Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Пак оправдания, обяснения, смукане на пръсти... сега пък Атина не била критерий... А Будапеща как е, с нея може ли? А с твоето незнайно село?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
ДВ лъжат повече от блицпрепоръка е
Коментар
-
От 3 000 000 социално слаби пенсионери дошли 45 000 (ако е вярно) след година- две като ги налазят щведите ще си одат
германците - тук
схващаш ли логикатапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако DW пуска вярна инфо през 2017г., след 7 г. са сигурно 150 000.
Коментар
-
От 3 000 000 социално слаби пенсионери дошли 45 000 (ако е вярно) след година- две като ги налазят щведите ще си одат
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Къде видя мрънкане ??? Нумбео може да използва само за трендове за една и съща дестинация. Събират данни на доброволни начала и данните са изкривени по дефиниция. Например процентно повече хора в Холандия с нисък доход ще попълнят данните от тези с нисък доход в България просто зашото повече хора от тази група в Холандия използват интернет. Другото което бъркаш е, че after tax не е disposable income. Всичко това едва ли има голямо значение в случая с Гърция. Както казах , те си минаха прайма и сега си плащат. Сравнявайте се Берлин и Париж бе, нали все тях давате за пример като стане дума за имотите.Не че и там са цъфнали , ма ше минат 40-50 години преди французите въобше да се поинтересуват какви са условията в България ... и накрая ако ходят някъде ше отидат в Чехия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение8
В България вече са се заселили над 45 000 германци, твърди телевизионен репортаж на Stern TV и ни среща с четирима германски пенсионери, които в един глас казват: "В България ни е много по-добре, отколкото в Германия".
https://www.google.com/amp/s/amp.dw....5BE/a-41029284
Германци: "В България си живеем чудесно"
- 1 like
Коментар
-
8Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Сравнявайте се Берлин и Париж бе, нали все тях давате за пример като стане дума за имотите.Не че и там са цъфнали , ма ше минат 40-50 години преди французите въобше да се поинтересуват какви са условията в България ... и накрая ако ходят някъде ше отидат в Чехия
https://www.google.com/amp/s/amp.dw....5BE/a-41029284
Германци: "В България си живеем чудесно"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Много мрънкане, ама туй, ама онуй...
между другото нумбео точно disposable income сравнява
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
В Гърция много хора са самонаети и се осигуряват на минимална заплата. Като студент работех за един грък. По документи ми плащаше повече отколкото плащаше на себе си ( а на мен си ми плащаше някакви малки пари).
Сега минималната май е 900 евро или нещо такова. Близко до акъла е, че ако средната е 990 има някакво изкривяване. Не се говори за данъци и осигуровки обаче. На мен би ми било интересно да видя disposable income. Гърците минаха пика на стандарта си . После удари дълговата криза и им орязаха и заплати всичко. Преди взимаха заеми, ллащаха по 14 заплати и си клатеха краката , ма дойде времето да се плаща сметката и почнаха да емигрират. България сега е в периода на заемите. Раздават се кинти и всичко е цветя и рози. Имаме да изтеглим много заеми преди да стигнем гърците, дано политиците се усетят преди да се случи..
между другото нумбео точно disposable income сравнява
- 1 like
Коментар
-
-
В Гърция крият доход повече от нас.
Сега минималната май е 900 евро или нещо такова. Близко до акъла е, че ако средната е 990 има някакво изкривяване. Не се говори за данъци и осигуровки обаче. На мен би ми било интересно да видя disposable income. Гърците минаха пика на стандарта си . После удари дълговата криза и им орязаха и заплати всичко. Преди взимаха заеми, ллащаха по 14 заплати и си клатеха краката , ма дойде времето да се плаща сметката и почнаха да емигрират. България сега е в периода на заемите. Раздават се кинти и всичко е цветя и рози. Имаме да изтеглим много заеми преди да стигнем гърците, дано политиците се усетят преди да се случи..Last edited by segato; 02.05.2024, 19:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ма то в ЦЯЛА йеропа са само такива КРАДЦИ. Тиквата от тях се научи. Да не мислиш че той е измислил далаверите !?!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАтина има с 400 лева по-ниска средна заплата от София. Там тя е 990 евро или 1900 лева, показва справка в сайта Numbeo, съобщи bTV Бизнес Новините.
90-те, българите работиха на маслиновите и портокалови градини в Гърция, както и като домашни прислужници. Сега,ходим да си харчим парите там.
Сега там, след 2-3 години и в цяла Западна Европа...
https://www.dunavmost.com/novini/sre...iska-ot-sofiya
Нека гастарския хейт започне сега, ама по-малко от 36 изречения на пост, не се признават, като меродавно мнение.
Коментар
Коментар