Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Това е ректората на Икономически университет Варна. Те там са от голямото добрутро.
Един въпрос, дунапрена от тук ли го взимаш или има и опция за внасяне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Страхотен масив, класика !
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Времето, но хората искат по- високи заплати и накрая дигаш цените и ти.
Ето това правя!
https://tourmkr.com/F1JX1Zsv0p/10232590p&278.95h&77.30t
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
И не само на антибиотиците...
- 1 like
Коментар
-
Времето, но хората искат по- високи заплати и накрая дигаш цените и ти.
Ето това правя!
https://tourmkr.com/F1JX1Zsv0p/10232590p&278.95h&77.30t
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
да, 80% от съставките за Антибиотиците, които се ползват в щатите се произвеждат в Китай.
Китай вече контролира съплай чейна на съплай чейна.. ( извинявам се за англицизма, по-ясно е така)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеизнесоха всичкото производство в 'третия свят', но третия свят така стана производствена сила.... на който не му харесва цената на продукцията им.... да си направи производство на местна почва и да си действа.
китай изврътка запада с техни пари и ноухау да се развие всичко там и сега... как се мести завод за милиарди или какви заплати ще дават примерно в германия, чехия, полша..... почват да диктуват правилата на играта.
със строеж на вили и апарти не може да издрапаме и ще затъваме в дългове, защото освен тули трябва да се яде, трябва да се лекува и тн и тн.. едно 80% от базите за лекарства се произвеждат в китай, пластмаси и тн и тн...
проблем!
Китай вече контролира съплай чейна на съплай чейна.. ( извинявам се за англицизма, по-ясно е така)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Щото на борсите цените са фалшиви викаш. Щото сте балъци и плащате какво ви кажат. И тогава ви казах. Цените на едро паднаха на половина.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
А, на борсите викаш... Еми не знам за тебе, ама аз не успях да сипя нафта на отрицателна цена. А точно по локдауна миналата година се хванах да правя асми. Еми не ми дадоха дървения материал ни лака на половин цена. И беше пълно с народ по строителните хипермаркети.
Коментар
-
изнесоха всичкото производство в 'третия свят', но третия свят така стана производствена сила.... на който не му харесва цената на продукцията им.... да си направи производство на местна почва и да си действа.
китай изврътка запада с техни пари и ноухау да се развие всичко там и сега... как се мести завод за милиарди или какви заплати ще дават примерно в германия, чехия, полша..... почват да диктуват правилата на играта.
със строеж на вили и апарти не може да издрапаме и ще затъваме в дългове, защото освен тули трябва да се яде, трябва да се лекува и тн и тн.. едно 80% от базите за лекарства се произвеждат в китай, пластмаси и тн и тн...
проблем!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
Аз поръчвам алуминиева дограма: правят ми оферта април, вчера се наканих да потвърдя поръчката, отговарят ми +30%, фабриката за профили в Италия била спряла производство + алуминия поскъпнал на пазарите. За последния месец 2 пъти корегирали цената - нагоре.
Отказах поръчката, ще направя конструкцията дървена.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Бахти, верно са дигнали цената с 30% на ел. бюро дето исках да взема, само за месец докато се ослушвам. Еми майната му.
Отказах поръчката, ще направя конструкцията дървена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Много бързо забравихте бе. Бях пуснал тука графики на желязо, мед, бетон, дърво, петрол. Петрола от който се прави всичко практически беше отрицателен.
Коментар
Коментар