Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Скоро ще намина пак. Така съжалявам че не мога всяка седмица. И да изчезне слънцето има бърбънче. И да видим кое кукле ще налее чашите.Днес преди година сме били на Тюленово. Подсетиха ме. Оцених жеста.
Ето например зазидания се примири и огласи, че няма намерение и възможност да купува имот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеМомчета и момичета,
Днес времето е чудесно за плаж. Вчера беше фантазия. Водата кристална, 22 градува, слънцето топлеше, но не прежуряше както в летните месеци.
Само потребилеля bulgarian lev ме дразни, че наместо да си гледа кефа и да ми прави компания е седнал да отваря очите на някакви си скъсаняци-понижители.Днес преди година сме били на Тюленово. Подсетиха ме. Оцених жеста.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Какъв дискаунт?! Като изключим 2010-та, че ти си се нашил по върховете на имотния балон.
https://m.imot.bg/details/1b169670731103895
го зех 21'ва, два пъти по-тънко...явно върховете и низините са в доста изместен времеви център в твоята глава....аз имам покупки и през 2002-ра и 1994г. така,че не се притеснявай....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Паниката започна. 10% дискаунт се предлага сам от продавача. После още 10%. после 20%. Аз единствено през 2024 ще договоря 75% вместо предложените 65% спад от началната публикувана цена.
Сделките обаче се случват трудно, защото руснаците искат да получат реалната им цена и ако са склонни на отстъпки, те са в границите до 5-10%.
https://www.google.com/amp/s/www.mar...v-balgariq/amp
И когато наскоро Дюри купи, вия па лапааате мухите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Паниката започна. 10% дискаунт се предлага сам от продавача. После още 10%. после 20%. Аз единствено през 2024 ще договоря 75% вместо предложените 65% спад от началната публикувана цена.
Сегашна пазарна цена 35хил. лв, При спада ще е 10-15хил. лв целия етаж.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
ХАХахахахаха, разбира се, че не съм продавал, но съм купувал през 2010, 2020 и 2021г. и знам, че много, много, много, много трудно да постигнеш до 10% дискаунт от офертната цена. Хахо:
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
? бай Лор няма нито един продаден имот, ама тръгнал да ни обяснява за продажните цени на имотите в момента?! Тази тема става все по-забавна...
Това е все едно човек, който никога не е карал кола да ти обяснява за опасностите на пътния трафик...
Другите тухло-"повишители" и вие ли никога не сте продавали?!
Признайте си навреме, поне да не си губим времето да четем писанията на разни имотни фейк-гурута...препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
ХАХахахахаха, разбира се, че не съм продавал, но съм купувал през 2010, 2020 и 2021г. и знам, че много, много, много, много трудно да постигнеш до 10% дискаунт от офертната цена. Хахо:
Коментар
-
? бай Лор няма нито един продаден имот, ама тръгнал да ни обяснява за продажните цени на имотите в момента?! Тази тема става все по-забавна...
Това е все едно човек, който никога не е карал кола да ти обяснява за опасностите на пътния трафик...
Признайте си навреме, поне да не си губим времето да четем писанията на разни имотни фейк-гурута...
Коментар
-
Признайте си навреме, поне да не си губим времето да четем писанията на разни имотни фейк-гурута...:
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти побъркан ли си да си помислиш, че някой като мен ще си продаде имот?!
Признайте си навреме, поне да не си губим времето да четем писанията на разни имотни фейк-гурута...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеПредусещат какво ги чака.
Не могат да скрият страха и паниката си,която се усеща навсякъде във въздуха,влезнеш ли в тази тема
А тея болни пациенти мястото им е е канализацията (игнора) .Не знам защо не ги пускаш там
- 3 Харесвания
Коментар
-
Момчета и момичета,
Днес времето е чудесно за плаж. Вчера беше фантазия. Водата кристална, 22 градува, слънцето топлеше, но не прежуряше както в летните месеци.
Само потребилеля bulgarian lev ме дразни, че наместо да си гледа кефа и да ми прави компания е седнал да отваря очите на някакви си скъсаняци-понижители.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар