IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Пак ли поръчкова статия И вътре естествено пише че не само ще се разделиш със спестените 30 хил евра (дето 99% не са ги и сънували), ами ще вземеш и кредит и накрая пак един забелен - ни доход, ни постоянно жилище Цялата полза , дето е поръчал статията и ръси мозък вътре - за едните 3%.

Свят голям, има много места и по-евтини, и по-хубави, че и по-доходоносни - често 2 в 1 или даже 3 в 1. Това е истината, не да поръчват статийки "Купуваааай!", щото после идва ред и на сметката. Винаги, ама винаги се купува с мисълта за инвестиция - и се смята добре. Пък кеф ти живе й там сед 5 години, кеф ти продай след като си скубал 15% годишно.
    Е, тука малко по-умерено са го написали, застъпили са моята теза-за собствен кеф става, за “инвестиция”-едва ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
      https://www.capital.bg/biznes/imoti/...ava_vtori_dom/

не било далавера на морето да рентиш.. и най вече българина гледал да не настине и да се не мине-тая такса подръжка голям бич.. аз това на мога го разбера. Мене на имота най-ме дразни подръжка и разни разправии -кранче, казанче, паркети и т.н Да търсиш некви байовци, да ги молиш да им дадеш пари, направо ми се драйфа. Поне в голям комплекс може да си платиш и да ти оправят всичко.
      Пак ли поръчкова статия И вътре естествено пише че не само ще се разделиш със спестените 30 хил евра (дето 99% не са ги и сънували), ами ще вземеш и кредит и накрая пак един забелен - ни доход, ни постоянно жилище Цялата полза , дето е поръчал статията и ръси мозък вътре - за едните 3%.

Свят голям, има много места и по-евтини, и по-хубави, че и по-доходоносни - често 2 в 1 или даже 3 в 1. Това е истината, не да поръчват статийки "Купуваааай!", щото после идва ред и на сметката. Винаги, ама винаги се купува с мисълта за инвестиция - и се смята добре. Пък кеф ти живе й там сед 5 години, кеф ти продай след като си скубал 15% годишно.

Last edited by X_Y; 04.09.2021, 22:27.

Коментар

• A, за наемане разбира се, поне да ги пробвам. Те ги пуснаха пролетта, имаше още сняг, щяхме да ходим с приятели, но нещо стана.
        За покупка, мноого се чудя, по скоро бих си построил такава до София. До Банско няма да мога да я ползвам пълноценно -аз нямам проблем да живея там, но децата са на училище. Няма как да стане. За 1 месец на година-по добре под наем на различни места.
        ОБАЧЕ почнах да се замислям-като бизнес как ли ще е.. И когато решиш да си я ползваш.
        Но като се замисля, какво ще ми правят в стаите и по леглата, някак си ме е гнус-хем да я ползвам, хем да я давам на непознати..имаше едно предаване по Доскавъри, реновираха хотели . Снимаха с една UV лампа , какви гадости имаше в стаите.. оше ме е гнус като се сетя..

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
          За Банско, всички залитат по евтини, гадни дупки, които да отдават без пари и да се радват на неквки проценти. ОК, ама 15 % на 5000 лева примерно какво е, нищо.. смешка.
          вижте е това, тука е ИНВЕСТИРАНО със замах/не е КУПЕНО от нагъл строител на тройна цена/
          Интересен модел ми е, няма много такива в БГ-за по-висок клас туристи.

https://www.mountain-hawk-park.com/
          Ти би ли наел нещо подобно или предпочиташ да си купиш твоя подобна къща ?

