Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Това да не е реинкарнация на колето?
тук толкова много понижителски никове погинаха
че е трудно да им проследиш преражданията
само на кондорка е лесно
защото все се пражда в някой полуграмотен пророкпрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Real estate секторът се събира на BALREC 2024
една важна точка от дневния ред на събитието:- Пазарът на жилища 2024/2025 - living REvolution: цени, ликвидност и достъпност по пътя към приемането в Еврозоната. Повишаването на стандарта на живот и доходите като фундаментален лост при търсенето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
прости е пореден кух профил
бутай в игнора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Най-простото обяснение - яката на Витоша е доста по-близо до града, отколкото яката на Стара планина. Това е.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI
Като гледам май ще ме изпревариш прости. Ще си лежиш безделнически и ще гледаш как растат корените на тревата. Поне ще има някаква полза от теб, за червеите...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАз не съм имотен инвеститор или нещо такова, обаче имам малко излишни парички, мързелив съм да правя бизнес и затова ми се въртят едни идеи.
Основната от които е защо северните части на София се развиват много по-бавно дори от селата в полите на Витоша. Каква е причината за това? Инфраструктура почти няма и там. Дори само заради релефа, не е ли по-лесно и евтино строителството в посока Мировяне, Доброславци или към Световрачене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ма ти лежиш и на минимална ли чекаш бе ?
Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:06.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
----------------
Около 35% от жилищата в София стоят празни, защо?
Населението с 20 000 надолу, жилищата със 120 000 нагоре
Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2022/11/21...-zashto.551260Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
...явно не си в час, и не ти е ясно как функционира механизмът.
Държавата взема парите за заплати от бачкаторите(демек взема от вас, които сте с ипотеките), и ни ги дава наготово на нас, дето по цял ден нищо не правим, седим си в децките, и чакаме на минимална заплата....Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Благодаря за нопмалния отговор.
Хубаво, метрото. Обаче на северозапад какво пречи да се продължи след Обеля? Даже няма нужда да се копае. Далеч по-лесно отколкото към Симеоново.
Хубаво, от едната страна опираш Банкя, където вече си ограничен от чукари. Обаче от другата имаш поле.
Къщите в Мировяне например са си луди пари. Обаче въпреки това не се строи толкова масово както например около Герман на изток.
За простосмъртните е тегаво промяна на предназначение на земеделска земя, обаче за мелеонерите предприемачи?
Колко можеш да изсереш на Кръстова вада? Кой ще купи "лукс" там?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАз не съм имотен инвеститор или нещо такова, обаче имам малко излишни парички, мързелив съм да правя бизнес и затова ми се въртят едни идеи.
Основната от които е защо северните части на София се развиват много по-бавно дори от селата в полите на Витоша. Каква е причината за това? Инфраструктура почти няма и там. Дори само заради релефа, не е ли по-лесно и евтино строителството в посока Мировяне, Доброславци или към Световрачене.
Споко и там ще го застроят. Вече Левски го застроиха. Причината е метротоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аз не съм имотен инвеститор или нещо такова, обаче имам малко излишни парички, мързелив съм да правя бизнес и затова ми се въртят едни идеи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Срещу тези 30% празни, има 40% заети... с мечтаещи 40+ годишни младежи да се сдобият със собствено жилище.
----------------
Около 35% от жилищата в София стоят празни, защо?
Населението с 20 000 надолу, жилищата със 120 000 нагоре
Прочети още на: https://www.dnes.bg/sofia/2022/11/21...-zashto.551260Last edited by X_Y; 24.10.2024, 19:07.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар