If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
прости е кашоненец
те нямат адресна регистрация
днес в масуда
утре в столипиново, при дантелата
други ден, да се надяваме в швабистан
Гледа и поства имоти които му идват скъпички като гладно цигане пред баничарница.
А другия варненец Ветърчо напредва. 100К$ за кон вчера. Ако коня стигне 400К$ ще може да купи боксонера във Владиславово.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
В Максуда, където живея, един комшия си продава имота. Многостаен. Ако някой го иска, ето снимка:
Цена 239 000 EUR
[
Наблизо до имота се намира гумаджийница и сервиз за коли "Али Баба". Бъдещия собственик ще може да си прави гумите и колата безплатно.
Твойте са в " баровски квартал" там ако купуваш за теб ок, ама ако е за под наем не излиза сметката. Аз купувам в " работнически квартали" и най- вече за основен ремонт- като дойде някой особено с жената да го гледа и му става лошо, а аз го виждам как ще изглежда след ремонта. Основното е да не е последен етаж и да е под 10 минути пеша до метрото- този е на 5-6 и на същото разстояние пеша от Западен парк.
Имам един в Ляолин за 170 К , тристаен. Искаш ли го?
Под изповядват имам предвид продават. Като продавач защо си мислиш, че ще имам желание да не изповядаме на реалната цена?
Главите на брокерите са ви пълни догоре само с далавери, даже не се замисляте какви глупости питате.
колега, съвсем прав си.
но аз наистина друго си помислих под изповядване.
пускай малко над пазарната и ще я наместваш в движение.
няма кой да ти каже с точност какви отстъпки се дават от обявената.
Коментар