Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
идеята е някой да бута фалиращата икономика - интересът към НИ е направо " добре дошъл "
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Това е утопия, колко и да сме равни, все ще се намери някой комшия, който ще вдигне по-голяма къща от твоята и айде отиде "равенството".
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеАко то спре, то цените на жилищата ще се повишат още повече. Мисля, че корелацията между търсене и предлагане трябва да е ясна на всички в темата. Когато се ограничи предлагането на дадена стока, какво се случва с цената?
Отделно , бетонирането завършва с 1-2 десетилетия мор . За сега може повече
Черноморието ще е цвете пред София .
Не случайно тогава инвеститорите се насочиха към морето , защото бетонирането на София преди 2008 , дори при силен прираст не изглежда добро решение . Сега е 10 пъти по-безсмислено - просто едни трилиони бяха наляти в губещи проекти .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
В "комунизма" никой не прави нищо, просто защото няма да бъде възнаграден за труда и старанието, няма да трепери че ще го махнат защото не прави нищо, и вероятно някой друг "ще го свърши".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако живеем всички така защо не ?Не ми трябват тия пари повярвай.В комунизма обществото не се стреми да трупа просто защото всеки има достатъчно за да живее без да трепери че ще го махнат защото не е достатъчно конкурентен,децата му живеят мирно и щастливо и всяко семейство има време за себе си като единица ,а не хората да се гледат като животни.
- 1 like
Коментар
� -
Ако живеем всички така защо не ?Не ми трябват тия пари повярвай.В комунизма обществото не се стреми да трупа просто защото всеки има достатъчно за да живее без да трепери че ще го махнат защото не е достатъчно конкурентен,децата му живеят мирно и щастливо и всяко семейство има време за себе си като единица ,а не хората да се гледат като животни.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Бетерчо, закона е като врата в полето. Ми ще сложа един мръсен мокет или стар балатум на средата във всекидневната. Ток и вода също че се осигури някой кубик и киловат ел. енергия. Ползва ли се имота? Ползва се.
Който има 5 имота и плаща 1500 лв, като му дойде сметка 4500 лв ще се замисли, дали ще му е изгодно да го държи на ш.з.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Е като няма нужда да трупаш защо си натрупал 100 000 или колкото там беше евра след като 90% от българите нямат такава сума? Дай да ги делнем на 100 човека по 1000 евро и " всички да са хепи" както казваш
Коментар
� -
Социализъм е да ,а ние говорим за комунизъм.Ако не правиш разлика попрочети и ще разбереш.При комунизма така или иначе нямаш нужда да трупаш,и всички са хепи.Да не се бърка с това дето беше у нас преди 1989 година
https://youtu.be/UrEUzKTt7j0?si=yOcXjgBDmG98thbh
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Само ти говориш за комунизъм, национализация, отнемане...
Готов ли си да ти отнемат целият стек кисели краставички и да ти оставят само един буркан, защо няма нужда от трупане?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Мисля, че не се води празен, защото се ползва около 30-40 дни в годината, за което освен по-висок данък, плащам и такса подръжка. Според мен празен имот е този по бдс (има много такива) или такъв, който не се ползва 1 год., което може да се установи чрез сметките за ток и вода.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Социализъм е да ,а ние говорим за комунизъм.Ако не правиш разлика попрочети и ще разбереш.При комунизма така или иначе нямаш нужда да трупаш,и всички са хепи.Да не се бърка с това дето беше у нас преди 1989 година
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеАко то спре, то цените на жилищата ще се повишат още повече. Мисля, че корелацията между търсене и предлагане трябва да е ясна на всички в темата. Когато се ограничи предлагането на дадена стока, какво се случва с цената?Колко пъти съм казвал, че "печатането" на нови и нови имоти, ще наводни пазара и ще свали цените, за мен като собственик на 3 имота, това не е добре, защото ги обезценява. За да не се обезценят имотите, строителството трябва да спре, а то може да спре само ако апетитът за покупка спадне.
Last edited by better; 09.11.2023, 18:27.
Коментар
�
Коментар