IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
    А, пазара, не го управлявам аз, а масата купувачи и продавачи!
    Ние всички сме наясно с този факт!

Ти да не си помисли, че казваш нещо ново?

Коментар

• Доста, доста по-добре. 2023 беше затишие, перонците бяха в очакване. 2024 е отлична.

Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Аз питам как стоят нещата генерално, спрямо миналата година.
      Или информацията е строго секретна?

Коментар

Стой и гледай. Скоро Фиш-фиш ще ти е Париж...

Не ми стигна кинтата, щях да изпозахлупя онез две къщета дето ги отнесоха за нула време. По 115 и 120К€ ги бяха обявили, с едната собственичка добричлийка разговарях. Но бяха назад в улиците без гледка. Но нищо, може да им се вземе в един момент двойна, че и тройна цена. Моята, която е и нова да не говорим, с малко пипване няма да казвам.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Само да не се окаже, че лихвата още ще пада:
          Лихвите по новите заеми за бизнеса и жилищните кредити намаляха през октомври

https://www.investor.bg/a/539-banki-...-prez-oktomvri
          Планшето на Бертрам от 2021г. не спря да ме заплашва, как щели да ми вдигнат лихвата, а след 1 г. и 4 месеца, кредита ми ще бъде напълно изплатен при непроменени условия. През този период събрах повече ликвидност от преди покупката на апарта в Бургас!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

В момента в София всяка втора, а вече и 3 от 5 сделки са с кредитиране в една или друга степен.
            В условия на ниски лихви това е огромен мотор за пазара, а юнаци (предполагам твой колега) като директорчето не са единични случаи.
            В момента всички играчи са пенсионери с брутална капиталова и очаквания за сладки пасивни доходи. Кредитите им са на смешна лихва и въобще пей сърце.

Знам, че си наясно, че на това му се вижда края... това исках да кажа.
            Само да не се окаже, че лихвата още ще пада:
            Лихвите по новите заеми за бизнеса и жилищните кредити намаляха през октомври

https://www.investor.bg/a/539-banki-...-prez-oktomvri

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Путлер не дава газ, а и мноо скъпа.
              Аз, затова минах на термопомпа, ама то и тока докога... ?!?

Коментар

• Стой и гледай. Скоро Фиш-фиш ще ти е Париж...

Това е нищо, един си купил свещички в Париж и директно му ги завряли в .... за да не генерира излишни емисии

Коментар

От същия човек, друга негова позната, отново, но не запомних кой град - ТЕЦ-а вече е на режим. 6 (шест) часа има, шест часа - няма...
                  Путлер не дава газ, а и мноо скъпа.

Коментар

Има, зависи к'во дириш.

Аз питам как стоят нещата генерално, спрямо миналата година.
                    Или информацията е строго секретна?

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

И аз така чувам, един познат си купил литър зехтин в Цюрих, дали му го без шише, направо в торбичката.
                      Това е нищо, един си купил свещички в Париж и директно му ги завряли в .... за да не генерира излишни емисии

Коментар

Днес инфо от клиент и много близък човек:

Българин, отдавна живеещ в Германия, отива до магазина и си купува НОВИ обувки в магазина. Всичко точно, но персонала му казва, ще ги сложим в торбичка без кутията. Налага се спестяване на разходи...
                        А, познай колко шваби ще дойдат скоро в България...?!?
                        И аз така чувам, един познат си купил литър зехтин в Цюрих, дали му го без шише, направо в торбичката.

Коментар

• Има, зависи к'во дириш.

Кой знае за каква скъсана шваба говорим и от кой битак си е купила турски обувки..

Дай по-сериозно, има ли търсене на кутийки? Как е спрямо миналата година?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ебаси услугите и условията. .
                            От същия човек, друга негова позната, отново, но не запомних кой град - ТЕЦ-а вече е на режим. 6 (шест) часа има, шест часа - няма...

Коментар

Българин, отдавна живеещ в Германия, отива до магазина и си купува НОВИ обувки в магазина. Всичко точно, но персонала му казва, ще ги сложим в торбичка без кутията. Налага се спестяване на разходи...
                              Кой знае за каква скъсана шваба говорим и от кой битак си е купила турски обувки..

Дай по-сериозно, има ли търсене на кутийки? Как е спрямо миналата година?

Коментар

Ебаси услугите и условията. .

Коментар

X