IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Да, ама как ще препира кеша...
    за какво му е да препира

взима си сухото (над официалната сделка) в евро и си харчи на воля

да му мислят тези с чувалите ресто от държавни/общински проекти.

че някакви хорица взели 40-50-60К кеш.. ще си го изхарчат и няма кой да им прави драма.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Или ще ги дава на бетърчо в коне...
      на бетерчо добре, че не му харесват локацията
      иначе и тоя апартамент да е заминал за коневе

а, бетерчо
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, ще им каже, че изповедта е на реална
        Или ще ги дава на бетърчо в коне...

Коментар

е, ще им каже, че изповедта е на реална
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Както казах, имам наблюдения за 3 ап до мен - и трите стоят. Онези дет ги следим - общежитията във Вн, вероятно си стоят непродадени.
            цената не кореспондира с локацията
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              [/B]

на каквото кажеш
              нали ти си продавач

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Чудим се дали да продаваме една четиристайка в Левски до икономическия. Гледам че се предлагат по 1700 квадрата такива, но не знам на какво изповядват.

на каквото кажеш
                нали ти си продавач
                препоръка е

Коментар

• Какво общо има 1700 с второто подчертано?!

Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Чудим се дали да продаваме една четиристайка в Левски до икономическия. Гледам че се предлагат по 1700 квадрата такива, но не знам на какво изповядват.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За мен основните фактори са приемането ни в Шенген януари догодина и евентуалното влизане в Еврозоната в близките година- две. При влизането в Еврозоната на Литва, Словакия и т н. Цените там се повишиха с 20+ %. Последния маломерен панеляк, който капарирах преди 2 месеца и изповядах при нотариус миналия понеделник е 5-7 хиляди евра нагоре за 2 месеца.
                    колега, ти цял люлин си заградил
                    честито и бързо да влиза в експлоатация
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Наскоро говорих със строител който строи във Варна (Бриз). Продава на 2000. Това каза той.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За мен основните фактори са приемането ни в Шенген януари догодина и евентуалното влизане в Еврозоната в близките година- две. При влизането в Еврозоната на Литва, Словакия и т н. Цените там се повишиха с 20+ %. Последния маломерен панеляк, който капарирах преди 2 месеца и изповядах при нотариус миналия понеделник е 5-7 хиляди евра нагоре за 2 месеца.
                        Както казах, имам наблюдения за 3 ап до мен - и трите стоят. Онези дет ги следим - общежитията във Вн, вероятно си стоят непродадени.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
                          Купа имаш ли брокер/наясно ли на какви цени се случват сделките със стари панелки във Варна?
                          Наскоро говорих със строител който строи във Варна (Бриз). Продава на 2000. Това каза той. За панелките нямам информация.

Коментар

• Купа имаш ли брокер/наясно ли на какви цени се случват сделките със стари панелки във Варна?

Коментар

• Естествено, че няма да скъсява...

Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Това само по себе си реално нищо не означава и не могат да се вадят някакви изводи на тази база. Има много фактори, поради които може да се е случило това, като най-вероятният е, че "незнайно защо" продавачът се е разубедил, че може да продаде по-скъпо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Интересно е, че сделките наистина се увеличават спрямо миналата година. За агенцията по вписванията няма кой да ти казва копче. Защо според теб се случва това повишаване на броя на сделките?

Коментар

Working...
                                X