Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ратко, ние май ще купуваме по едно време. Понижителните милионери, които ни обвиняват в некупуване, ще трябва явно да им покажем висока класа
За мен това е имот с цена минимум 200к Евро и плащане кеш, без кредити. То с кредит и баба знае - банката да ти плати сметката. Именно заради такива неплатежоспособни Андрешковци скочиха цените. А всико под 200к Евро е имот нисък клас - тип гараж, будка,мазе или апартамент с кофти локация. Такива не се броят.
Ако ще купуваш някоя двустайка 60 квадрата за 50к със самоучастие 10к, по-добре не я брой изобщо.Last edited by ejonny2376; 01.04.2021, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес едно безхаберно брокерче и един пишман инвеститор успяха с общи усилия да ме вбесят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес едно безхаберно брокерче и един пишман инвеститор успяха с общи усилия да ме вбесят.
Коментар
-
И на мен ми се е случвало :-)
ПП Само да не си тръгнал да купуваш на връО на зелено :-))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.04.2021, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
че как "Факти" е на Шишо, както и половината 20-стотинковци тук са платени от Шишо другата от Черепа.Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 01.04.2021, 18:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеИ на мене ми омръзна перона, трябва да се купува имот бързо, да се закотвя тука да плащам максимално данъци в полза на управлението та да се оправи малко тази кочина. Ще подходя разумно както препъчват от бранша. Първо ще си избера брокерка, пък самия апартамент който може да намери тя е от второстепенно значение. Важното е да е раздвижи икономиката с парите които дарявам по веригата на посредниците. Имоти ООД с двама брокери общо които скоро бяха цитирани от квалитетното издание "Факти" ми направиха добро впечателение с коментара как трябвало да се наддава над офертна цена за да си сигурен че имота е качесвтен https://fakti.bg/imoti/566465-pazara...va-koeto-beshe. Ще пиша да като взема наториалния акт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеИ на мене ми омръзна перона, трябва да се купува имот бързо, да се закотвя тука да плащам максимално данъци в полза на управлението та да се оправи малко тази кочина. Ще подходя разумно както препъчват от бранша. Първо ще си избера брокерка, пък самия апартамент който може да намери тя е от второстепенно значение. Важното е да е раздвижи икономиката с парите които дарявам по веригата на посредниците. Имоти ООД с двама брокери общо които скоро бяха цитирани от квалитетното издание "Факти" ми направиха добро впечателение с коментара как трябвало да се наддава над офертна цена за да си сигурен че имота е качесвтен https://fakti.bg/imoti/566465-pazara...va-koeto-beshe. Ще пиша да като взема наториалния акт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от macedonian
на североизток към Ереван.
географията ти бяга малко север/юг, но ти е простено.
Last edited by bertram; 01.04.2021, 15:08.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Отказах се от Варна
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
И на мене ми омръзна перона, трябва да се купува имот бързо, да се закотвя тука да плащам максимално данъци в полза на управлението та да се оправи малко тази кочина. Ще подходя разумно както препъчват от бранша. Първо ще си избера брокерка, пък самия апартамент който може да намери тя е от второстепенно значение. Важното е да е раздвижи икономиката с парите които дарявам по веригата на посредниците. Имоти ООД с двама брокери общо които скоро бяха цитирани от квалитетното издание "Факти" ми направиха добро впечателение с коментара как трябвало да се наддава над офертна цена за да си сигурен че имота е качесвтен https://fakti.bg/imoti/566465-pazara...va-koeto-beshe. Ще пиша да като взема наториалния акт.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това в балчик до лодките не знам кой го е строил
купувай каквото си харесал - варна или бургас?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
И къде е това яко пазаруване, дедо попе?
Коментар
Коментар