IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Изобщо не сте прави
    С тази дограма,големите стаи и 900 метра надморска,не се ли притеснваш,че зимата ще си вечно потен от жегата
    Last edited by danetha; 14.11.2024, 11:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Evgo от къде ги вадиш тия колиби и изоставени хижи направо не знам. Това нищо не струва понеже е на майната си, и да го довършиш ти трябват още 2 пъти по толкова. Освен нещо за бизнес идея като хотел или лева там да направи комуна не виждам какво ще правиш там.

Явно е модерен района. Едни познати строят точно там къща, но не съм се интересувал колко е струвал парцела. За грубия им взимат по около 500 евро на квадрат, което на мен ми се струва много. Като искаш къща гледам има парцели за по 30-40к евро, за още 100 правиш къща 200кв в по-добро състояние от тази комуна с разпределения които ти харесват. Вадиш още 100 за довършване и си ти. Даже ако си по икономичен ще се впишеш в парите на тази комуна и с довършителните работи.
      Изобщо не сте прави.

Рударци е близо до София и може да се ползва и за постоянно живееше или за уикендите.

През 1976 г. собствениците са дали много пари, за да я построят, имало е много надници и пари за материали, поне колкото за един тристаен апартамент, към 20 000 лв стари пари от преди 1990 г., може би и повече.

Вилата не е ползвана много и може да се ползва и ел.инсталацията и ВиК инсталацията. С малко пари няма да може да се направи като къща на бъдещето, но може да се освежи в традиционен битов стил и да се нагласи. И в двора да си насадят ягоди, малини и картофи, защото в този район виреят и стават супер.

Ние също имаме вила в региона, строена 1988-1989 и довършвана 1990-1991 г. Бая пара е отишла там и ме е яд, че не си запазихме един от 2-та апартамента, за които съм писал вместо това недоразумение.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И не само ремонт,а и тея джунгли наоколо
        Тази къща освен някой тъмен от на радка махалата, друг няма кой да я купи..И на 20% от офертната
        А и ремонт на къща на 900 метра надморска оскъпява нещата.
        Може би наследниците на Чарлз Мансън ще се заинтригуват

Коментар

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
          Май си нямаш реална представа какъв филм е да ремонтираш това.
          И не само ремонт,а и тея джунгли наоколо
          Тази къща освен някой тъмен от на радка махалата, друг няма кой да я купи..И на 20% от офертната
          А и ремонт на къща на 900 метра надморска оскъпява нещата.
          Last edited by danetha; 14.11.2024, 06:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Тая къща ако струва толкоз моята на морето трябва да я пусна на 567 876 еврака. но аз понеже знам всеки имот къв потенциал има спретвам една наркокомуна, по 4-5 К€ месечно и биеш калпака.
            направо ще се надпреварват кой да дойде пръв

Коментар

Вижте каква интересна къща ми попадна:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=bbwh6d&f1=1

Имотът е ползван преди години, обаче е малко недовършен и в лош вид. Да се бяха постарали да го изчистят, по-добре щеше да бъде.

Къщата е масивна и е близо до София. Може да стане чудесна (навремето е правена с много пари), но не ми се вярва да се продаде за тези пари без козметичен ремонт и почистване.
              Май си нямаш реална представа какъв филм е да ремонтираш това.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

!200 се очаква да е.Сега е 850
                Е то от 2016 е толкоз. Засилват бакшетата, после им клякат, но все в напрежение ги държат.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Тая къща ако струва толкоз моята на морето трябва да я пусна на 567 876 еврака. но аз понеже знам всеки имот къв потенциал има спретвам една наркокомуна, по 4-5 К€ месечно и биеш калпака.
                  Много хора се лъжат като гледат нещо такова им изглежда сякаш е почти готово за живеене. А то трябва да изринеш всичко от вътре като инсталации, настилки, врати, дограми . И ще стане по-скъпо от нов строеж, защото трябва да платиш на някой да махне старите. И преди съм го казвал това. Чудя се дали няма да дойде време тикива да ги дават без пари понеже ще трябва да се бутат? Старите паянтови кирпичи са лесни - те сами падат. Ами такива зарязани сгради като се компрометират конструктивните им елементи след още 20г кой ще се занимава да ремонтира или бута тази купчина бетон и желязо? И двата варианта са много скъпи - нито да буташ, нито да правиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Evgo от къде ги вадиш тия колиби и изоставени хижи направо не знам. Това нищо не струва понеже е на майната си, и да го довършиш ти трябват още 2 пъти по толкова. Освен нещо за бизнес идея като хотел или лева там да направи комуна не виждам какво ще правиш там.

Явно е модерен района. Едни познати строят точно там къща, но не съм се интересувал колко е струвал парцела. За грубия им взимат по около 500 евро на квадрат, което на мен ми се струва много. Като искаш къща гледам има парцели за по 30-40к евро, за още 100 правиш къща 200кв в по-добро състояние от тази комуна с разпределения които ти харесват. Вадиш още 100 за довършване и си ти. Даже ако си по икономичен ще се впишеш в парите на тази комуна и с довършителните работи.
                    Last edited by bulgarian lev; 13.11.2024, 22:48.
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Прав си, но на днешно време е трудно да се построи такова нещо.

Съдейки по растителността, сигурно е усойно и е на забутано място, не е централно и комуникативно в центъра на Рударци. Баща ми харесваше такъв тип имоти.

За голяма фамилия ми се струва ОК, ще поставят условие вилата да се предаде изцяло празна, ще направят козметичен ремонт и ще си я ползват.

В студените дни ще се завиват с топли завивки - китеници, халища и родопски одеала. Ще сложат и камини тук там. Но цената е малко висока и вилата е трудно продаваема в този вид.

Коментар

• радка кога си продаде колибата 2021 ,едни койни да беше взела с тях,нямаше да слугува сега за жълти стотинки

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Стана че за 1 месец лапнахме 7%
                          Че вие сте за съжаление бре...
                          Я глейте ко стааааа тука:

Click image for larger version

Name:	bitcm91.jpg
Views:	1
Size:	31.2 КБ
ID:	4224929

Коментар

• Един по един падат под краката на Коня!
                            Кой е наред?
                            Бай Гошо?

https://companiesmarketcap.com/assets-by-market-cap/

Click image for larger version

Name:	bitcm.jpg
Views:	2
Size:	60.0 КБ
ID:	4224927

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                              Инвеститори, какво става на фондовите борси? жонката и накавръка никакви ги няма... Само цените на имотите ли още държат фронта?
                              Стана че за 1 месец лапнахме 7%

Коментар

А, сигурно ще им го оставят, то на четворка са отекли всички.
                                !200 се очаква да е.Сега е 850

Коментар

Working...
                                X