Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не брокеразите, аз, моето момче.. Имам нужда и започвам. И казвам кви са фактите.
Last edited by segato; 01.05.2024, 22:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
то и прУф. Краси Петров има има дипломи, но това не го прави по-малко швул от тебе.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Гугъл и "Смейсебук" лъжат, брокеразите казват истината и само истината..... Имам нужда и започвам. И казвам кви са фактите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде са х3 бре, я дай пример?Last edited by bulgarian lev; 01.05.2024, 22:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеНе е Бахамите, ама не дивея по нивята като тебе. 2,3,4 няма как да знаеш какво и колко. Не съскайте бе, по злобни сте от жени
ти с твоите 'гастари' не си спрял да хейтиш всичко дето мърда, а накрая какво излезе?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Казвам живея бе мило, не работя. Работят нещата за мен в Бг. Прави разлика деАко имате намерение да се трепете до 65 години, аз нямам. Пенсията е хубаво нещо
П.С. Опаааа, ученето на децата не влиза в тия 100к, требе оше едни 30 к евро отгоре, Ма на всички е ясно , че т'ва са пари за семки и се изкарват с некви си 5-6 апартамента под наем. Абе обшо взето, даваш под наем 20-30 апартамента и си живееш и си пееш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хем им казах от първа ръка когато търсих квартира в Пловдив преди месец...една и съща обява я налазили 100 агенции с по трима брокерчета най-малко с жълто по устата които се цакат взаимно. И купувам, и отдавам, и наемам. Аз съм на пазара с квото и да е, така се е случило. И давам примери от практиката, а не да ровя Гугъл и "Смейсебук"
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Виж сега Гъгъл-всезнайко,
а знаеш ли средния брой обяви през различни агенции за един и същи имот отдаващ се под наем? От реалната цифра махаш набирателните обяви и тези които не са махнати след като имота е отдаден. Ще се изненадаш какво трицифрено число се получава и тогава ще си обясниш опашката пред вратата на ратко за освободена маломерка.
И друго: значи вярваш на броя обяви за под наем, но не вярваш на средните цени?? Или просто искаш бъдещите зазиданяци да вярват в това което много им се ще да чуят?? Ти си лесен, ще наследиш още, ама има перонци дето като кольо ще наследят само по 1/6 от етаж от къща в Горно-надолнище. Те какво ще правят?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Казвам живея бе мило, не работя. Работят нещата за мен в Бг. Прави разлика деАко имате намерение да се трепете до 65 години, аз нямам. Пенсията е хубаво нещо
рентиер от шумен (с 2 апарта във Варна), който с наемите живее в топлите страни (вероятно Бахамите)
така можетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и какво сега 'гастарите' ???Ако имате намерение да се трепете до 65 години, аз нямам. Пенсията е хубаво нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеАз живея повече време извън Бг, на топло, хубаво място. Не ме мислете в шумен ли съм, във варна ли.наемите ми помагат да си живучам спокойно и подредено. Смятам да продам нещо в бг и да купя тук, но го обмислям още, защото данъците са кофти. Хайде, весели празници и по спокойно, че сте много напрегнати.
И не , не е намаляло търсенето във Варна, нито при продажбите , нито при наемите, а вий си четете статистиката и зяпайте фб
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар