Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Защо се продава двор и граж отделно... и какво всъщност струва.
Сопот не е Карлово.
Pwise не е карловец, а има рода наблизо. Пак казвам нещата се променят и е добре човек да гледа това, което е в момента.
Имам приятели живеещи в района на етажа на Кавръка, но са в апартаменти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Пак е много скъпо за етаж от къща. Не знам как ще се продаде.
ПП. Сега ние сме понижителите, а берджо и кавръка станаха повишители Ти да видиш как се обърна баницата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЧакай, гаража в Карлово е незаконен. В Сопот има по-голямо търсене при отдаване под наем. Не е калкан вижда се от снимките. Състоянието на предложението в Сопот е 3 класи по-добро. И накрая Карлово и Сопот вече почти са се слели 3 км разстояние дели двете предложения.
пп. Опитваш се да си интересен, pwise те пляска умело през ръцете.
Сопот не е Карлово.
Pwise не е карловец, а има рода наблизо. Пак казвам нещата се променят и е добре човек да гледа това, което е в момента.
ПП гаражът е с оправени документи, а двоен гараж с канал като бонус е мечта на много хора в района. Можеш хем колата да си държиш хем скромна работилница да си спретнеш.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеДа сравним следното предложение в Сопот (само на 3 км от етажа в Карлово)
https://m.imot.bg/details/1i162282463201534
квадратурата е същата, състоянието е 3 пъти по-добро, цената 3 пъти по-ниска.
Хипотетично, кое бихте избрали?
Между другото: предлага се от същата агенция Ваня. (брокерката ако е читава и сравни офертите е ясно кой имот ще продаде по-бързо и лесно)
Коментар
-
сложи двор и гараж, които се продават отделно (прочети текста) и накрая пак такова, но в сопот. Вероятно е някакъв калкан.
пп. Опитваш се да си интересен, но pwise те пляска умело през ръцете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Единствената дребнава плоскост по която някой се движи си ти, сам се буташ между шамарите. Кавръка се опита да внушава, че си измислям и получи просто reality check. Защото аз не говоря колкото да заспя и помня какво съм казал. А за района силно ме съмнява да го познаваш по-добре, аз когато съм си изпращал приятелките си по тези улици вечер едва ли си имал идея че ще се подвизаваш близо до Карлово. Включително и Ели до замъка който беше на баща и.
ПП преди 10-12г монолитно строителство на хубаво място беше по 300Е квадрата, че и по-изгодни имаше... това не значи , че и сега е така.Last edited by bertram; 22.08.2023, 19:06.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеДа сравним следното предложение в Сопот (само на 3 км от етажа в Карлово)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Да сравним следното предложение в Сопот (само на 3 км от етажа в Карлово)
Между другото: предлага се от същата агенция Ваня. (брокерката ако е читава и сравни офертите е ясно кой имот ще продаде по-бързо и лесно)Last edited by два_таралежа; 22.08.2023, 19:01.
Коментар
-
определено познавам по-добре от теб района и мога да ти кажа, че въпросната махала не е проблем
кражбите в района са в пъти по-малко спрямо всеки голям квартал на София или Пловдив.
като кажете махала и си представят канибали, които върлуват нощно време - няма такова нещо
виж колко време стои празна къщата на кавръчето и вътре не е влизано (съседът от горе и той не живеел там).... това ако не е атестат не знам кое е.
с тия ровеници и цитати назад наистина нещата отиват в много дребнава плоскост.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това е на Кавръков наследствения етаж който не може да продаде втора година по време на най-многото продажби и най-високи цени.
Та от време на време някои потребители на форума се бъзикат понеже все рути цените, а продава скъпо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Понеже си в хора на останалите идиоти няма и да разбереш,има неща дето не ги знаеш за Карлово /неща които предстоят в следващите няколко години /
Коментар
-
Берти чети преди да пишеш за "личностни нападки". Всичко което пиша е обективно, дори и за махалаъа защото знаеш че Ловния и Циганския супер са 200м точно. В Карлово има нови проекти макар и не много и цените не са лоши.
И да къщи се търсят почти навсякъде, етажи от къщи - само в четирите големи.
Нещо много се засягаме като чуем истината - иначе няма проблеми да заплашваме хора с убийства?
кражбите в района са в пъти по-малко спрямо всеки голям квартал на София или Пловдив.
като кажете махала и си представят канибали, които върлуват нощно време - няма такова нещо
виж колко време стои празна къщата на кавръчето и вътре не е влизано (съседът от горе и той не живеел там).... това ако не е атестат не знам кое е.
с тия ровеници и цитати назад наистина нещата отиват в много дребнава плоскост.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
ако я свали на 50 ще замине за седмица, но иска да вземе максималното
ако няма да я купуваш си мисля, че навлизаш в едно ниво на личностни нападки запазено за други участници с определени дефицити.
от пазарът по-голям няма. какво си мислим аз и ти или останалите разбирачи тук няма никакво значение предвид, че няма да участваме в сделката.
В Карлово няма голямо предлагане и ново строителство. Подобни къщи колкото и да не ти се вярва се харесват и търсят. Остава да попадне на правилният човек на правилната цена, но не сме ние тия който да му кажат сложи на 30-40-50. Ако му е зор и има нужда от пари ще сваля бързичко, а ако не - може да си позволи лукса да се помотае на обява и 3 години.
ПП откакто почна войната в Украйна в Карлово може да останеш безработен само искаш да си такъв. ВМЗ наема, а има хора отиват да бачкат (и пътуват всеки ден) до Казанлък (арсенал) за двойно по-голяма заплата. Военните също останха пак без хора та и те наемат и се чудят как да съберат някакви що годе ставащи хора (съответно се мисли за някакво индексиране на заплати). На фона на 2 малки нови сгради в последно време и разни къщи и апартаменти за продан и то не остава много място за лавиране на пазара на НИ. Ако имаше бурно строителство вероятно нещата щяха да са по-различни, но няма.
Интересно е как има хляб за над 10 агенции за имоти в град с няма и 40 000 население
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лаладжийски смешки
И да къщи се търсят почти навсякъде, етажи от къщи - само в четирите големи.
Нещо много се засягаме като чуем истината - иначе няма проблеми да заплашваме хора с убийства?Last edited by pwise; 22.08.2023, 18:27.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар