IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ще трябва да продадеш 7-8 маломерки, за да го докараш до пазарната цена на първия ДС кофтор. Не си струва, гледай си наемателчетата.
    него мечето ще го вземе
    аз искам гаражите и ремонтираната вила

а таралежа, понеже е хай ти, ще се задоволи с виртуалния във вазов

недей и ти сега като накавръчко,
    само ще чакаш излишно за да направиш още по-големи дискаунти
    препоръка е

Коментар

ДС-то вече ме уреди - дебела папка с имоти/актове, които ти не поиска да видиш на срещата.

За парите - твоя кофтор в Оброчище го купувам точно с две брутни заплати.
      Джонка, днес ми се обади съсед, който има апарт в кооперацията където ми е магазина/гараж. Моя апарт е на 100 м от там, той има гараж на В. Априлов, на 350 м от неговото жилище. Обади се защото ми иска съгласието за смяна на фирмата за Топлинно счетоводство с Топлофикация. Резоно, аз съм за. Това е друга тема. Каза, ако решиш един ден да продаваш гаража ще ти дам 1000€ над исканата от теб цена. Казах му, лошото е че и аз съм като теб, аз бих ти дал 1500 над ако продаваш. И за апартамента ми предложи. А работи банкер в FIB. Спомена че му е трудно да мъкне детската количка от гаража си до жилището. Значи е млад предполагам.
      Ако имах време и още кинти щях да изкупя де що мога в района.
      Last edited by bulgarian lev; 30.11.2023, 17:37.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ако сега не продадеш ненужните коптори, после ще е късно
        дай тука един списък с дс притежанията и да знаеш, че аз съм с предимство
        Ще трябва да продадеш 7-8 маломерки, за да го докараш до пазарната цена на първия ДС кофтор. Не си струва, гледай си наемателчетата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Доколкото имам спомен на коментарите от миналата година, че държи солидно количество акции на BASF. Мисля, че сега е идеалният момент за едно прекрасно допълване на почти 50% дискаунт и 8% дивидентна доходност. Предполагам, че и Кавръчко би се пуснал, но там трябва първо ментора да освободи амбреажа, гарантирайки безрисковата инвестиция.
          момента е двойно подходящ,
          ненужните коптори, които носят само разходи са на ол тайм хай, чака ги пързалката
          басф е най-вероятно на дъно и оттук само небето е лимит
          а с 8% доходност не може да се похвали и най-самохвалния хазяин
          на място на джонката, вече щях да ровя в папката с актовете
          препоръка е

Коментар

ако продаде на справедлива цена ще си спести много разходи
            а с парите ще купи още от любимите си акции
            не виждам смисъл да се бави излишно
            и после, като накавръчко да прави големи дискаунти,
            но без резултат
            Доколкото имам спомен на коментарите от миналата година, че държи солидно количество акции на BASF. Мисля, че сега е идеалният момент за едно прекрасно допълване на почти 50% дискаунт и 8% дивидентна доходност. Предполагам, че и Кавръчко би се пуснал, но там трябва първо ментора да освободи амбреажа, гарантирайки безрисковата инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

А така, бързо трябва да се действа. Обикновено наследниците са силно нетърпеливи и искат светкавично да вложат неправилно инвестираните пари на родителите си.
              ако продаде на справедлива цена ще си спести много разходи
              а с парите ще купи още от любимите си акции
              не виждам смисъл да се бави излишно
              и после, като накавръчко да прави големи дискаунти,
              но без резултат
              препоръка е

Коментар

А така, бързо трябва да се действа. Обикновено наследниците са силно нетърпеливи и искат светкавично да вложат неправилно инвестираните пари на родителите си.

Коментар

ДС-то вече ме уреди - дебела папка с имоти/актове, които ти не поиска да видиш на срещата.

препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Никакви руснаци няма да се връщат в цивилизацията поне 50 години.
                    Ние ли сме цивилизацията

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

То е ясно, че на наследство разчиташ. Споко, дъртото ухо на ДС все някой ден ще те уреди. Не гледай обявите, нямаш пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
                        Шокът от високата инфлация изглежда ще е краткосрочен, тъй като стойностите се нормализират. Предполагам, че и лихвите ще бъдат намалени в краткосрочен план - не на нулевите нива което бяха, но все пак. В цените на имотите може и да има някаква корекция, но катастрофа най-вероятно не
                        когато приключат с лихвените повишения - а те още не са свършили ..... ще продължат с балансите да си играят

средна инфлация 2% значи - миналата година при 20% сме я направили за 10г. напред и следващите 10 г трябва да е 0%

лично аз очаквам по някое време няколко % годишна дефлация
                        Last edited by corner; 30.11.2023, 13:13.

Коментар

Западът ще излезе „сух от водата“ ᐉ Новини от Fakti.bg - Мнения | ФАКТИ.БГ

Скоро ще започнат преговорите, следва мир и вдигане на всички бариери пред Русия. Руските купувачи на имоти се завръщат в БГ и цените съответно ще се повишат. Остава въпроса: Оти ручахме жабетата?

===2039===

Войната в Украйна постигна целта си, американския военно-промишлен комплекс има поръчки за 20 години напред, всички членки на НАТО вече чинно отделят 2% от БВП за въоръжаване и като бонус 2 нови държави членки. Старите оръжия боклуци са продадени на укрите и те са в дългове за много години напред.
                          Никакви руснаци няма да се връщат в цивилизацията поне 50 години.

Коментар

... били преди 20-30 години. Сега има поне по 2 наследствени апартамента празни на калпак. За какви наеми бленуваш, не те знам (не че ти имаш нещо за отдаване де).
                            То е ясно, че на наследство разчиташ. Споко, дъртото ухо на ДС все някой ден ще те уреди. Не гледай обявите, нямаш пари.
                            Last edited by RUBLA; 30.11.2023, 11:55.

Коментар

Някой сам си реже клона на който седи. Ами ако всички решат останат...? Кой ще наема? Наематели са нужни на тази икономика, наематели... Колкото повече, толкова по-добре. 30/70 е целта и таргета.
                              .... са били преди 20-30 години. Сега има поне по 2 наследствени апартамента празни на калпак. За какви наеми бленуваш, не те знам (не че ти имаш нещо за отдаване де).
                              Last edited by RUBLA; 30.11.2023, 11:54.

Коментар

петрог5счо, сън не спите заради тия пусти имоти
                                и за какво е целия тоя зор, след като имоти нямате
                                и няма шанс някога да купите
                                стойте си там на топло
                                и си пийте биричката, като фростчо
                                Някой сам си реже клона на който седи. Ами ако всички решат останат из деЦките? Кой ще наема? Наематели са нужни на тази икономика, наематели... Колкото повече, толкова по-добре. 30/70 е целта и таргета.
                                Last edited by два_таралежа; 30.11.2023, 11:21.

Коментар

Working...
                                X