If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде ,нека да е поне от 2016 г. ,че ти миналия месец купи на цени от 2016 г. хахаха
Ако така мислиш продавай бързо апартаментите в Боровец и къщата в Поморие, че се мина ама май и ти не си вярваш на прогнозите
и какво е общото метафорично
между ж.п гарата и панелната ти гарсониера
например
че аз не я виждам
Казаха ти да не се заяждаш с хората на тема кой какво има и това не е темата.
Гарата и перона е метафоричното място на чакащите ниските цени на НИ. Вече 5г. някои са на перона
По отношение на жп терминологията свързана с темата за поскъпването на недвижимите имоти, трябва някои участници да върнем в час по БЕЛ.
Най-схематичното определение за метафора е свързване на далечни за обичайната логика понятия (изразени с думи) въз основа на новооткрито сходство между тях.
За сега реалността е повишение на цените на НИ и затова пишем в тази тема. Какво ще правят брокерите когато започнем да пишем в темата за понижение не знам, може да продават и вестници както пишеш ще видим когато се случи
ок
но живота ни не свършва до днес
а имотите ВЕЧЕ СЕ ПОВИШИХА
трябва да разглеждаме и УТРЕ
а ''утре '' не НЯМА ДА СЕ ПОВИШАВАТ а ще
поевтиняват
което е по темата
какво повишение очаквате на имотите
За сега реалността е повишение на цените на НИ и затова пишем в тази тема. Какво ще правят брокерите когато започнем да пишем в темата за понижение не знам, може да продават и вестници както пишеш ще видим когато се случи
Добро утро драги и инвеститори!! Нека се множат жилищата ви за отдаване под наем а от там и парите ви.Да не работите никога и да обикаляте света.Който не иска да не се занимава с жилища.Да чака срив или трупа злато или прави друг бизнес все тая.Сега да се почерпим за празника със сладките парички от наемите .
Хората обладани от златото и кеша в банката нямат никакъв шанс да се разделят с него
Кътането на пари и злато при някои минава в болестно състояние и по смъртно не могат да ги похарчат та ако ще апартите да станат 2 по лев
Колкото и да се качва златото те винаги мислят че ще се качи още и така и никога не го обръщат в имоти
ахахахахахаахах
каква долна манипулация и колко
елементарно и подценяващо опонента
изказано
сега -ето го горното по начина на вменяване НО
ЗА ИМОТИТЕ
Хората обладани от апартамент и растежа на капиталовата на калкулатор нямат никакъв шанс да се разделят с него
Кътането на имоти в неподходящо време при някои минава в болестно състояние и по смъртно не могат да се съгласят на продажба та ако ще да са сигурни че апартите са на върха и повече няма да растат.
и така дорде апартите да станат 2 по лев
Колкото и да се качват имотите те винаги мислят че ще се качи още и така и никога не го обръщат в пари
за да усетят ПЕЧАЛБАТА дефакто .
тя винаги им стои имагинерна в тугла
Абе той стрелочника до някъде е прав дето се вика утре ще реши да ги премести и влака отиде къде той иска
Странното е дето гледат че стрелочника е сложил стрелките на десно, а те викат това няма никакво значение ще свие на лево щото всички тука на перона така искаме
Мечтатели утописти. Революционери и кашик-болшевики, искат социалдемокрация в изтънчен вид. Имот в Септември да купува максимум една стая по-малко в Сф. Инак е несправедливо.
Съгласен съм с написаното.Например аз не бих се хванал да работя в БГ ако ще и 5000 лв да ми дават.Някой ще попита защо?Ами ще ви обесня.Първо аз нямам никаква ама никаква вяра в нищо в БГ.И да ми дадат 5000 лв заплата то ще е от ден до пладне.Така че си напълно прав че хората които са си завъртели парите разумно и не са си губили времето в чужбина в БГ няма да тръгнат да работят.Лично аз и сега да се прибера ще съм ок за разбиранията на повечето българи но не и за мен.Аз съм свикнал през ръцете ми да минават големи суми и бих спрял да се занимавам с бизнес и излязъл в пенсия само ако по цял ден лежа и се занимавам с хобитата си с не по-малко от 5 цифрена сума доход на месец.
Идва момент в който разбираш че личното време е най ценно и никой не може да ти го плати
За да стигнеш до този момент обаче първо трябва да си стигнал до момента да правиш пари и докато спиш
За дремещите безплатно на перона горното е неразбираемо
И тук си прав. Имам приятел който също беше в чужбина, колега, от стар консервативен род е. Едва не изгоре с КТБ както трябва, изгоря само с около 3К€ - горницата му от 196К лв които беше надиплил в КТБ. После оттогава смота около 500К€ още, но дипли по банки и едва със зор отдели едни 80К€ да купи на дъщеря си в Пловдив едно тристайно в център. И сега къта, военен пенсионер от 45 г възраст, сега е на 51, само пенцията му стига, живее в четиристаен наследствен на баща му в Пловдив на 15 етаж и не мож го убеди да купи нищо друго освен някоя бутилка виски.
Познаваш добре манталитета . И потвърждавам че има доста подобни хора. Иначе висеше години на обявите и само цъкаше че е скъпо. Подобни хора искат да изкарват пари, а по същото време всичко да пада. . И лихви да има. Луда работа. Стеатегията на стрелочник - той кара влака щото мести стрелките.
Абе той стрелочника до някъде е прав дето се вика утре ще реши да ги премести и влака отиде къде той иска
Странното е , дето гледат че стрелочника е сложил стрелките на десно, а те викат това няма никакво значение ще свие на лево щото всички тука на перона така искаме
Коментар