Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
A ти на пазара у Варна купи в трънаците на 2 туби безнин от Варна.
Продавай докато можеш че пак ще те върнат в първи клас
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
10% доходност ако си купил преди 100 години. Избери си една обява от имот бг в София в момента и да смятаме да видиш че 10% доходност е абсурд. Иначе за бизнес + имоти си прав.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Митак единственото което ти казваме е че това че с кредит не можеш да постигнеш 10% не означава че не можеш да го постигнеш с кеш (то и повечето с кеш не могат да го постигнат, но това е друг въпрос)
В случая Терзо се чуди защо някой би забил 100к в имот за 5-10% вместо да ги играе на борсата и е прав, когато капитала е ограничен трябва да се ползва максимално рационално според личните възможности
Той и това му обясняваше на Кавръка че като има малко пари няма смисъл да инвестира като Бъфет дето има много пари, ако има нужните качества трябва да поема по голям риск за да получи максималното на което е способен с ограниченият капитал който има
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Аз ли съм ти виновен, че имотите във Варна поскъпнаха и ти вече си извън пазара? Нищо и на квартира се живее добре, ще видиш наемането си има своите предимства.
A ти на пазара у Варна купи в трънаците на 2 туби безнин от Варна.
- 1 like
Коментар
-
Лордче, говорим за 2023 по обява, защото простосмъртните нямат на разположение няколко стотин хиляди евра по всяко време, та да ги знаят хората че могат да купят по всяко време и да ходят с оферта при тях преди да са отишли при брокерите
Няма как да видиш 5% нарисувани на обява не само 2023-та така е било и 2017-та 2020-та и тн
Процентите трябва да си ги изработиш или да ги видиш там където другите не ги виждат, на готово никой нищо не ти ги дава
- 2 Харесвания
Коментар
-
Лордче, говорим за 2023 по обява, защото простосмъртните нямат на разположение няколко стотин хиляди евра по всяко време, та да ги знаят хората че могат да купят по всяко време и да ходят с оферта при тях преди да са отишли при брокерите
В случая Терзо се чуди защо някой би забил 100к в имот за 5-10% вместо да ги играе на борсата и е прав, когато капитала е ограничен трябва да се ползва максимално рационално според личните възможности
Той и това му обясняваше на Кавръка че като има малко пари няма смисъл да инвестира като Бъфет дето има много пари, ако има нужните качества трябва да поема по голям риск за да получи максималното на което е способен с ограниченият капитал който има
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
2020г. купен в Овча купел, ми носи 6,55%
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Аз ли съм ти виновен, че имотите във Варна поскъпнаха и ти вече си извън пазара? Нищо и на квартира се живее добре, ще видиш наемането си има своите предимства.
Тая плоча се изтърка много, много отдавна.
Глей ся какво предлагам. Понеже твърдиш нещо, което, аз казвам, че не е варно застани с 50 бона, а аз ще то покажа НА на квартирата на мое име.
- 1 like
Коментар
-
10% доходност ако си купил преди 100 години. Избери си една обява от имот бг в София в момента и да смятаме да видиш че 10% доходност е абсурд. Иначе за бизнес + имоти си прав.
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Последните имоти които съм купил в БГ са 2021-ва и ми носят над 10%
А първият който съм купил преди 100 години в далечната 2004-та ми носи над 50% доходност тоест имота от наеми се изплаща на всеки 2 години по сегашните цени на наемите спрямо цената която съм платил 2004-та
На теб това ти се струва невъзможно защото и ти си купувал около 2021-ва и говориш от собствен опит, но пропускаш няколко важни неща
- Ти си купувал с кредит, а аз съм купувал с налични (тоест сделките които аз съм направил и да ти бяха изпаднали ти щеше да ги изпуснеш)
- Ти купуваш от обяви аз в живота си не съм купил имот от обява през брокер и тн.
Един имот стигне ли до обява пиши го бегал, ако е добра цената брокера ще намери купувач преди още да я публикува или дори и да я публикува ще се появи купувач който ще капарира преди ти да си успял да стигнеш до банката да ги питаш ще ти отпуснат ли кредит за този имот
Има и още неща които ще научиш с времето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Терзо ако имаш 5% доходност значи нещо не е на ред аз в БГ нямам под 10% говориме за София и морето
Съвсем друг е въпроса че и 10% от малък апарт не правят чудеса защото годишната рента са ти за един два месец разходите тоест трябва да имаш няколко поне за да разчиташ на наеми
В имоти се инвестира когато имаш някакъв друг бизнес който ти носи пари, а ти не искаш парите да ти горят по банките и искаш да се посигуриш за старини когато вече няма да можеш да въртиш бизнес
Тука сто пъти съм им казвал на понижителите че аз ако имах пари колкото за един имот никога не бих купил имот
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеБански, лева да не смени паролата, че си с ново заглавие? Не ти ли омръзна?
Коментар
Коментар