If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хехехее.... по цитата на Фрости сега чета отговора - че някой се бил "съветвал", за да купува акции на Микромек (тъй де - на бачо Били Гейц) нема такава акордеонна забава!
Малко, ама имам и в още три подобни с преобладаващо технологични, ще почерпя задължително, тръгне ли нагоре. SXR8 ,ми е фаворит към сега. Ракията, ти ще избереш за да не си помислиш, че ти пробутвам някаква шльокавица...поздрави!
sxr8 e много удачен избор, но трябва редовно и постъпателно със суми, които може да отделиш дългосрочно без да те брига.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не знам какъв спад ви гони , ама нотариусите записват часове за сделки най рано за след седмица. Не вярвам да нямат работа пък да се правят, че имат))) За Варна говоря
във Варна тепърва ще се усети ефектът от презастрояването.
това, което наблюдаваш в момента е приключване на сделки сключени на зелено.
има ръстове и при ипотечното (дофинансиране).
народа набива в тухли - факт
после .. после ще видим.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ПП.Като се налапаш да почерпиш ракия,ама от марковата.
Малко, ама имам и в още три подобни с преобладаващо технологични, ще почерпя задължително, тръгне ли нагоре. SXR8 ,ми е фаворит към сега. Ракията, ти ще избереш за да не си помислиш, че ти пробутвам някаква шльокавица...поздрави!
Не знам какъв спад ви гони , ама нотариусите записват часове за сделки най рано за след седмица. Не вярвам да нямат работа пък да се правят, че имат))) За Варна говоря
за варна бетерчо ни е информатор
и той друго казва
От къде пък ти идва на ум че съм под наем ? Мислиш че съм понижител ?
Реалист съм и знам кога нагли мошеници, плъхът и още няколко тук се опитвате да убедите публиката че "сега е времето" за покупка. Разбирам в момента няма работа и сте се отдали на алкохолна зависимост и любовни чувства към Путин, но си мерете приказките.
В момента бизнесът ви е мъртъв и няма, пак казвам НЯМА възгледи да се оправи докато не си коригирате цените.
Аре пък , че не си под наем. )Сега ще кажеш и че живееш в собствена къща на брега на морето нали )))Я кажи в Марбея къде си купил щот минавам често от там
В децката за последно бях като дете.Сега имам къде да живея и нито съм под наем нито някой ми го е дал, сам съм постигнал всичко и живея Коста Дел Сол - много по-добро място където си ти в момента. Други въпроси ?
А да и за протоколът ти и в Бг имам къща, прибирам се през няколко месеца.
Кажи сега как върви бизнесът с кутийките за половин милион еуро.Сигурно е бетон - не помръдва ?
Браво, ако е вярно! Иначе позна, в момента нямаме сделки и съответно бизнеса замря. Но това са рисковете на професията.
Ето това сега е фалшива брокерска новина, не я разбирам а вие разбирате ли е??
Как така до преди месец мастите брокери се биеха в гърдите и казваха че приемането на еврото ще повиши цените, а сега като не се приеме пак ще повиши цените??
Вие олигофрени ли сте или си мислете че клиентите са ви такива ?
Коментар