If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Evgo от къде ги вадиш тия колиби и изоставени хижи направо не знам. Това нищо не струва понеже е на майната си, и да го довършиш ти трябват още 2 пъти по толкова. Освен нещо за бизнес идея като хотел или лева там да направи комуна не виждам какво ще правиш там.
Явно е модерен района. Едни познати строят точно там къща, но не съм се интересувал колко е струвал парцела. За грубия им взимат по около 500 евро на квадрат, което на мен ми се струва много. Като искаш къща гледам има парцели за по 30-40к евро, за още 100 правиш къща 200кв в по-добро състояние от тази комуна с разпределения които ти харесват. Вадиш още 100 за довършване и си ти. Даже ако си по икономичен ще се впишеш в парите на тази комуна и с довършителните работи.
Изобщо не сте прави.
Рударци е близо до София и може да се ползва и за постоянно живееше или за уикендите.
През 1976 г. собствениците са дали много пари, за да я построят, имало е много надници и пари за материали, поне колкото за един тристаен апартамент, към 20 000 лв стари пари от преди 1990 г., може би и повече.
Вилата не е ползвана много и може да се ползва и ел.инсталацията и ВиК инсталацията. С малко пари няма да може да се направи като къща на бъдещето, но може да се освежи в традиционен битов стил и да се нагласи. И в двора да си насадят ягоди, малини и картофи, защото в този район виреят и стават супер.
Ние също имаме вила в региона, строена 1988-1989 и довършвана 1990-1991 г. Бая пара е отишла там и ме е яд, че не си запазихме един от 2-та апартамента, за които съм писал вместо това недоразумение.
И не само ремонт,а и тея джунгли наоколо
Тази къща освен някой тъмен от на радка махалата, друг няма кой да я купи..И на 20% от офертната
А и ремонт на къща на 900 метра надморска оскъпява нещата.
Може би наследниците на Чарлз Мансън ще се заинтригуват
Май си нямаш реална представа какъв филм е да ремонтираш това.
И не само ремонт,а и тея джунгли наоколо
Тази къща освен някой тъмен от на радка махалата, друг няма кой да я купи..И на 20% от офертната
А и ремонт на къща на 900 метра надморска оскъпява нещата.
Тая къща ако струва толкоз моята на морето трябва да я пусна на 567 876 еврака. но аз понеже знам всеки имот къв потенциал има спретвам една наркокомуна, по 4-5 К€ месечно и биеш калпака.
Имотът е ползван преди години, обаче е малко недовършен и в лош вид. Да се бяха постарали да го изчистят, по-добре щеше да бъде.
Къщата е масивна и е близо до София. Може да стане чудесна (навремето е правена с много пари), но не ми се вярва да се продаде за тези пари без козметичен ремонт и почистване.
Май си нямаш реална представа какъв филм е да ремонтираш това.
Тая къща ако струва толкоз моята на морето трябва да я пусна на 567 876 еврака. но аз понеже знам всеки имот къв потенциал има спретвам една наркокомуна, по 4-5 К€ месечно и биеш калпака.
Много хора се лъжат като гледат нещо такова им изглежда сякаш е почти готово за живеене. А то трябва да изринеш всичко от вътре като инсталации, настилки, врати, дограми . И ще стане по-скъпо от нов строеж, защото трябва да платиш на някой да махне старите. И преди съм го казвал това. Чудя се дали няма да дойде време тикива да ги дават без пари понеже ще трябва да се бутат? Старите паянтови кирпичи са лесни - те сами падат. Ами такива зарязани сгради като се компрометират конструктивните им елементи след още 20г кой ще се занимава да ремонтира или бута тази купчина бетон и желязо? И двата варианта са много скъпи - нито да буташ, нито да правиш.
Evgo от къде ги вадиш тия колиби и изоставени хижи направо не знам. Това нищо не струва понеже е на майната си, и да го довършиш ти трябват още 2 пъти по толкова. Освен нещо за бизнес идея като хотел или лева там да направи комуна не виждам какво ще правиш там.
Явно е модерен района. Едни познати строят точно там къща, но не съм се интересувал колко е струвал парцела. За грубия им взимат по около 500 евро на квадрат, което на мен ми се струва много. Като искаш къща гледам има парцели за по 30-40к евро, за още 100 правиш къща 200кв в по-добро състояние от тази комуна с разпределения които ти харесват. Вадиш още 100 за довършване и си ти. Даже ако си по икономичен ще се впишеш в парите на тази комуна и с довършителните работи.
Прав си, но на днешно време е трудно да се построи такова нещо.
Съдейки по растителността, сигурно е усойно и е на забутано място, не е централно и комуникативно в центъра на Рударци. Баща ми харесваше такъв тип имоти.
За голяма фамилия ми се струва ОК, ще поставят условие вилата да се предаде изцяло празна, ще направят козметичен ремонт и ще си я ползват.
В студените дни ще се завиват с топли завивки - китеници, халища и родопски одеала. Ще сложат и камини тук там. Но цената е малко висока и вилата е трудно продаваема в този вид.
Коментар