IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Честита да ни е. Идните месеци съседната тема буквално ще заври и закипи. Очаквам половината да се преместят там......
    А, аз очаквам бития кон да нулира безвъзвратно. Тръмп е бизнес ориентиран, знае кой актив е без фундамент

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

и в темата с наемите да се преместят
      на нас с лордчето не ни пречат
      Хахаха, абсолютно, най-на мен и Ратко няма да ни попречи забравената тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten

да илЯди
        и да вземе вече да спре тия лгбт пропаганди
        че гледай и тук вече има последователи
        как очакваш да се отрази на европа и в частност на европейската икономика
        Last edited by bertram; 06.11.2024, 22:25.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Честита победа на Доналд Тръмп!
          Честита да ни е. Идните месеци съседната тема буквално ще заври и закипи. Очаквам половината да се преместят там......

Коментар

• Честита победа на Доналд Тръмп!

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
              Къщата не е голяма, но е много хубаво проектирана и реновирана. Цената е скъпа и няма кой да им я плати за гр. Тетевен. Вероятно искат над 300 000 лв. Изглежда много добре, хубава декорация, имат много книги, вероятно инвеститорът е някой паралия.
              Как не е голяма,като е 480 м2
              Продавай апт в СФ и я взимай.Хем и тетевенска булка може да си намериш
              Last edited by danetha; 06.11.2024, 18:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Много безвкусно, ужасно тясно, много ми е интересна цената, но ги е срам да я покажат
                Имотът не е мой, но предците ми са от този край.

Къщата не е голяма, но е много хубаво проектирана и реновирана. Цената е скъпа и няма кой да им я плати за гр. Тетевен. Вероятно искат над 300 000 лв. Изглежда много добре, хубава декорация, имат много книги, вероятно инвеститорът е някой паралия.

Коментар

Представям на вашето внимание чудесен имот в белгийски стил, :

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=baznu7&f1=1
                  Много безвкусно, ужасно тясно, много ми е интересна цената, но ги е срам да я покажат

Коментар

Представям на вашето внимание чудесен имот в белгийски стил, :

Струва ми се дълго ще го представяш

Коментар

• Представям на вашето внимание чудесен имот в белгийски стил, :

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това е добре
                        щом излиза продукция от БГ е добре, че ако се застои пречи на всички.
                        хубаво е, да.

а нещо за тритикалето чува ли се, а минзухарът как върви?

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Аз си намерих читав доставчик на много добра цена и ако сме доволни ще работим добре с него. Засега имаме 8 тона продукция и всичко изглежда е наред.
                          това е добре
                          щом излиза продукция от БГ е добре, че ако се застои пречи на всички.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Липсващите мнения са тук:
                            Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни? - Форум Инвестор.БГ
                            रादोस्त

Коментар

не е само той
                              доста хора скачат с програми по мерки 4.1 и 4.2 , но има един момент с пласмента на готовата продукция - истината е, че лесно няма.
                              и е добре, човек да вимава със заемния капитал ( и в имотите е така)

ПП имам познати, които се 'нахвърляха' много смело с техника и земя, че и под наем, но после бяха принудени да намаляват и ограничават харчовете.
                              Аз си намерих читав доставчик на много добра цена и ако сме доволни ще работим добре с него. Засега имаме 8 тона продукция и всичко изглежда е наред.

Коментар

не е само той
                                доста хора скачат с програми по мерки 4.1 и 4.2 , но има един момент с пласмента на готовата продукция - истината е, че лесно няма.
                                Никъде няма лесно. Трябва доста усет и работа. Без пазар на готова продукция, не знам защо да произвеждаш?! А там е основния проблем. Ако си го отиграл - перфектно.

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                                и е добре, човек да вимава със заемния капитал ( и в имотите е така)

ПП имам познати, които се 'нахвърляха' много смело с техника и земя, че и под наем, но после бяха принудени да намаляват и ограничават харчовете.
                                Който не си е преценил добре ливъриджа, го чака едно - пристига онази с дългата коса...

Коментар

X