Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Съгласен съм - Инфраструктурата е добра. Притеснителна е тенденцията с населението, заради локацията. От едната страна - Малашевци, от другата Христо Ботев, а след полето - Враждебна. Прогнозата ми е, че тази зона ще бъде асимилирана, както е Ботунец.
Направо съм в потрес как хората хвърлят луди пари, без да направят елементарно проучване и да се консултират с някой по-запознат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Да не си приютил франсето у Дружба? Ах тиии… палавнико!
да не искаш да пламне и радевпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Дано да има. Преди малко се обадих на един мой приятел. Купил в Левски - София, 220К€. С гараж. Само преди 2 години с тези пари мой приятел купи в Гео Милев.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениемного се туткат колегите от агенцията по вписванията
не вадят инфото за 3-то тримесечие, че да има какво да разтегляме тукпрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://m-dnes-bg.cdn.ampproject.org...www.google.com
Безработицата расте - в София двама се борят за едно място
Коментар
-
Дано да има. Преди малко се обадих на един мой приятел. Купил в Левски - София, 220К€. С гараж. Само преди 2 години с тези пари мой приятел купи в Гео Милев.
Коментар
-
Кво да му обяснявам на колегата. Не познават София, а сина му, около 26 годишен млад мъж иска жилище в София, това е накратко. Печели добре, вероятно тук има и кредитче. Но за там стигат възможностите за апарт а и гараж.
То между другото с метрото Левски и Хаджи Димитър стават по-привлекателни. Веднъж се набих там на една вечеря с едни хора в една пицария, не е толкова зле, а с Вл Вазов Булеварда там е най-пропускливо движението, а и с метро се стига за нула време в център София.
Съгласен съм - Инфраструктурата е добра. Притеснителна е тенденцията с населението, заради локацията. От едната страна - Малашевци, от другата Христо Ботев, а след полето - Враждебна. Прогнозата ми е, че тази зона ще бъде асимилирана, както е Ботунец.
Направо съм в потрес как хората хвърлят луди пари, без да направят елементарно проучване и да се консултират с някой по-запознат.Last edited by Bad_Bear; 12.10.2023, 17:30.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеНабирателна ли е, коУеги? На 02 Ноември какво правим? На 300 захлюпвам, без ипотека.
[ATTACH=CONFIG]n4119958[/ATTACH]
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9ujv9a&f1=1
- 1 like
Коментар
-
При вноса на стоки от трети страни, разпределен според Стандартната външнотърговска класификация, през периода януари - август 2023 г. най-голямо увеличение спрямо периода януари - август 2022 г. е отчетено в секторите „Храни и живи животни“ (17.5%) и „Безалкохолни и алкохолни напитки и тютюн“ (16.9%) (табл. 4 от приложението). Най-голям спад се наблюдава в сектор „Мазнини, масла и восъци от животински и растителен произход“ (38.1%).
Коментар
-
Набирателна ли е, коУеги? На 02 Ноември какво правим? На 300 захлюпвам, без ипотека.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9ujv9a&f1=1Last edited by unimog; 12.10.2023, 16:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Половин милка, за апарт + гараж в Левски - те т'ва е сделка.Последния път като минах през сладкарска къща Марти, намираща се там - 80% от опашката беше тъмнозелена. За момент се зачудих дали не съм в Христо Ботев.
То между другото с метрото Левски и Хаджи Димитър стават по-привлекателни. Веднъж се набих там на една вечеря с едни хора в една пицария, не е толкова зле, а с Вл Вазов Булеварда там е най-пропускливо движението, а и с метро се стига за нула време в център София.Last edited by bulgarian lev; 12.10.2023, 16:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар