IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И, аз имам паре достатъчно бе варненец, язе имам достатъчно паре, кой си ти да се мериш с мен. Язе имам много паре!!!
    Щом имаш много пари защо се убиваш от бачкане и през почивните дни? Кога ще ги харчиш тези пари, нали знаеш, че на оня свят отиваш без нищо?

Коментар

• https://www.imot.bg/alp4ma
      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-05-01 094910.jpg
Views:	1
Size:	39.7 КБ
ID:	4176877

===2079===

Мдааа... Такива ми ти работи. ...и пак казвам: Имотите са ВСЕ ОЩЕ евтини и подценени, НО часовника тик-така... 2025-та--->>> средни цени 3200.

Е, разбира се не е нужно всеки да купува, все пак и наематели са нужни на пазара. гоУемото МЯУ немунуемо ще дойде през някоя си година (2079та примерно)
      Last edited by два_таралежа; 01.05.2024, 10:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

в един хубав ден този, тонкин и сие ще излязат и ще кажат 'ами ние разпродадохме на върха' - и няма да излъжат, а пляскащите им на три ракии чичаци и домакини ще останат със сума апартаменти.. кой довършен кой не.
        А тези дето те послушаха тебе, останаха без. Нито довършени, нито започнати. Не ти ли е неудобно поне малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

факт и няма да смисъл да се чудим кой се бута с лакти за зеленото - значителен % от народонаселението е точно на нивото за публика на такива, но не знае, че тези тарикатчета са по средата между инвеститора-производител и тях и докато обесняват как инвестират всъщност им продават.

в един хубав ден този, тонкин и сие ще излязат и ще кажат 'ами ние разпродадохме на върха' - и няма да излъжат, а пляскащите им на три ракии чичаци и домакини ще останат със сума апартаменти.. кой довършен кой не.
          В един хубав ден, хора като Красимир Петров и Григор Сарийски ще понесат отговорност за разпространението на проруска пропаганда. Точно преди 2 години лицето Красимир Петров твърдеше1, че цените на горивата ще достигнат до 4.50 лева/литър, в тон с наратива на руското посолство. В добавка са и позициите им срещу приемането на еврото като национална валута.
          От друга страна, тези хора задължително грешат за недвижимите имоти. Позициите на Красимир Петров по този въпрос за безусловно погрешни, както се доказва от това видео от 2012 година2.

1. dnes.bg
          2. YouTube
          Last edited by Invmert; 01.05.2024, 09:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от macedonian

Митко брокерчето наистина е тотален бастун.
            И то без да засягаме изопачаването на факти и пропускането на редица други с което изкривява действителността. С тези завъртяни мустачки ала барон Мюнхаузен може да е ментор и пътеводител само на полуграмотни брокеразчета които след още няколко месеца ще вият на лунна светлина от глад.
            факт и няма да смисъл да се чудим кой се бута с лакти за зеленото - значителен % от народонаселението е точно на нивото за публика на такива, но не знае, че тези тарикатчета са по средата между инвеститора-производител и тях и докато обесняват как инвестират всъщност им продават.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Които може да са и "Perpetual", ама тихо тихо, че не заслужават фрии съвети.
              Aман от авантаджии.

Коментар

Хаха, обичам подобни тайни, абе ти нормален ли си наистина? Около теб живеят известни фолк певачки, а те дават мило и драго, дали мъжете им не изневеряват, докато са по турнета. Всичко е видео 24/7.
                Last edited by Bailor; 01.05.2024, 00:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Брокера ще му отпусне и без разправии и без допълнителни разходи.

Коментар

Виж долния пост и тук:

https://www.binance.com/bg/loan

Ако ги чаткаш повече, тук:
                    https://aave.com/
                    https://uniswap.org/
                    Знам ги тия смешници, не са защитени от регулациите на ЕС. Имам колега, дето ми прави регистрация там, само криптоси, загубата му е колосална..

Коментар

Хаха,аз не ти предлагам на теб лично да теглиш кредит, а който и да било твой побратим инвестирал в битойн, дали банка би му отпуснала кредит, срещу този имагинерен актив? Що се правиш на улав?
                      Брокера ще му отпусне и без разправии и без допълнителни разходи.

Коментар

Ти ги слушай тия. За какво ми е да вземам кредит от баМката? Аз парЕ имам достатъчно.
                        И, аз имам паре достатъчно бе варненец, язе имам достатъчно паре, кой си ти да се мериш с мен. Язе имам много паре!!!
                        Last edited by mibova; 01.05.2024, 09:50.

Коментар

Хаха,аз не ти предлагам на теб лично да теглиш кредит, а който и да било твой побратим инвестирал в битойн, дали банка би му отпуснала кредит, срещу този имагинерен актив? Що се правиш на улав?
                          Виж долния пост и тук:

https://www.binance.com/bg/loan

Ако ги чаткаш повече, тук:
                          https://aave.com/
                          https://uniswap.org/

Коментар

Ти ги слушай тия. За какво ми е да вземам кредит от баМката? Аз парЕ имам достатъчно.
                            Хаха,аз не ти предлагам на теб лично да теглиш кредит, а който и да било твой побратим инвестирал в битойн, дали банка би му отпуснала кредит, срещу този имагинерен актив?
                            Last edited by mibova; 01.05.2024, 09:50.

Коментар

Ако Бетерчо влезе в клон на която и да била банка и удари портфейла си в биткойн, никъде няма да му дадат и 50ст. в залог!
                              За акво ми е да влизам в архаична баМка бре, като има DEFI или борси?

https://prnt.sc/b-iysUhdZzZu

Коментар

Знаех си...., слушай си Киро брейка тогава и се успокоявай! Аз, поне съм се научил в живота да чета и слушам всичко до край, което ми е спестило много главоболия, иначе ти може да пробваш да вземеш кредит срещу биткойн в банката, за да разбереш дали ще ти отпуснат такъв хахаха

Коментар

Working...
                                X