Първоначално изпратено от dollarman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеGAME OVER!
https://www.imot.bg/9hdmlp
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
уви не
най-ценното нещо е времето, а един юнак тук не може да разбере, че кавръчето освен 100++К евра кеш има и 13 години повече време.... за него нищо не е загубено стига да се измъкне от водовъртежа на страстите тук и да не си губи времето с много постване.GAME OVER!
https://www.imot.bg/9hdmlpОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
уви не
най-ценното нещо е времето, а един юнак тук не може да разбере, че кавръчето освен 100++К евра кеш има и 13 години повече време.... за него нищо не е загубено стига да се измъкне от водовъртежа на страстите тук и да не си губи времето с много постване.
- 1 like
Коментар
-
кое е най-ценното нещо?
Тук си говорим за цени на имотите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
тухла, двустаен - мокрият сън на половината форум
най-ценното нещо е времето, а един юнак тук не може да разбере, че кавръчето освен 100++К евра кеш има и 13 години повече време.... за него нищо не е загубено стига да се измъкне от водовъртежа на страстите тук и да не си губи времето с много постване.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Джони не го познавам, но поведението му е меко казано неприемливо. Ако самият той види подобни писания от някой друг веднага ще каже Булгаристан и затва съм в Германия....
С Купата съм говорил 2-3 пъти по телефона / от телефона на Левчо като той му е бил на гости/ и знам достатъчно.
Не сме се срещали лично досега защото аз съм с малки деца и са сложни нещата, но това не променя нищо.
Купата и още няколко човека от 7 години най-добронамерено ви обяснихме какво и защо следва , а вие избрахте да слушате сладките думи на Берти... Ваш избор, но не Купата е виновен за 3-ните цени от тогава....
Ти поне 1-2 пъти си призна че си сгрешил с чакането, обаче поука не си си извадил....Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 20:32.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
кое е най-ценното нещо?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Виждам, че по темата за цените на имотите нямаш какво повече да кажеш. ЗА ТЕБ ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЦЕНИ И ПОКУПКА НА ИМОТ ПРИКЛЮЧИ.GAME OVER!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Явно си взел малка доза ,наистина то ти си и 20 кила с мокрите гащи ,но все пак не знам ...консултирай се с Лева да ти смени лечението ако имаш таковаGAME OVER!Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 18:37.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не знам дали осъзнаваш, но за теб положението е: GAME OVER!
https://www.imot.bg/9hdgo2
Оттук нататък темата ще ти е безинтересна. (и бъди мил с мама за да не се налага да сключваш договор с ратко)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Докати ги качаваш си вземи и хапчетата с повечко водичка
https://www.imot.bg/9hdgo2
Оттук нататък темата ще ти е безинтересна. (и бъди мил с мама за да не се налага да сключваш договор с ратко)
Last edited by bulgarian lev; 13.07.2023, 18:20.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Що се абиш не моА да разбера ....
И в същото време за некакви неразбрани или нека да са пресолени шеги ще си пращаме данъчни бетонираме в морето и не знам си какво как го намираш това ? Дава и пример на други хора фрустрирани заради нещо дребно да правят глупости
А ако става въпрос за мутимилионен бизнес кого ще пращаме и т.н.... Та такъв човек да ни поучава кво ена Запад и да пише за морал айде по-добре не.... Да пуска следващият ник , че този го самокомпрометира....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Споменавал си в изтритата тема...Мога да събера 2 и 2....
Въпросът е че е меко казано смешно некой да те плаши с данъчни като не знам дали въобще ползваш кеш от десетилетия освен за местната кръчма... Смешна работа....
Но основното е поведенческият модел.... Не знам за какво конкретно сте се скарали / има неколко хиляди страници дето не съм ги чел или пък е изтрито/ , но Жонката да ни учи на морал при подобно поведение /дали истински или кухи заплахи няма разлика/ е леко комично и абсурдно....
Голяма част от негативните неща в страната ни ги има точно заради подобни неща.....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар