Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Проводниците за кухнята - при положение, че индукционната ми плоча е 9,3kW при пълна мощност, прецени с какво сечение е трябвало да се положат проводници при мен. Естествено, рядкост е на пълна мощност да готвиш. 6мм2 съм сложил. Провери си твоята.
Аз съм с термопомпа в апартамент и мога да ти разкажа доста неща. В коридори/баня съм с гранитогрес. Във всички други стаи съм с ламинат от тип с каменно ядро, /от Нолина/ става за подово, провежда топлината и не се бои от вода, но иска много равен под, саморазливна замазка. 5,5мм ламинат и 1,1мм специална подложка. Цена 100лв/м2 с первази и поставяне. Отдолу съм залял тръбите с калциево-сулфатна замазка, с камион/миксер, който я налива за 2-3 часа. /Евромикс ООД/ Тя не се напуква от топлинните разширения като циментовите, но не обича влагата и водата. В баните - не, Солидо 225, става за подови. Подготвил съм се и за конвектори, скоро ще слагам. Много е важно при изолацията на тръбите към конвекторите термоизолацията да е перфектна, за да не прави конденз при охлаждане.
Знам още много неща ама не знам дали ти е нужно да разказвам.
Коментар