наистина това е възможно отдавна да си го продал ,но да си правиш вятър на устата е просто смешно
Комплексче бедно. Имот се купува, когато никой не го иска!
Мога да продам утре с 50% печалба, но го наричам хипотетично щото не съм го продал.
Имам 15% чиста печалба от вложените пари, което значи тъпчо, че го избивам за 6,7 години.
Ферщейн?
ако не переш спермосани чаршафи и не чистиш насраното клекало /известно още като турски кенеф/
кратунчо няма да те разбере.
сори, ма не говориш неговия език.
Коментар