Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Аз нямам нищо против новодомеца, просто лош късмет с политиката май.
Иначе доста села се водят София...И 4 изгарят засега с канала
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Инвеститорите трябва само да излезят на терасата, да направят една снимка на кочината, в която живеят, след това да идат в мапса и да влезят в произволен град в Западна Европа. Разликата е шокираща и човек се чувства наистина потиснат, че живее в подобна свинщина.
Ако в София имаше нормална улица, нормална сграда, нормален тротоар, зеленина наоколо и отговорни хора, които не замърсяват, чист въздух и действаща община и институции (т.е. поне малко София да приличаше на Братислава) щях да платя 10.000 Евро на квадрат с удоволствие. За този лунен пейзаж да платя 3000-4000 няма кой да ме убеди обаче.
И да, няма да се преместя да живея в Братислава. По различни причини съм избрал да живея в кочината, но естествено съм готов да платя цена като за кочина, не като за нормален градLast edited by X_Y; 03.06.2021, 21:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Не бе на Графа бяха подпочвените води и несъобраченото с тях строителство. Те са съвсем отделен проблеми от земетресенията. Това опира пак до факта че за да се подържа инфраструктура в София трябва яко да се вдигат данъци и тия ремонти да струват около 10 пъти това което в момента се харчи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
През 90-те години държавта беше фалирала и нямаше пари за ремонти (и повечето хора бяха доста скормни, с Ладичките, кой каквото има от соца си го ползва). Сега е по-хубаво въпреки колите и строителството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Той новодомеца първо беше взел в София, а после се оказа село до София
Иначе доста села се водят София...И 4 изгарят засега с канала
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Айде бе земетръсна зона, ремонта на Графа откара почти 2 години и е същия кенеф
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
През 90-те години държавта беше фалирала и нямаше пари за ремонти (и повечето хора бяха доста скормни, с Ладичките, кой каквото има от соца си го ползва). Сега е по-хубаво въпреки колите и строителството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНяма да правят канализация при новодомецът около София...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За мен е точно обратното - София през 90те изглеждаше по-добре. По-малко сгради, по-малко автомобили и селяните все още си бяха по родните места. Нямаше такива абсурдни квартали-клоаки като Витоша, Манастирски и Вадите. Ставаше за живеене. Сега не става за нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Гърция, Италия, Португалия не са градове Както и Прага и Братислава не са държави
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ако е след пресен ремонт София докарва някакъв вид. Но НЕИЗБЕЖНО в земетръсна зона пътища, плочки се изкривяват и разбиват за десетина години. Къде е София в червената зона, къде е Словакия...
За да се подържа София трябва да се правят ремонти на цялата инфраструктура всеки 20 години. С ниски данъци и висока корупция няма как да стане. Целия град трябва да се изостави понеже е на най-червеното петно и да се премести на север 100 километра в селена зона иначе ще фалира само от разходи за подръжка ако решат да го оправят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По- скоро се разделиха по взаимно съгласие без войни и простотии. Бил съм и в Прага и в Братислава - и двата града са уредени и се развиват доста добре-където е текло пак ще тече, освен че имат страхотна бира скоро ще минат по стандарт Гърция, Италия и Португалия, ако вече не са ги минали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
те римляните затова тука са правили минерални бани, защото е блато.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар