IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Това, както и Лорда е казал, никой не го осъзнава.

Тук е пълно с чЕкАле....

Добре, че сме старите Вълци...
    Нищо. Ще ги настаним удобно под наем. И ще им продадем на "изгодни" цени. те през това време ще забухалеят. Бухалчета ще станат.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

За да осъзнаеш трябва да участваш в пазар. А те не са. Именно инфото и базата данни са много ценни. За стотиците контакти понякога щото продавачите са повече от един да не говорим. Преговорите са поетапни също. Аз нямам времето да стоя на кокили 2 месеца за да въртя и вдигам телефони и пиля гуми насам натам.
      Това, както и Лорда е казал, никой не го осъзнава.

Тук е пълно с чЕкАле....

Добре, че сме старите Вълци...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Те не осъзнават, брокерите с каква база данни разполагат в сравнение с това, което виждат по обявите.
        За да осъзнаеш трябва да участваш в пазар. А те не са. Именно инфото и базата данни са много ценни. За стотиците контакти понякога щото продавачите са повече от един да не говорим. Преговорите са поетапни също. Проучването на имота, продавачите, фирми имат ли, нямат ли, кой продава, физическо или юридическо лице...Аз нямам времето да стоя на кокили 2 месеца за да въртя и вдигам телефони и пиля гуми насам натам.
        Last edited by bulgarian lev; 15.12.2024, 00:28.

Коментар

Когато продадох стария си апартамент, платих комисион на колеги...

Ама, какво да им обяснявам на тия гащници тука...
          Те не осъзнават, брокерите с каква база данни разполагат в сравнение с това, което виждат по обявите.

Коментар

То и ЕЗ се задава...

А, познай к'во става тогава с имотите...

Давай да захлупваме, че после ще става все по-трудно
            Да. Задължително. Виж кво добавих в същия пост.

Коментар

Който разбира схваща че Шенген улеснява не само пътуването, а и инвестициите макар и косвено. Само от престой по границите се печелят милиони. За друго икономистите да кажат.
              То и ЕЗ се задава...

А, познай к'во става тогава с имотите...

Давай да захлупваме, че после ще става все по-трудно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Голяма грешка!! И в Овча купел и в Бургас, най-голямата заслуга беше на брокерките ми.
                Когато продадох стария си апартамент, платих комисион на колеги...

Ама, какво да им обяснявам на тия гащници тука...

Коментар

• Който разбира схваща че Шенген улеснява не само пътуването, а и инвестициите макар и косвено. Само от престой по границите се печелят милиони. За друго икономистите да кажат. А с ЕЗ отпадат валутния риск, цената на транзакциите, единните банкови регулации и пр. Още причини има за които ние само предполагаме, интереса, много погледи ще се обърнат насам. Те до завчера са ме питали от Залива, вие част от Турция ли сте - Булгаристан. Коя ви е столицата? Варна? Букурещ? Да се смееш ли, да плачеш ли? и това не е случайно, така е представяна България в техните медии.
                  Last edited by bulgarian lev; 15.12.2024, 00:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Който чЕка брокер да му уреди изгодна сделка е пишман ивеститор.
                    Голяма грешка!! И в Овча купел и в Бургас, най-голямата заслуга беше на брокерките ми.

Коментар

• Еееее, ти си клюкарка и ще доносничиш...

Тук сте една камара такива "вътрешарчета" на ниво модерация...

п.п. Все пак да имаш предвид, на колко би го лъзнал сега - Х 3(три) ПЪТИ, 300%...

Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Кажете

Коментар

Кажете
                        Само 55% надолу от цената на една сделка. Това е достатъчно! Беше надута двойно
                        Last edited by bulgarian lev; 14.12.2024, 23:59.

Коментар

Ми, трайо си затрая...

Днес си говорим с приятел от чужбина и ме пита: как се отразява цената за Шенген?

Казах - 10-15% предколедно!

След 01.01.2025, може би повече...
                          Аз лично не смятам че това е временно и спекулативно явление. Сега може би да, но скоро ще има и обективни причини за това.

Коментар

Я, да ти кажем, 2023 к'во заковахме и на каква цена...

Кажете

Коментар

Толкоз ли си безхаберен инвеститор че не мое се оправиш сам.Аз рабирам да ти е за първи път ами ти вече навъртя 5-6 сделки.
                              За мен комисион нема, успокой се!

Коментар

Хахахаха, греда викаш!
                                Ми, трайо си затрая...

Днес си говорим с приятел от чужбина и ме пита: как се отразява новината за Шенген в цените на НИ?

Казах - 10-15% предколедно!

След 01.01.2025, може би повече...
                                Last edited by COVID-19; 14.12.2024, 23:54.

Коментар

Working...
                                X