Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 04.12.2024, 00:47.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Амунди ли? За времето на ковида беше резонно, набих във фарма компании портфолио. Не бяха 4,5 годишно, по-малко бяха. Имаше даже движение надолу, после навакса трудно, и покачи плавно после, те и капиталовите отбелязаха почти същото движение. Преди два месеца излязох. Все пак за 2 години обрах 28% доходност. Средно от всичките. Грешка беше, но всеки се учи. Да бях набил още един имот на морето даже.
Но ето, казвам, питал съм и теб, квото съм купил, купил, където съм инвестирал инвестирал. А не мечтател като тея инвесторе които ги виждаш - от години все в доходоносни активи, а пишат от на баба си собата.
Джунглата е най-добрия "университет"..., ноооо с един много важен детайл - да имаш умението, нюха и визията....
Тънки подробности...
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМи оди в Испания, бре максудец! Ща радиш тука?!
Ама вашите тъпи клиенти скоро ще се усетят, че банките съвсем ги взеха за мезе и ще отлетят.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Ми оди в Испания, бре максудец! Ща радиш тука?!
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
До фелшера: Защо си мислиш, че на някой му пука за темпа на поскъпване на софийски имоти ? Кочината си остава кочина, с колкото и да поскъпва.
софийска кочина на топ локейшън - искат и 300 000 евра
Готин двустаен в Испания 102 квадрата на четвърти етаж с асансьор за 140 000 евра
https://www.idealista.com/en/inmueble/106056184/
Коментар
-
Чакалете нямат поглед. Разбирам ги, следят некви обяви, четат избирателно публикации за балони, не притежават ликвидни и поскъпващи с темп на софийските имоти, възможно е да имат нещо от мама и дедо, вероятно поевтиняващи имоти или съвсем без цена, защото няма пазар за тях. И давай - вой до небесата.
За успокоение следят коня. За жълто не им стиска...къде да го крият, а и паре трябват.
Ф/Прости с бандата от варненската ромейска махала ще ги преслуша на секундата.
софийска кочина на топ локейшън - искат и 300 000 евра
--------------------------------
Готин двустаен в Испания 102 квадрата на четвърти етаж с асансьор за 140 000 евра
https://www.idealista.com/en/inmueble/106056184/( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение8
A ти като имаш култура защо се наби в оня фонд дето те дерат с такса управление 1,8% годишно и 4,5% на входа?
Но ето, казвам, питал съм и теб, квото съм купил, купил, където съм инвестирал инвестирал. А не мечтател като тея инвесторе които ги виждаш - от години все в доходоносни активи, а пишат от на баба си собата.Last edited by bulgarian lev; 04.12.2024, 00:27.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Може да покрепи на коня дисагите още малко.Това се прави с цел капитализация. Ветърчо ще остане на провадийската гара скоро. Нема култура на инвеститор.
A ти като имаш култура защо се наби в оня фонд дето те дерат с такса управление 1,8% годишно и 4,5% на входа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Той от имоти не разбира и това е ясно, ама се чудя чии го дири в тая тема...?!? По-добре да ходи да крепи коня.
Единственото логично обяснение е: МЕЧТИ...Това се прави с цел капитализация. Ветърчо ще остане на провадийската гара скоро. Нема култура на инвеститор.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ветърчо не е от това поколение, не ги чатка нещата. Да му говорим за подобно нещо...., все едно за имоти му говорим.
Единственото логично обяснение е: МЕЧТИ...Last edited by COVID-19; 04.12.2024, 00:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
От деЦката така се пише...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Само можеш да учиш, момче. Каките такива като теб ви имат за педали, а ако не сте за мамини егоисти. Което е пак нещо като педал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
За кво са ви каки бре, дръти пергиши?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Варненски боклучако, така и не разбра, в кои локации в София трябва да инвестираш...
- 1 like
Коментар
-
Ако дойде с кака ще му направим отстъпка. Инак 250, 50 от мен отгоре.Last edited by better; 03.12.2024, 23:59.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Я да се явиш на изпит като Радко.Знаеш ли как се смята сложна лихва?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар