Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те продават лукс имоти. Или за наем ти звънят.
Коментар
� -
Никога не знаеш кой какво гони в сделката, не неустойката, Ковида ти казва че има неспазване именно на записаното в договора. Неустойката е най-малкия проблем. А ако е продавача който не спазва какво ще му вземеш? Явно купувача е недоволен от протакането. И защо брокера да печели. Разваляйки сделката заради клиента си (а Ковида винаги представлява едната страна само) не взема комисионна. Никой не взема или ако е взел ще я върне. Точно че има клауза в предварителния договор и при неспазване се анулира. Кое не ти е ясно?
Коментар
� -
Никога не знаеш кой какво гони в сделката, не неустойката, Ковида ти казва че има неспазване именно на записаното в договора. Неустойката е най-малкия проблем. А ако е продавача който не спазва какво ще му вземеш? Явно купувача е недоволен от протакането. И защо брокера да печели. Разваляйки сделката заради клиента си (а Ковида винаги представлява едната страна само) не взема комисионна. Никой не взема или ако е взел ще я върне. Точно че има клауза в предварителния договор и при неспазване се анулира. Кое не ти е ясно?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
От един месец брокерите ми звънят доста често, а най-напористи са от Юник естейт. Предположения имаш ли?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеБлгодаря за оценката!
Работа си имам достъчно...
п.п. Гледам, че от няколко дни ме гониш по форума да ти давам мнение, в т.ч. и днес или си забравил...
Ти за какво видиштук? Да не си търсиш половинка?
- 4 Харесвания
Коментар
� -
За...?!
От един месец брокерите ми звънят доста често, а най-напористи са от Юник естейт. Предположения имаш ли?
Коментар
� -
Ами ако купувача не спази срока за плащане описан в договора ще плати неустойка. Независимо коя страна представлява, то брокера винаги печели ако сделката пропадне след, като има подписан предварителен договор. Греша ли?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеМиии, ти кЪ мислиш...?!?
Кой е виновен, че ти не можеш да платиш... ?!?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Благодаря за оценката!
Работа си имам достъчно...
п.п. Гледам, че от няколко дни ме гониш по форума да ти давам мнение, в т.ч. и днес или си забравил...
Прав си, нямам пари за лаладжии, за които е ясно, че работа няма да свършат, а и не умеятLast edited by COVID-19; 25.11.2024, 23:09.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Тоя нЕма пари...
Ослушва се на перона и следи скоростта на влака...
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Миии, ти кЪ мислиш...?!?
Кой е виновен, че ти не можеш да платиш... ?!?
Ами ако купувача не спази срока за плащане описан в договора ще плати неустойка. Независимо коя страна представлява, то брокера винаги печели ако сделката пропадне след, като има подписан предварителен договор. Греша ли?
Коментар
� -
Седни сега му обяснявай на Трайчо че защитаваш клиента си от непредвидени своеволни действия в една сделка и я разваляш защото има риск за него. Без да знам подробности тук може да има друга сделка която той гони, кредити, и пр. И срока е важен. Траеца си мисли че може да своеволничи колкото си иска.
- 1 like
Коментар
� -
Седни сега му обяснявай на Трайчо че защитаваш клиента си от непредвидени своеволни действия в една сделка и я разваляш защото има риск за него. Без да знам подробности тук може да има друга сделка която той гони, кредити, и пр. И срока е важен. Траеца си мисли че може да своеволничи колкото си иска.
Ние ги знаем...
Коментар
�
Коментар