If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Успех на колегите обичащи сладки наемчета.Купувайте изгодно и рентвайте.Вчера прибрах едни нови 400 кинта от новонастанените гости.Само за протокола да ви кажа че това са най-сладките пари които съм изкарвал някога.Който ме му харесват наемите да се занимава с друго.
лошото е че тук има доста хора
които пишат че взимат наемчета и
на които им харесва да взимат наемчета - но само им харесва и само си пишат
по принцип се занимават с друго - както си написал
ако искаш мога да ти ги изброя поименно
само че ще са с име 1 и име 2
а някой и с 3 и 4
хихихихиххи
Инвестор.бг публикува статия за поскъпване на масовите жилища и увеличаване на новите строежи. И това не е само за София, а за цялата страна.
Лоша вест за хората, които нямат дом. Някои никога няма да имат. Това ще тежи на съвестта на понижителите.
Dury престани с невярната информация която постваш
от цялата статия на Инвесторот значение е само това
Всички белези на раздуването на т. нар. „инвестиционен балон“ вече са видими и потвърдени от наличните статистически индикатори.
и това
Къде е проблемът и защо следим тези индикатори? От една страна, разглеждането на недвижимите имоти и жилищата в частност като инвестиционен актив отделя цената им от фундаменталните фактори на търсенето и предлагането.
Подобно раздуване на цената на активите носи значителен финансов риск. Въпреки страховете от навлизане в цикъл на по-високо нарастване на потребителските цени и загуба на реална покупателна стойност на парите в глобален план, все пак предпазването чрез покупка на реални активи има своите граници. Още повече, част от покупките не са мотивирани и подкрепени от натрупани спестявания, а се финансират чрез дълг, в очакване на печалба чрез бъдеща препродажба.
При смяна на очакванията и в още по-голяма степен – при промяна в параметрите на паричната политика на големите централни банки – тенденцията се обръща и последиците идват като домино за инвеститори и кредитори.
всъщност статията казва това което казвам аз
а постът на колежката - доайен на повишителите - e просто
преразказване на заглавието което е
със звздичка *
статията е много добра и реално казва
на невлезлите в имотния пазар на ТЕЗИ ЦЕНИ все още -
ДА НЕ ГО ПРАВЯТ
хихихихихихи
Ако си ходил в Грийн Лайф щеше да се сетиш, че е за дълъг уикенд в ниския сезон.
Той не е ходил там защото щеше да е наясно че това са пари за 2 дена дори и сега в ниския сезон.Вече имам резервация за целия юли догодина и се договорихме за 5400 лв като ще му вкарам в системата неговата кола за да не плаща паркинг.Още 1 такъв ми трябва за август и септември ми е все тая.Ама и септември ще го напълня целия ако шибна една промоция на 140-150 лв.
Аз взех 2000€ и съм недоволен той с 400лв се хвали?
Жив и здрав да си! Аз няма да ти казвам колко взимам на ден от основната си дейност понеже ще се комплексираш.Само че разликата между парите които взимам от основна дейност и рентите е многото телефонни разговори,разправии с разни неуредици понякога,служители,застрахователни компании и други а при наемите давам един ключ взимам парите и после плащам 30 лв за чистенето.
Успех на колегите обичащи сладки наемчета.Купувайте изгодно и рентвайте.Вчера прибрах едни нови 400 кинта от новонастанените гости.Само за протокола да ви кажа че това са най-сладките пари които съм изкарвал някога.Който ме му харесват наемите да се занимава с друго.
Аз взех 2000€ и съм недоволен той с 400лв се хвали?
В София няма данни да е имало турски роби - По ловешките села явно е имало щом казваш
Та София от 11х да стане над милон вероятно е привлекла и доста турски роби от по ловешките села
Хубавото е че голяма част от тях така и никога не свикнаха с живота в столицата и се изнесоха по немските села при кореняците немци Юсуф и Мустафа да им перат чершафите
Ламби по ония времена Ловеч е бил град за разлика от София
То и цените на основните неща нямат нищо общо с тези от преди 10 години.
През 2011 ако си получавал 1000 лева, стандартът ти е бил по-висок отколкото сега с 2000 лева. Увеличението на заплатите отива изцяло за храна и сметки. За 100 процента надценени имоти пък не остава и стотинка отгоре. Вярно, лихвите сега са ниски, но и главницата трябва да се плаща, нали така?
Увеличението на доходите трябва да изпревари цените, за да говорим за покачване на стандарта на живот. Понеже стандартът в България е изключително нисък, най-ниският в Европа, това би означавало да може да си позволи по-добра храна, 1-2 екскурзии годишно, по-добро образование за детето и пр. Това са основни нужди. Да може обаче да отдели 2000 Евро на квадрат вместо 1000 през 2011 и то за по-ниско качество като строителство и локация (понеже в момента се предлагат само боклуци на завишени цени) - това изобщо не влиза.
Джони къде по света обикновеният човек купува имоти в големите градове с доход от заплати
Коментар