IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

лошото е че тук има доста хора
    които пишат че взимат наемчета и
    на които им харесва да взимат наемчета -
    но само им харесва и само си пишат

по принцип се занимават с друго - както си написал
    ако искаш мога да ти ги изброя поименно
    само че ще са с име 1 и име 2
    а някой и с 3 и 4
    хихихихиххи
    Те не ме интересуват.Аз съм писал,че съм готов на залог по 1 апартамент пред нотариус ако някой се съмнява в написаното от мен.Тази година например ваканционните апартаменти донесоха по-голяма доходност от тези в Бургас например.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Жив и здрав да си! Аз няма да ти казвам колко взимам на ден от основната си дейност понеже ще се комплексираш.Само че разликата между парите които взимам от основна дейност и рентите е многото телефонни разговори,разправии с разни неуредици понякога,служители,застрахователни компании и други а при наемите давам един ключ взимам парите и после плащам 30 лв за чистенето.
      И имаш мерак да се занимаваш за 100лв?
      Аз и за 100лв на час на частно не се хващам - НЕ МИ ТРЯБВАТ хартийки
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Лошо за кого
        за тях -дълго лъжат и вече си вярват
        а като дойде реда на касата в лидл - срам

за четящите - мамят ги информационнно

за обществото и държавата - няма да обяснявам

стигат ли

и най вече minimind като обяви че взима
        200 лв наем на ''магазина'' - лошо за теб
        защото
        нали знаеш - 1/2
        ахахахаахахах
        Last edited by Yandox; 05.09.2021, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

[
          Лошо за кого

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

То аз едва се оправям, камо ли щерката. Последния го не знае и къде е даже.
            ашколсун бе
            може ли такива работи да стават
            а ти да седиш и да пишуркаш ще
            качат ли имотите 10% преди да се сурнат
            надолу с 50%

барем за предпоследния знае ли нещо
            чуват ли се
            ще ви мисля тази вечер

Коментар

Успех на колегите обичащи сладки наемчета.Купувайте изгодно и рентвайте.Вчера прибрах едни нови 400 кинта от новонастанените гости.Само за протокола да ви кажа че това са най-сладките пари които съм изкарвал някога.Който ме му харесват наемите да се занимава с друго.
              но само им харесва и само си пишат

по принцип се занимават с друго - както си написал
              ако искаш мога да ти ги изброя поименно
              само че ще са с име 1 и име 2
              а някой и с 3 и 4
              хихихихиххи
              Last edited by Yandox; 05.09.2021, 21:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                Инвестор.бг публикува статия за поскъпване на масовите жилища и увеличаване на новите строежи. И това не е само за София, а за цялата страна.
                Лоша вест за хората, които нямат дом. Някои никога няма да имат. Това ще тежи на съвестта на понижителите.
                Dury престани с невярната информация която постваш
                от цялата статия на Инвесторот значение е само това

Всички белези на раздуването на т. нар. „инвестиционен балон“ вече са видими и потвърдени от наличните статистически индикатори.
                и това

Къде е проблемът и защо следим тези индикатори? От една страна, разглеждането на недвижимите имоти и жилищата в частност като инвестиционен актив отделя цената им от фундаменталните фактори на търсенето и предлагането.

Подобно раздуване на цената на активите носи значителен финансов риск. Въпреки страховете от навлизане в цикъл на по-високо нарастване на потребителските цени и загуба на реална покупателна стойност на парите в глобален план, все пак предпазването чрез покупка на реални активи има своите граници. Още повече, част от покупките не са мотивирани и подкрепени от натрупани спестявания, а се финансират чрез дълг, в очакване на печалба чрез бъдеща препродажба.

При смяна на очакванията и в още по-голяма степен – при промяна в параметрите на паричната политика на големите централни банки – тенденцията се обръща и последиците идват като домино за инвеститори и кредитори.
                всъщност статията казва това което казвам аз
                а постът на колежката - доайен на повишителите - e просто
                преразказване на заглавието което е
                със звздичка *
                статията е много добра и реално казва
                на невлезлите в имотния пазар на ТЕЗИ ЦЕНИ все още -
                ДА НЕ ГО ПРАВЯТ
                хихихихихихи

Коментар

• Първоначално изпратено от xshell Разгледай мнение

Ако си ходил в Грийн Лайф щеше да се сетиш, че е за дълъг уикенд в ниския сезон.
                  Той не е ходил там защото щеше да е наясно че това са пари за 2 дена дори и сега в ниския сезон.Вече имам резервация за целия юли догодина и се договорихме за 5400 лв като ще му вкарам в системата неговата кола за да не плаща паркинг.Още 1 такъв ми трябва за август и септември ми е все тая.Ама и септември ще го напълня целия ако шибна една промоция на 140-150 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз взех 2000€ и съм недоволен той с 400лв се хвали?
                    Жив и здрав да си! Аз няма да ти казвам колко взимам на ден от основната си дейност понеже ще се комплексираш.Само че разликата между парите които взимам от основна дейност и рентите е многото телефонни разговори,разправии с разни неуредици понякога,служители,застрахователни компании и други а при наемите давам един ключ взимам парите и после плащам 30 лв за чистенето.

Коментар

• Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение

Толкова им е тавана на месец .
                      Ако си ходил в Грийн Лайф щеше да се сетиш, че е за дълъг уикенд в ниския сезон.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Толкова им е тавана на месец .

Коментар

Успех на колегите обичащи сладки наемчета.Купувайте изгодно и рентвайте.Вчера прибрах едни нови 400 кинта от новонастанените гости.Само за протокола да ви кажа че това са най-сладките пари които съм изкарвал някога.Който ме му харесват наемите да се занимава с друго.
                          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox

аз пиша за ИМОТИ които ще се сринат
                            срещу кеша а срещу златото направо
                            ще слязат под цени 2013 "
                            Коги туй ке се сбиде унуче? Нали си имаш играчки, що се буташ на батковците между мечовете

Коментар

• Успех на колегите обичащи сладки наемчета.Купувайте изгодно и рентвайте.Вчера прибрах едни нови 400 кинта от новонастанените гости.Само за протокола да ви кажа че това са най-сладките пари които съм изкарвал някога.Който ме му харесват наемите да се занимава с друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Викаш чистачки с 800 еуро заплата купили дом на запад.
                                Някои хора тук мастичката я почват от закуска

Коментар

Working...
                                X