If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това също е добър етф, но е добре да го купиш когато има драма по пазарите
после прибираш дивидент редовно и си свиркаш.
в момента всичко е доста набалончено.
и имотиту са така
от 2017-та
но я виц броя на сделките и цените в момента
45% от парите изкарах аз, чисто, може да се провери в архива на турист спорт банк. За останалите-наследени части. Изкарал съм 45% от парите, колкото и да ти е тъжно. Хахаха, тъста, че аз се ожених след като вече купихме къща за 33,5 К$ през 2002г. Баси, как търсят под вола теле. С гулдени си удвоявах дохода всяка седмица...
Демек даже и 1/2 не си изкарал! Срааам, срам.... а тръгнал да се подиграва на другите!
Ай ся си признай кой те финансира - тъста? ... на тия години абсурд сам да си изкарал пари - тва е повече от ясно!
Или и ти си въртял контрабанда цигарки (от турция предимно), както немалко народ си накупи панелки!
45% от парите изкарах аз, чисто, може да се провери в архива на турист спорт банк. За останалите-наследени части. Изкарал съм 45% от парите, колкото и да ти е тъжно. Хахаха, тъста, че аз се ожених след като вече купихме къща за 33,5 К$ през 2002г. Баси, как търсят под вола теле. С гулдени си удвоявах дохода всяка седмица...
По 1 месечно до края на годината мисля...от 25-та, ще мога да взимам и по две месечно...
vhyl
това също е добър етф, но е добре да го купиш когато има драма по пазарите
после прибираш дивидент редовно и си свиркаш.
в момента всичко е доста набалончено.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
През 1994г. бях на 24 и придобих първия си НА на двустаен апартамент и завинаги излязох от детската стая, за разлика от много други участници на перона, хахахаха. После купих през 2002г., 2010г. 2020г. И 2021г. От 2012г. съм на БФБ. От 2021г. съм на международни пазари. Който ще да си радва, който ще да тъгува...хахаха..
Ай ся си признай кой те финансира - тъста? ... на тия години абсурд сам да си изкарал пари - тва е повече от ясно!
Или и ти си въртял контрабанда цигарки (от турция предимно), както немалко народ си накупи първите панелки!
Сякаш не знаеш к'во беше '90-те - тогава 20-годишните със сигурност не купуваха, че даже и 30-годишните. Тогава само шепа студенти изобщо имаха собствени коли..... Ипотеки още нямаше масово, те се нароиха след 2000-та... първите потребителски кредити през '90-те (ама не за наши хора от ДС-то) бяха само за държавни служители с поне 3-ма поръчители... които едва ли не даваха и кръвна картина!
Сега 20-годишните нямат никакъв проблем да купят, ама не и през '90-те!
Ами, ако искаш да ти покажа нотариалния акт, ти какво би почерпил, като неосведомен преподавател по дефолт?
Щом тогава си купувал имоти, сега на колко години си - 60-70 ??
През 1994г. бях на 24 и придобих първия си НА на двустаен апартамент и завинаги излязох от детската стая, за разлика от много други участници на перона, хахахаха. После купих през 2002г., 2010г. 2020г. И 2021г. От 2012г. съм на БФБ. От 2021г. съм на международни пазари. Който ще да си радва, който ще да тъгува...хахаха..
Сякаш не знаеш к'во беше '90-те - тогава 20-годишните със сигурност не купуваха, че даже и 30-годишните. Тогава само шепа студенти изобщо имаха собствени коли..... Ипотеки още нямаше масово, те се нароиха след 2000-та... първите потребителски кредити през '90-те (ама не за наши хора от ДС-то) бяха само за държавни служители с поне 3-ма поръчители...
тук май парадигмата е да не се купува имот преди 40
Зачетох се в паралелната ви дискусия..........
Сякаш не знаеш к'во беше '90-те - тогава 20-годишните със сигурност не купуваха, че даже и 30-годишните. Тогава само шепа студенти изобщо имаха собствени коли..... Ипотеки още нямаше масово, те се нароиха след 2000-та... първите потребителски кредити през '90-те (ама не за наши хора от ДС-то) бяха само за държавни служители с поне 3-ма поръчители... които едва ли не даваха и кръвна картина!
Коментар