Първоначално изпратено от Thrace
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дай прогноза, кога ЩЕ падат цените? Снежинката каза, че 2021-ва били връх, при положение, че от тогава са удвоили!!! Хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Явно си паралия и искаш да се похвалиш. Колко пари правиш на година след като си платиш данъците?
Сподели да ахнем и замълчим всички.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Не мисля, че точно на човек който подклажда и сее омраза из форумите, иска да избие евреите и е фен на брадатите чалми ще тръгна да му обеснявам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Имотите забуксуваха. Всички живеещи в децките да се обявят за престъпници.
Бай лора, Плъхчо и Таралежко да искат от децата си да им плащат наем всеки път, когато влизат и излизат от безценните им имоти.
Иначе тухлите ще вземат да се сурнат по нанадолнището...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Е те и мен ме изкарват че живея в децката на мама и тати нищо че не живея в Бг и ги издържам и правя повече пари от 3мата взети заедно ама видиш ли съм прост че не съм си купил панел в някое градче в бг че да ми капе.
Сподели да ахнем и замълчим всички.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Имотите забуксуваха. Всички живеещи в децките да се обявят за престъпници.
Бай лора, Плъхчо и Таралежко да искат от децата си да им плащат наем всеки път, когато влизат и излизат от безценните им имоти.
Иначе тухлите ще вземат да се сурнат по нанадолнището...
Last edited by X_Y; 28.10.2023, 21:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми то на кибиците трябва верно да им намажат ските родителите. Инак изнагляват, жените и гаджетата им бягат, но те твърдо залагат на мекичките и мама и тати да им пкащат сметки, данъци, всичко.
Иначе тухлите ще вземат да се сурнат по нанадолнището...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеТака де, всичко си има плюсове и минуси. Въпреки, че цените на НИ най-вероятно ще падат и живота в детската има своите рискове. ''Паразити'': Майка спечели дело срещу синовете си в Италия, живели твърде дълго в дома си
Майчината любов изглежда има граници. Поне за 75-годишна жена в северния италиански град Павия, която е спечелила дело срещу синовете си, на 40 и 42 години, с което ги гони от общия им дом. За случая разказва служител на съда в Павия пред Си Ен Ен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
В момента има облигации за по 4% доходност,айде махни там данъци,такси да идеш на 3.8% чисто..Така че то затова пада и фондовия пазар и сделките с имоти ,защото доходността вече по парите е по висока от имотите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Ако не беше тъжно, щеше да е смешно. Реалността е, че в момента има милиони нашенци, доживот заробени, за да се сдобият с тухли, които вместо дом се превърнаха в тежести на оковите. Продадоха си бъдещето на дявола, но това тепърва ще го осъзнаят.
И то пак няма да са техни задълго, защото в крайна сметка един ден живота приключва и децата им ще ги наследят, а те ще си живеят наготово в децката.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Така де, всичко си има плюсове и минуси. Въпреки, че цените на НИ най-вероятно ще падат и живота в детската има своите рискове. ''Паразити'': Майка спечели дело срещу синовете си в Италия, живели твърде дълго в дома си
Майчината любов изглежда има граници. Поне за 75-годишна жена в северния италиански град Павия, която е спечелила дело срещу синовете си, на 40 и 42 години, с което ги гони от общия им дом. За случая разказва служител на съда в Павия пред Си Ен Ен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ох, че сте смешни ! Тук всички знаят , че нямам нито един наследен апартамент от никого !!! Всички съм ги купила лично. Имам наследствена къща в която живея в СофияОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар