Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти си гледай столчето в службицата да е топло и да не му се разхлаби колелцето и да те бутне друга калинка че ще трябва да те вземам на компа за секретарка.
Вземе да обърка някоя епикриза и ще вкара в беля.
Най-много - санитарка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Мискя, че го подценяваме и не е фелдшер, а е джи пи (пред пенсия) в някоя забутана поликлиника.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Мискя, че го подценяваме и не е фелдшер, а е джи пи (пред пенсия) в някоя забутана поликлиника.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не бих го нарекъл схемаджия, а анти инвеститор-прахосник, истинските инвеститори, добавят имоти и злато, както аз процедирам...това да продаваш наследство и да купуваш други активи си е цигански алъш-вериш му казваха навремето..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ми да...и си карам линейката сам, малко дрънка, ама нищо, за чий ми е шофер
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Особено тия в максуда...
Цар е там... ')Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Спри да ми лазиш, да не казвам къде, че ми писна. Та кажи какво наследство искаш да лЪзнеш, за да ти кажа колко ще ти взема...?
Чиче, мери си приказките. Не съм те обиждал, така че държа да ми говориш с нужното уважение!Last edited by COVID-19; 26.11.2024, 20:38.
Коментар
-
Мискя, че го подценяваме и не е фелдшер, а е джи пи (пред пенсия) в някоя забутана поликлиника.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти още малко и в Бг мамма при разбирачките ще ме пратиш.Но аз не съм за това високо ниво. Бива ли така, Прости?
Там и от имоти, и от медицина разбират, и от гримове, и от джуки...също като теб. Ще им дам идея ако разрешиш как да се сдобият с имоти. По твоя модел. Може ли?
Цар е там... ')
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеВие, с ония варненския, сте опредeлено олигофрени...
Когато не се договорят условия по договор, предпочитам да запазя имиджа си и да работя коректно с другата страна. Не сме постигнали условие по определени параметри и толкоз. Върнах им депозита и следващите перонци се качиха днес. Какво толкова се учудваш...?!?
Чак па и "разбирачи" станaхте на сделки...
Парите идват впоследствие...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Схемаджия, и то голем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Реалните доктори си стоят по медицинските форуми.
Тоя е уонаби фелшер, с глава пълна с тухли, щом по-цял ден кисне във форум за имоти.
Не виждам нищо лошо в това, че го влекат имотите, ама щом тухлите са смисъла на живота му, защо се преструва на доктор и заема мястото на други хора, които наистина искат да бъдат лекари...
Горките му пациенти, докато ги "лекува " сигурно пак си мисли за тухли...Но аз не съм за това високо ниво. Бива ли така, Прости?
Там и от имоти, и от медицина разбират, и от гримове, и от джуки...също като теб. Ще им дам идея ако разрешиш как да се сдобият с имоти. По твоя модел. Може ли?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Вие, с ония варненския, сте опредeлено олигофрени...
Когато не се договорят условия по договор, предпочитам да запазя имиджа си и да работя коректно с другата страна. Не сме постигнали условие по определени параметри и толкоз. Върнах им депозита и следващите перонци се качиха днес. Какво толкова се учудваш...?!?
Чак па и "разбирачи" станaхте на сделки...
Парите идват впоследствие...
Нещо съвсем се оплете... Върнал си депозит, че купувача нямало как да се справят със срока за плащане? Никой не връща депозит при положение, че отсрещната страна е в издънка. Кьорав карти не играе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Реалните доктори си стоят по медицинските форуми.
Тоя е уонаби фелшер, с глава пълна с тухли, щом по-цял ден кисне във форум за имоти.
Не виждам нищо лошо в това, че го влекат имотите, ама щом тухлите са смисъла на живота му, защо се преструва на доктор и заема мястото на други хора, които наистина искат да бъдат лекари...
Горките му пациенти, докато ги "лекува " сигурно пак си мисли за тухли...
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар