Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бахх мааму теа колежки, поне за 15 знам дет са преписвали от тебе. После записваха ли и уроците на бате Радев за които се изисква и ум, у чар, и магнетизъм, и еротична поза да те издои само с поглед от метри. Ехааа, що сега не бех студент да преписват от мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бахх мааму теа колежки, поне за 15 знам дет са преписвали от тебе. После записваха ли и уроците на бате Радев за които се изисква и ум, у чар, и магнетизъм, и еротична поза да те издои само с поглед от метри. Ехааа, що сега не бех студент да преписват от мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Имах една колежка в УНСС дето преписваше на изпитите от мен.Във 3ти курс зацикли и цикли 3 години.Като видя че нема да изкласи замина да учи в чужбина в някакво село и там изкласи.Гледам я оня ден работи в ДСК.Ми че тя не знае какво е сложна лихва дет се учи в осми клас по математаика ама банкер станалаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
1 ден след покупката на вилата имах предложение да я продам за цена х2 от тази която аз платих. Наскоро получих ново предложение х4 от цената която аз платих. До 1 млн има още време и предложения да отхвърлям. Ако си мераклия можеш да предложиш на Левчо 350К и пак не съм сигурен, че той ще се навие да продава. Вчера един швейцарец дойде в къщи да пием по един коктейл Аперол, търси човека в махалата да купи имот. Та такива ми ти работи... Ако реша да продавам вилата, то тя ще трябва да купи 2-3 апарта в СФ или 7-8 боксониери с японски климатици и блиндирани врати в Дружба.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Осмислянето не ти е много силна черта! 100лв. за 2г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Кое е лъжа бе Лордче, 90% от българите са неграмотни, 90% от банковите служители също. Нито в банката си знаят продуктите и могат да ти ги обяснят като хората, нито някой чете десетките страници общи условия...
В ТБИ банк например казват, че ако разсрочиш покупка за 3 месеца, ти е безплатно (което е уж вярно). Ако обаче я разсрочиш за 12 месеца, плащаш "скромната такса" от 1,5%. Така хората си мислят, че годишната лихва е 1,5% и се кефят колко им е изгодно.
Простата сметка обаче показва друго - тези 1,5% се плащат всеки месец върху цялата сума. Пример:
Покупка 1200 лева.
Вноски Главница: 12 x 100 лева
"Скромна" такса на месец: 1200 x 0,015 = 18 лева
Обща месечна вноска: 118 лева
При кредит 1200 и вноска 118 за 12 месеца се получава ефективна лихва от: 31,7%....
Разните пикли, сложени в чата и в кол центъра им, твърдят обаче че лихвата била 1,5%....И най-лошото е, че самите те си вярват, защото са неграмотни и не могат да направят горната сметка. Аз имам сметка при тях в БГ, имам там няколкостотин лева наличност и постоянно ми звънят да ми предлагат тези "шопинг лимити"...Представям си колко шарана са завлекли по този начин.
- 1 like
Коментар
-
Кое е лъжа бе Лордче, 90% от българите са неграмотни, 90% от банковите служители също. Нито в банката си знаят продуктите и могат да ти ги обяснят като хората, нито някой чете десетките страници общи условия...
В ТБИ банк например казват, че ако разсрочиш покупка за 3 месеца, ти е безплатно (което е уж вярно). Ако обаче я разсрочиш за 12 месеца, плащаш "скромната такса" от 1,5%. Така хората си мислят, че годишната лихва е 1,5% и се кефят колко им е изгодно.
Простата сметка обаче показва друго - тези 1,5% се плащат всеки месец върху цялата сума. Пример:
Покупка 1200 лева.
При кредит 1200 и вноска 118 за 12 месеца се получава ефективна лихва от: 31,7%....
Разните пикли, сложени в чата и в кол центъра им, твърдят обаче че лихвата била 1,5%....И най-лошото е, че самите те си вярват, защото са неграмотни и не могат да направят горната сметка. Аз имам сметка при тях в БГ, имам там няколкостотин лева наличност и постоянно ми звънят да ми предлагат тези "шопинг лимити"...Представям си колко шарана са завлекли по този начин.Last edited by nradev1111; 19.06.2024, 14:20.
- 1 like
Коментар
-
1 ден след покупката на вилата имах предложение да я продам за цена х2 от тази която аз платих. Наскоро получих ново предложение х4 от цената която аз платих. До 1 млн има още време и предложения да отхвърлям. Ако си мераклия можеш да предложиш на Левчо 350К и пак не съм сигурен, че той ще се навие да продава. Вчера един швейцарец дойде в къщи да пием по един коктейл Аперол, търси човека в махалата да купи имот. Та такива ми ти работи... Ако реша да продавам вилата, то тя ще трябва да купи 2-3 апарта в СФ или 7-8 боксониери с японски климатици и блиндирани врати в Дружба.
Коментар
-
Покупка 1200 лева.
Разните пикли, сложени в чата и в кол центъра им, твърдят обаче че лихвата била 1,5%....И най-лошото е, че самите те си вярват, защото са неграмотни и не могат да направят горната сметка. Аз имам сметка при тях в БГ, имам там няколкостотин лева наличност и постоянно ми звънят да ми предлагат тези "шопинг лимити"...Представям си колко шарана са завлекли по този начин.Естествено не ги четох и ги отсвирих
Коментар
-
Къщи нема, като искат може и да намерят някоя на първа линия Балчик по 700К.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Струва ми се че доста хора в България подценяват психичните си заболявания и не търсят лекарска помощ.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А в твото село колко е ръста.Last edited by два_таралежа; 19.06.2024, 11:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТова е най- опашатата лъжа, която съм прочел през живота си, ако бъде доказана по някакъв начин, веднага плащам най-скъпото уиски!
Покупка 1200 лева.
Разните пикли, сложени в чата и в кол центъра им, твърдят обаче че лихвата била 1,5%....И най-лошото е, че самите те си вярват, защото са неграмотни и не могат да направят горната сметка. Аз имам сметка при тях в БГ, имам там няколкостотин лева наличност и постоянно ми звънят да ми предлагат тези "шопинг лимити"...Представям си колко шарана са завлекли по този начин.
Last edited by ejonny2376; 19.06.2024, 09:50.
- 1 like
Коментар
Коментар