Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеhttps://youtu.be/gMllzBuAbBg Нищо общо със София- само като погледнеш тротоарите и ги сравниш с изпочупените и разместени плочки дори в идеалния център на София.....
Виж за гетата в Словакия:
https://www.aljazeera.com/features/2...nd-segregation
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://youtu.be/gMllzBuAbBg Нищо общо със София- само като погледнеш тротоарите и ги сравниш с изпочупените и разместени плочки дори в идеалния център на София.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Бил съм и циганията е ужасяваща.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Бил съм и циганията е ужасяваща.
И се разделиха, защото чехите са немско племе и нямат нищо общо със словаците.
Трябва да се чете, трябва!
- 1 like
Коментар
-
Щом казваш сигур е така.Но все пак иди и виж.Чехите ги изгониха заради циганията и мизериятаLast edited by mitko2848; 03.06.2021, 19:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да се чуди и мае човек, какво те спира да се преместиш на по-чистото и уреденото?
пп. Совите не са това което са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
По голяма глупост не бях чел.
Ти бил ли си там,?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тука голяма глупост каза- не може нещо което е било част от Австро-Унгария да е по- зле от нещо което е било част от Османската Империя. И като заплати са по- добре и като чистота, и като уреденост......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Тука голяма глупост каза- не може нещо което е било част от Австро-Унгария да е по- зле от нещо което е било част от Османската Империя. И като заплати са по- добре и като чистота, и като уреденост......
пп. Совите не са това което са.Last edited by X_Y; 03.06.2021, 10:05.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Има, в Малашевци. В радиус от 15 км от центъра има некой Буховски или Бусмански кофтор ама ми е скъпо и на мен.
за района около кремиковци говоряLast edited by marsianec1; 03.06.2021, 01:41.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеако има още нещо на чалъм и у софия ше зема нещо убаво и йофтинкоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Братислава е гомно в сравнение със София.Изобщо не може да се сравнява.
Ти бил ли си там,?
- 1 like
Коментар
-
Братислава е гомно в сравнение със София.Изобщо не може да се сравнява.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар