If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Говорим за нормален апартамент в некомунистически( неуправляван от демократите щат) с достатъчно добър кешфлоу при който като приспаднеш данъците, таксите, таксите за обслужване на пропърти мениджмънт компанията ( понеже не живея там да го контролирам и обслужвам) да остава нещо и за мен
Ми много ясно че си съгласен. Малко ли примери имаме. Цветанов, Цачева на по 300-500 евро в артекс. Публична тайна е че само балъци заблудени от форума плащат по 2К евро.
Заплаткаааа, заплатка. Само немците ли са туристи? И то АКО спечелят зелените. А те няма да спечелят. Не си злобен, НО и не си умствено надарен.
ти нали премахна и малкото с което беше надарен
и сега ти е леко на душата , тежиш 100гр.по малко и си свиркаш
еми така е сега колежке Станчева нямаме 100 живота
искала си - направила си го
пък имоти ще има и след нас
послепис :
само не търси у форума
друг вид надареност че ще ти излезе име
колежке Станчева
Ти стъпвал ли си някога в ЮС та говориш глупости? Масовия квартал е устроен така- къща със заден двор и гараж отпред, пред гаража още 2 паркоместа, пешеходна пътечка, ивица трева и улица без дупки. Сравни го с калищата в кварталите тук, липсата на паркоместа и паркирането в тревните площи.... за магистрали, летища, улици сравнението въобще не е в наша полза....
Стъпвал съм, да. Да много квартали са така, не всички разбира се.
Разбира се че не е в наша ползна, но тепърва ще са необходими трилиони инвестиции във: транспортна инфраструктура, пътища, мостове, електричество, летища, пристанища, жп, и т.н.
добре, съгласен съм с теб.
и тук има намаления на имотиту между 50 и 80% но брокерите ги крият.
Ми много ясно че си съгласен. Малко ли примери имаме. Цветанов, Цачева на по 300-500 евро в артекс. Публична тайна е че само балъци заблудени от форума плащат по 2К евро.
София не е интересна, нея ще я има и след 100 години и нужда от апартаменти ще има и тогава ...
... тръпна в очакване на статистиката на рекордьорите Кула, Котел, Монтана и Ловеч.
Искам да се срещна лично с някой, който би си купил дори кучешка колибка там.
след 100 години софия ще е турски пашалък... с това гениално население.. най-бързо изчезващото в света.. успех а имотите ви ще ги национализират както направиха в Нагорни Карабах след като го окупираха миналата зима..
Сплескал ти се е мозъка от толкова логическа гимнастика. Ти от къде мислиш че идват всички брокерски тарикатлъци? Да не мислиш че в българия брокитата ги измислят. Това се прилага по целия свят, той човека си го каза.
Що се отнася до германия, това ще се наложи на целия ЕС. А туристопотока от Германия е на второ място по брой граждани посетили България. Потъна тухлената пенсийка.
добре, съгласен съм с теб.
и тук има намаления на имотиту между 50 и 80% но брокерите ги крият.
заплатка, едното е за щатите другото за швабистан....
толкова ли си фрустриран.
Сплескал ти се е мозъка от толкова логическа гимнастика. Ти от къде мислиш че идват всички брокерски тарикатлъци? Да не мислиш че в българия брокитата ги измислят. Това се прилага по целия свят, той човека си го каза.
Що се отнася до германия, това ще се наложи на целия ЕС. А туристопотока от Германия е на второ място по брой граждани посетили България. Потъна тухлената пенсийка.
Коментар