Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
лошото е че тук има доста хора
които пишат че взимат наемчета и
на които им харесва да взимат наемчета -
но само им харесва и само си пишат
по принцип се занимават с друго - както си написал
ако искаш мога да ти ги изброя поименно
само че ще са с име 1 и име 2
а някой и с 3 и 4
хихихихиххи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Жив и здрав да си! Аз няма да ти казвам колко взимам на ден от основната си дейност понеже ще се комплексираш.Само че разликата между парите които взимам от основна дейност и рентите е многото телефонни разговори,разправии с разни неуредици понякога,служители,застрахователни компании и други а при наемите давам един ключ взимам парите и после плащам 30 лв за чистенето.
Аз и за 100лв на час на частно не се хващам - НЕ МИ ТРЯБВАТ хартийкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Лошо за кого
а като дойде реда на касата в лидл - срам
за четящите - мамят ги информационнно
за обществото и държавата - няма да обяснявам
стигат ли
и най вече minimind като обяви че взима
200 лв наем на ''магазина'' - лошо за теб
защото
нали знаеш - 1/2
ахахахаахахахLast edited by Yandox; 05.09.2021, 22:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение
лошото е че тук има доста хора
[
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
То аз едва се оправям, камо ли щерката. Последния го не знае и къде е даже.
може ли такива работи да стават
а ти да седиш и да пишуркаш ще
качат ли имотите 10% преди да се сурнат
надолу с 50%
барем за предпоследния знае ли нещо
чуват ли се
ще ви мисля тази вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУспех на колегите обичащи сладки наемчета.Купувайте изгодно и рентвайте.Вчера прибрах едни нови 400 кинта от новонастанените гости.Само за протокола да ви кажа че това са най-сладките пари които съм изкарвал някога.Който ме му харесват наемите да се занимава с друго.
но само им харесва и само си пишат
по принцип се занимават с друго - както си написал
ако искаш мога да ти ги изброя поименно
само че ще са с име 1 и име 2
а някой и с 3 и 4
хихихихиххиLast edited by Yandox; 05.09.2021, 21:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеИнвестор.бг публикува статия за поскъпване на масовите жилища и увеличаване на новите строежи. И това не е само за София, а за цялата страна.
Лоша вест за хората, които нямат дом. Някои никога няма да имат. Това ще тежи на съвестта на понижителите.
от цялата статия на Инвесторот значение е само това
Всички белези на раздуването на т. нар. „инвестиционен балон“ вече са видими и потвърдени от наличните статистически индикатори.
Къде е проблемът и защо следим тези индикатори? От една страна, разглеждането на недвижимите имоти и жилищата в частност като инвестиционен актив отделя цената им от фундаменталните фактори на търсенето и предлагането.
Подобно раздуване на цената на активите носи значителен финансов риск. Въпреки страховете от навлизане в цикъл на по-високо нарастване на потребителските цени и загуба на реална покупателна стойност на парите в глобален план, все пак предпазването чрез покупка на реални активи има своите граници. Още повече, част от покупките не са мотивирани и подкрепени от натрупани спестявания, а се финансират чрез дълг, в очакване на печалба чрез бъдеща препродажба.
При смяна на очакванията и в още по-голяма степен – при промяна в параметрите на паричната политика на големите централни банки – тенденцията се обръща и последиците идват като домино за инвеститори и кредитори.
а постът на колежката - доайен на повишителите - e просто
преразказване на заглавието което е
със звздичка *
статията е много добра и реално казва
на невлезлите в имотния пазар на ТЕЗИ ЦЕНИ все още -
ДА НЕ ГО ПРАВЯТ
хихихихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение
Ако си ходил в Грийн Лайф щеше да се сетиш, че е за дълъг уикенд в ниския сезон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз взех 2000€ и съм недоволен той с 400лв се хвали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Толкова им е тавана на месец .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Аз взех 2000€ и съм недоволен той с 400лв се хвали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеУспех на колегите обичащи сладки наемчета.Купувайте изгодно и рентвайте.Вчера прибрах едни нови 400 кинта от новонастанените гости.Само за протокола да ви кажа че това са най-сладките пари които съм изкарвал някога.Който ме му харесват наемите да се занимава с друго.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар