IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Хайде кои са кажи конкретно / аз влизам ли там ?/ ? И кой им /ми/ плаща и защо ?
    Вкарвам и себе си в подозрителните защото оборвам всеки ден откровени лъжи / умишлени/ и глупости. Не мога да ги подмина просто....
    Е,чакай де ,приятел си ми ,но не се издавай сега така бързо

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      TOP НОВИНИ ЗА ВСИЧКИ КОИТО СЕ ЧУДЯТ ДАЛИ ДА КУПЯТ ИМОТ ТОЧНО СЕГА ,ТОЧНО НА ТЕЗИ ЦЕНИ !!!!!!

И ОЩЕ НОВИНИ ОТ РУБРИКАТА ДНЕС В АВСТРАЛИЯ ,А УТРЕ И В БЪЛГАРИЯ !!!
      Възможно е да има лихвено повишение преди юни, заяви гуверньорът на Австралийската централна банка Филип Лоу[/h]
      Нерде Ямбол, нерде Стамбул :-)

Стига спами вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Най-агресивните повишители.
        Хайде кои са кажи конкретно / аз влизам ли там ?/ ? И кой им /ми/ плаща и защо ?
        Вкарвам и себе си в подозрителните защото оборвам всеки ден откровени лъжи / умишлени/ и глупости. Не мога да ги подмина просто....

Коментар

Кои са те Евго ,изкарай ги пред строя !!??
          Най-агресивните повишители.

Коментар

Има поне двама платени.
            Кои са те Евго ,изкарай ги пред строя !!??

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Четеш мненията на Кавръков и правиш обратното. До сега не е сбъркал в грешна прогноза.
              Да де но един път се влиза и с двата крака до шията -така е чел Митко от Банско някой си Кавръков преди 10 години и сега след 2 балона в имотите не може да излезе от калта където се е набутал

Коментар

• Има поне двама платени.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Тук е разликата между нас. Не се радвам на чуждото нещастие и не се ядосвам от успехите на другите. Тук съм, за да се уча от споделения опит на останалите. Как да се предпазя от грешките им и как да повторя успехите им. Имот в чужбина се управлява трудно/скъпо и не е за мен, но ако някой от форума сподели, че е пожънал успехи с такива НИ, ще му ръкопляскам, а няма да злобея от яд.
                  Четеш мненията на Кавръков и правиш обратното. До сега не е сбъркал в грешна прогноза.

Коментар

Само за няколко седмици научих доста неща. Но не е лесно да отсяваш сухото от мокрото. Не малко хора преследват користни цели, не само в тази, но в няколко други теми. Ако човек съумее да чете между редовете обаче, ще успее и от "платените" да си извлече поуки.
                    В тази тема няма платени. Просто няма кой да им плаща не че няма да има желаещи.
                    Има няколко човека, които си мислят че с писане могат да свалят цените, но това е огромна заблуда. Иначе е възможно да са разубедили някой през годините , който ги благославя сега . Но това е капка от пазара и не може да го промени....

Коментар

Само за няколко седмици научих доста неща. Но не е лесно да отсяваш сухото от мокрото. Не малко хора преследват користни цели, не само в тази, но в няколко други теми. Ако човек съумее да чете между редовете обаче, ще успее и от "платените" да си извлече поуки.
                      а сподели какво научи за тия няколко седмици ....
                      Last edited by pa4anga; 11.03.2022, 15:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Във форум пълен с дезинформация ще се учиш на нещо ? А стига бе ....

Коментар

Тук е разликата между нас. Не се радвам на чуждото нещастие и не се ядосвам от успехите на другите. Тук съм, за да се уча от споделения опит на останалите. Как да се предпазя от грешките им и как да повторя успехите им. Имот в чужбина се управлява трудно/скъпо и не е за мен, но ако някой от форума сподели, че не пожънал успехи с такива НИ, ще му ръкопляскам, а няма да злобея от яд.
                          Във форум пълен с дезинформация ще се учиш на нещо ? А стига бе ....

Коментар

Ако им кажеш че си купил и във Валенсия или Испания някъде ще умрат от яд
                            Тук е разликата между нас. Не се радвам на чуждото нещастие и не се ядосвам от успехите на другите. Тук съм, за да се уча от споделения опит на останалите. Как да се предпазя от грешките им и как да повторя успехите им. Имот в чужбина се управлява трудно/скъпо и не е за мен, но ако някой от форума сподели, че е пожънал успехи с такива НИ, ще му ръкопляскам, а няма да злобея от яд.

Коментар

Ако им кажеш че си купил и във Валенсия или Испания някъде ще умрат от яд
                              Хаха как ? Нали като продам 1 двустаен в София и ще си купя 2 тристайни във Валенсия с парите :-)

Коментар

Познавам един програмист на 38г. Не е от София, взема поне 4000 лв. Все още е под наем, купил е малък апарт на зелено, на скъпите цени.

Като цяло е с лоша финансова култура и много селски манталитет. Няма половинка и не търси.
                                Точно в десятката.
                                Програмистите не са стадо овце излязло от епруветки.Важна е структурата на мисленето на всеки един.
                                Аз пък познавам един от Бош Аутомотив,една ипотека в младост и трепери да я изплати за бързо и за кратко,изпитва ужас от заеми,иначе си поръча нова тойота например.
                                Програмист не е равно на стремеж за притежаване на килограми имоти или че няма да се побърква при мисълта че има дълг на врата.
                                Жена му поръчва само готова храна и харчи като невидяла.
                                Долу се цитират заплати 10000 лева.
                                Какви са разходите при тези 10000 лева,като проценти.как харчи един с 10 000 и един с 2000 заплата,ами в повечето случай този с 10000 разтваря кесията още,ами сега като го удари инфлацията разхода ще му скочи с още ,и той ще се свие иска не иска.

Коментар

Working...
                                X