Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
В Гърция крият доход повече от нас.
Сега минималната май е 900 евро или нещо такова. Близко до акъла е, че ако средната е 990 има някакво изкривяване. Не се говори за данъци и осигуровки обаче. На мен би ми било интересно да видя disposable income. Гърците минаха пика на стандарта си . После удари дълговата криза и им орязаха и заплати всичко. Преди взимаха заеми, ллащаха по 14 заплати и си клатеха краката , ма дойде времето да се плаща сметката и почнаха да емигрират. България сега е в периода на заемите. Раздават се кинти и всичко е цветя и рози. Имаме да изтеглим много заеми преди да стигнем гърците, дано политиците се усетят преди да се случи..Last edited by segato; 02.05.2024, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ма то в ЦЯЛА йеропа са само такива КРАДЦИ. Тиквата от тях се научи. Да не мислиш че той е измислил далаверите !?!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАтина има с 400 лева по-ниска средна заплата от София. Там тя е 990 евро или 1900 лева, показва справка в сайта Numbeo, съобщи bTV Бизнес Новините.
90-те, българите работиха на маслиновите и портокалови градини в Гърция, както и като домашни прислужници. Сега,ходим да си харчим парите там.
Сега там, след 2-3 години и в цяла Западна Европа...
https://www.dunavmost.com/novini/sre...iska-ot-sofiya
Нека гастарския хейт започне сега, ама по-малко от 36 изречения на пост, не се признават, като меродавно мнение.
Коментар
-
Аха, почва се:
Необслужваните заеми надминаха 4 млрд. лева
За три месеца банките са спечелили 1.4 млрд. лв. от лихви
https://www.segabg.com/hot/category-...ha-4-mlrd-levaLast edited by better; 02.05.2024, 18:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бонке, и кои са успешените и забогатели по честен начин в бе-ге-го ?
Гангстерът борисов, спипан по гол задник с чекмедже с пачки ли?!
https://petel.bg/Pusnaha-mnogo-novi-...risov-__424698
Или свинята Дебелеевски ?
Може би хидроинженерът-консултант по язовири, с образование по философия?
Журналистът Прокопиев ?!
Смях в залата !
бг- рай за всякакви измамници, крадци, далавераджии, гангстери и политически подлоги, на които бизнесът им се свежда да крадат от еврофондове и от бюджета...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБрокераз бонко пак се развихрил с лъжи докато ме няма. Бонко, бонко не ти ли стана ясно, че дори и да кажеш истината, тук никой не ти вЕрва. Сам се закопа.Last edited by segato; 02.05.2024, 18:32.
Коментар
-
Атина има с 400 лева по-ниска средна заплата от София. Там тя е 990 евро или 1900 лева, показва справка в сайта Numbeo, съобщи bTV Бизнес Новините.
90-те, българите работиха на маслиновите и портокалови градини в Гърция, както и като домашни прислужници. Сега,ходим да си харчим парите там.
Сега там, след 2-3 години и в цяла Западна Европа...
https://www.dunavmost.com/novini/sre...iska-ot-sofiya
Нека гастарския хейт започне сега, ама по-малко от 36 изречения на пост, не се признават, като меродавно мнение.Last edited by Bailor; 02.05.2024, 17:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
естествено, че не го четох
но и ти не четеш
съвсем разбираемо съм написал, на кого съм оставил да се поучава от бюфет и киосаки и който друг се сетиш от светилатаLast edited by nradev1111; 02.05.2024, 16:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Или не си чел или не си разбрал за какво иде реч.
естествено, че не го четох
но и ти не четеш
съвсем разбираемо съм написал, на кого съм оставил да се поучава от бюфет и киосаки и който друг се сетиш от светилата
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да, прав си да ме поправиш
у лондон хората след работа имат нужда да се приберат някъде
у младост не изпитваме такавива потребности от най-ниско ниво
цитати и статии с бюфет ги оставам на наемателите
все пак те се занимават с акции, не аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз не знам колко според теб идват и колко заминават, но имам впечатления от живота и в България , и в няколко европейски страни , и в САЩ , и няма човек , който доброволно ще се махне от една добре уредена държава с висок стандарт, за да отиде в страна като България. Можем да се замеряме с цифри колкото си искаш но накрая нещата се свеждат до качество на живот и това покрай всичко останало включва здравеопазване , образование и стандарт и не вярвам да тръгнеш да спориш къде е България в листа. Даже си спомням , че по едно време фантазираше че децата ти учат в Мюнхен и Манчестър, което значи , че си даваш сметка че България не е баш най-желаната дестинация дори за теб. Шестака вчера каза , че и той живеел някъде “на топло”. Всички знаем , че лъже, но факта е че във фантазиите си и той е извън България. Тия цифрички 25 хиляди, 85% откъде ги изкара? Беше пуснала някакъв линк към НСИ, но там не се споменаваше за чужденци. По-скоро изглеждаше като българи които са принудени да се върнат къде заради пенсиониране с ниски пенсии, къде , че са си загубили работата заради влошаването на икономиката. И да има някакви чужденци, ще са лузърите им.
И айдуци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бонке, и кои са успешените и забогатели по честен начин в бе-ге-го ?
Журналистът Прокопиев ?!
Смях в залата !
бг- рай за всякакви измамници, крадци, далавераджии, гангстери и политически подлоги, на които бизнесът им се свежда да крадат от еврофондове и от бюджета...
те имат папки и всичко останалопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Най-злобни са най-провалените гастари, забили се в пущинака. Сън не ги лови че България дръпна, а и децата ви растат сред латиносите.
Журналистът Прокопиев ?!
Смях в залата !
бг- рай за всякакви измамници, крадци, далавераджии, гангстери и политически подлоги, на които бизнесът им се свежда да крадат от еврофондове и от бюджета...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар