Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Мдааа.... тогава излъчваха Чугун (кремиковската версия на Шогун) - цялата държава сядаше да го дзяпа!
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Единствения шанс е да е купил ведомственото жилище в което е бил под наем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми да, аз 94-та блъсках в кремиковци
и най-голямото ми постижение беше, че ходих 3 пъти на море
освен, че се напивах всяка вечер по долни капанчета) - цялата държава сядаше да го дзяпа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
vhyl
това също е добър етф, но е добре да го купиш когато има драма по пазарите
после прибираш дивидент редовно и си свиркаш.
в момента всичко е доста набалончено.
от 2017-та
но я виц броя на сделките и цените в моментапрепоръка е
Коментар
-
Ай ся си признай кой те финансира - тъста? ... на тия години абсурд сам да си изкарал пари - тва е повече от ясно!
Или и ти си въртял контрабанда цигарки (от турция предимно), както немалко народ си накупи първите панелки!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
45% от парите изкарах аз, чисто, може да се провери в архива на турист спорт банк. За останалите-наследени части. Изкарал съм 45% от парите, колкото и да ти е тъжно. Хахаха, тъста, че аз се ожених след като вече купихме къща за 33,5 К$ през 2002г. Баси, как търсят под вола теле. С гулдени си удвоявах дохода всяка седмица...Срааам, срам.... а тръгнал да се подиграва на другите!
Last edited by X_Y; 18.04.2024, 22:28.
Коментар
-
Ай ся си признай кой те финансира - тъста? ... на тия години абсурд сам да си изкарал пари - тва е повече от ясно!
Или и ти си въртял контрабанда цигарки (от турция предимно), както немалко народ си накупи панелки!Last edited by X_Y; 18.04.2024, 22:27.
Коментар
-
По 1 месечно до края на годината мисля...от 25-та, ще мога да взимам и по две месечно...
това също е добър етф, но е добре да го купиш когато има драма по пазарите
после прибираш дивидент редовно и си свиркаш.
в момента всичко е доста набалончено.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Абе даже певачките продават. Имота на ЛУНА.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...71319438204026Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
хахахаха - да бе да!!!
бабаЛОРът = вундеркинд - хаха.... кой знае кой го е уредил - а сега си приписва заслуги!
и най-голямото ми постижение беше, че ходих 3 пъти на море
освен, че се напивах всяка вечер по долни капанчетапрепоръка е
Коментар
-
През 1994г. бях на 24 и придобих първия си НА на двустаен апартамент и завинаги излязох от детската стая, за разлика от много други участници на перона, хахахаха. После купих през 2002г., 2010г. 2020г. И 2021г. От 2012г. съм на БФБ. От 2021г. съм на международни пазари. Който ще да си радва, който ще да тъгува...хахаха..
Или и ти си въртял контрабанда цигарки (от турция предимно), както немалко народ си накупи първите панелки!
Коментар
-
Зачетох се в паралелната ви дискусия..........
Сякаш не знаеш к'во беше '90-те - тогава 20-годишните със сигурност не купуваха, че даже и 30-годишните. Тогава само шепа студенти изобщо имаха собствени коли..... Ипотеки още нямаше масово, те се нароиха след 2000-та... първите потребителски кредити през '90-те (ама не за наши хора от ДС-то) бяха само за държавни служители с поне 3-ма поръчители...които едва ли не даваха и кръвна картина!
Сега 20-годишните нямат никакъв проблем да купят, ама не и през '90-те!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение1994-та е било преди 30 години...
Щом тогава си купувал имоти, сега на колко години си - 60-70 ??. После купих през 2002г., 2010г. 2020г. И 2021г. От 2012г. съм на БФБ. От 2021г. съм на международни пазари. Който ще да си радва, който ще да тъгува...хахаха..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тордчето е вундеркинд
бабаЛОРът = вундеркинд - хаха.... кой знае кой го е уредил - а сега си приписва заслуги!
Коментар
Коментар