Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мислиш ли ?
Ти Зоните ли гледаш или просто има нещо на промо ?
в младост още преди да заградят терена и 70-80% е продадено.
остава само партери, покриви и север.
а цените никак не са френдли.
всеки месец кеша в дюшека се топи, вече ставам от кревата и ми се е отбелязала пружината по гърба.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепесимисчо, не отлагай за есента.
минавай в режим паник бай и захлюпвай без много претенции.
Ти Зоните ли гледаш или просто има нещо на промо ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
В такъв случай ти трябва нещо на зелено - да оставиш сега 30%, останалото след 2 години.
Като гледам обаче, Вадите, Ливадите и Витоша са май единствените възможности. Което говори, че имотният пазар в София е изцяло изчерпан като възможности и не си струва човек да се занимава. По-добре една нова X5-ца на лизинг, поне ще си доставиш кеф с нея. Не е задължително всяка стотинка да е разумно похарчена.
Имам и други идеи , ще видим края на лятото как ще бъде....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.05.2021, 14:23.
Коментар
-
Да това като място е отлично/ И Берти е прав обаче нямам кеша за целта.....и блока изглежда ужасно отвън....старо....
Както и да е света не е свършил, ще се справим някак си ....лятото обикновено има повече възможности....
Като гледам обаче, Вадите, Ливадите и Витоша са май единствените възможности. Което говори, че имотният пазар в София е изцяло изчерпан като възможности и не си струва човек да се занимава. По-добре една нова X5-ца на лизинг, поне ще си доставиш кеф с нея. Не е задължително всяка стотинка да е разумно похарчена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Супер предложение, само един въпрос: ако закарам там жена си и види състоянието на асансьора, дали няма да се завърти на 180 градуса и да си замине?
Аз и затова не искам да се женя - да не съм луд да се оставя някаква кифла да ме води за носа.
- 1 like
Коментар
-
Тогава виж това. Възможно най-доброто място във Вазов, гледа на Юг към градинката на Сарафов. И е среден етаж. В момента е зеленина невероятна наоколо. За 150к ще го захлупиш. Ако имах свободен кеш в момента, щях да го лапна.
Остави го това ново строителство - пълен боклук е. Тези стари тухлени блокчета са супер.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...3l5&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Тогава виж това. Възможно най-доброто място във Вазов, гледа на Юг към градинката на Сарафов. И е среден етаж. В момента е зеленина невероятна наоколо. За 150к ще го захлупиш. Ако имах свободен кеш в момента, щях да го лапна.
Остави го това ново строителство - пълен боклук е. Тези стари тухлени блокчета са супер.
Както и да е света не е свършил, ще се справим някак си ....лятото обикновено има повече възможности....
Коментар
-
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...3l5&f1=1&fe7=1това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Гледал съм го. Цената е вдигната 20-30% вече от това което гледах....не знам точно колко.... Освен това то е на булеварда за мен не става за живеене / за офис ок/ и съответно за инвестиция / не искам да сменям наематели на 3 месеца , които бягат от шума/
Иначе на фона на останалото в момента може би не е толкова лошо....
Коментар
-
Дали не е добре да се загроби малко кеш в този проект?
https://www.stonehard.bg/bulgaria/ob...-v-sofiya.html
Като гледам, няма много мераклии и 2/3 са още непродадени. Ценово - колково Вадите. Ако е по схема на плащане и акт 16 излезе някъде 2024 година, ще се изплати с по няколко спестени заплати годишно и няма да го усетиш. Доста е мизерно наоколо, но пък след 30 години може и да се пооправи.
Иначе на фона на останалото в момента може би не е толкова лошо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеАми след като ГПР по ипотечка е по-малко от доходността от това как да не го направя ?! Уви оказа се неоптимално....
няма лошо
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
До скоро бяха довършителни работи, имам и дългосрочна инвестиция с малко под 4% доходност - изцяло безрискова поради диверсификация . Всичко това сега се оказа голяма грешка. Осъзнах се миналата година и започнах да събирам кеш за тула , но бавно става поради кризата и долара-завися от него изцяло / доходите са ми надолЕ сериозно/ , а междувременно цените на имотите отлетяха.... поне тези, които ме интересуват.... Да речем тва дето съм заделил е съпоставимо само на поскъпването на тва дет искам да купя...
Тотално прецакване... Една година работа на вятъра....
ПП Очаквах, че за няколко години имотите ако не паднат , то няма да растат и инвестицията ми с под 4% доходност ще е достатъчна да покрие евентуални пропуснати наеми и да купя 2023-25, когато мислех, че пак ще тръгнат нагоре. Обаче застоя беше само 3 месеца и последващото ме свари неподготвен....на дъното на кеша.... То нямаше и как да съм по-добре защото решенията ми бяха взети години по-рано.... Каквото такова не се оплаквам , но отново прецакан съм сериозно....:-) , то всички са освен хазатните типове, които спечелиха случайно и нелогично, ама който играй пИчели се оказа :-)
https://www.stonehard.bg/bulgaria/ob...-v-sofiya.html
Като гледам, няма много мераклии и 2/3 са още непродадени. Ценово - колково Вадите. Ако е по схема на плащане и акт 16 излезе някъде 2024 година, ще се изплати с по няколко спестени заплати годишно и няма да го усетиш. Доста е мизерно наоколо, но пък след 30 години може и да се пооправи.
Коментар
Коментар