Коментар

• За Банско, всички залитат по евтини, гадни дупки, които да отдават без пари и да се радват на неквки проценти. ОК, ама 15 % на 5000 лева примерно какво е, нищо.. смешка.
            вижте е това, тука е ИНВЕСТИРАНО със замах/не е КУПЕНО от нагъл строител на тройна цена/
            Интересен модел ми е, няма много такива в БГ-за по-висок клас туристи.

https://www.mountain-hawk-park.com/

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/imoti/...ava_vtori_dom/

не било далавера на морето да рентиш.. и най вече българина гледал да не настине и да се не мине-тая такса подръжка голям бич.. аз това на мога го разбера. Мене на имота най-ме дразни подръжка и разни разправии -кранче, казанче, паркети и т.н Да търсиш некви байовци, да ги молиш да им дадеш пари, направо ми се драйфа. Поне в голям комплекс може да си платиш и да ти оправят всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ако ще отдаваш си вземи в ебанско за 20к. Сезона е по голям, цените 2 пъти по ниски, такса поддръжка също. Клиентите са по богати. Извън сезона можеш да отдаваш на хомеофис. На морето и куче да вържеш ще избяга зимата
                Знам. И писах преди - запознах се с един на Говедарци, човека беше от Банско и отдава много добре малки апартчета - 2 броя. Доходността му е над 15%. Купата навремето ми каза за едно което става и си заслужава, но имаше ръгане с лакти и хора преди мен и го взеха.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                  Ето нещо за размисъл на "умниците" Бота156 и nradev:

Глобалното затопляне може да се окаже добра новина за летния туризъм и да удължи активния сезон. Това коментираха участниците в конференция за изменението на климата и влиянието върху българската природа и туризъм.

https://www.google.com/amp/s/m.inves...ym-207167/amp/
                  На приказки е така, на практика тази година на Албена до 15 юли само моржове можеха да си топнат задника в морето.

Коментар

• Ето нещо за размисъл на "умниците" Бота156 и nradev:

Глобалното затопляне може да се окаже добра новина за летния туризъм и да удължи активния сезон. Това коментираха участниците в конференция за изменението на климата и влиянието върху българската природа и туризъм.

https://www.google.com/amp/s/m.inves...ym-207167/amp/

Коментар

При 100к € за прилична вила са има няма 40 години по 1 месец ползване под наем. Да повторя толкова е ЦЕЛИЯ сезон по морето.,
                      Юли или август?

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                        ЧСИ няма как да дойде при имоти, заплатени без кредит. Скоро писах по този въпрос.
                        Човек без пари си мисли че имоти се купуват само с кредити хахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

2 * 0 = 0
                          2*100 = 200

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                            Купувайте имоти сега, защото после ще бъде късно. Купувайте за да живеете в тях, купувайте за да отдавате под наем, купувайте за да спасите парите си от инфлацията. Тези, които нямат никакъв имот, а купят, ще познаят чувството за сигурност.
                            Не слушайте онези, които ви съветват да не купувате. Това са пролетарии, които тръбят за спадове, регулации и конфискации. Но форумът е Инвестор.бг, е за инвеститори и инвестиции, а не за обезсърчение на хората с пари.
                            Хахахаха!!! Това което забелязвам е че хората които имат средства купуват.Тия дето нямат и печелят малко повече се надяват на срив и нищо нямат.А всъщност сривовете най-добре се отразяват на хората с пари.Те обикновено след срив увеличават богатството си.
                            Last edited by X_Y; 04.09.2021, 11:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Целта беше отдаване, Ботич...и кеф за няколко пъти в 2-4 месеца, цената щеше да бъде свалена, но при обстоятелствата дилемата отпадна за 1 секунда.
                              Ако ще отдаваш си вземи в ебанско за 20к. Сезона е по голям, цените 2 пъти по ниски, такса поддръжка също. Клиентите са по богати. Извън сезона можеш да отдаваш на хомеофис. На морето и куче да вържеш ще избяга зимата
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

При 100к € за прилична вила са има няма 40 години по 1 месец ползване под наем. Да повторя толкова е ЦЕЛИЯ сезон по морето. Ако иска да ползва подобна вила в преходните сезони ще може 80 години по 1 месец и ВСЯКА ГОДИНА РАЗЛИЧНА ПРЯСНО ПОСТРОЕНА ИЛИ РЕМОНТИРАНА,
                                Целта беше отдаване, Ботич...и кеф за няколко пъти в 2-4 месеца, цената щеше да бъде свалена, но при обстоятелствата дилемата отпадна за 1 секунда.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X