If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
може ли, моите френдове песимисчо и ботчо да ми сметнат
кое е по изгодно
да купя земя за около 150к и да строя къща
или да купя къща със земя за около 450к
да речем, че къщата отговаря на моите нужди и няма да я достроявам
Защо? Аз да не му искам нот акт за имот? Ако има банка, която дава 2,7% е добре да се сподели, защото това би представлявало интерес за хората следящи форума.
Аз лично бих споделил такава информация, в крайна сметка форумите (нормалните) са затова.
благородните мотиви са повече от ясни
да се върнем на темата за черпаването
Защо? Аз да не му искам нот акт за имот? Ако има банка, която дава 2,7% е добре да се сподели, защото това би представлявало интерес за хората следящи форума.
Аз лично бих споделил такава информация.
Имам лошото предчувствие, че тайно си мечтаеш да станеш роб на банката и да се уредиш некой 3-стаен в Бриз. Или греша?
Ще видиш, когато заложите с ратко по едни 20К при нотариус. Що па да не му вземеш парите щом тъй нагло те лъже?
Аз лично бих споделил такава информация, в крайна сметка форумите (нормалните) са затова.
не!
гладиолите са специално
да не налата лордчето да го целува,
че така добре е подготвил ескадроните бъдещи свободни наематели
иди утре на разсъмване на таляна
и чакай рибарите
пари няма да жалиш
ще се върнат х10
че те ми я носят рибата в къщи, само трябва да звънна да питам какво са хванали и колко кила искам. Преатели сме и често ме черпят с осолена риба, а от мене е питието.
Лордиевич, тези същите глупаци, повдигат темата ти ежедневно на първо място, а с нея и цените на имотите. Важното е темата ти да има посещаемост за да се знае за покачването на цените.
Коментар