Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Далечните роднини ще останат с пръст в устата, има си завещания за целта.
Добре, в очакване съм да споделиш каква е покупката, къде и за колко пара. Няма да ти искам доказателства, вярвам ти на 100%, Искрено ще се радвам за теб, ако удариш нещо свястно. Само не разбирам защо те влече доходност от 2% след като можеш парите да ги вложиш на поне 10% в нискорискови активи. Но както и да е:
Ето нещо като за теб. Не казвай, че ти е скъпо само - нали всичко е подценено и надценени имоти няма:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...5rc&f1=1&fe7=1Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Песимисте, днес един новоназначен млад дофтор в Медицинска Академия ме пита дали не познавам някой да давал под наем двустайка в района. 400-500 лева макс да струвало и задължително нова сграда, че не му се живеело с пенсионери. Даже обеща момчето да ме уреди с Модерна, ако му намеря оферта.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Правилно говориш. Аз много съжалявам че не те послушах още миналата година. Миша дупка да е ама на локация, пък ко ще и милион да струва. Мисля утре да го изкупя всичките преди изборите още и дано брокерката да се впечатли толкова че да се омъжи за мене. Така ще си изпълня и заветната цел на всеки човек в живота - да има кой ми избърше гъза на старини. Бахти звяра. Ти си Буда човече. Трябва да си направиш пейтриън да пускаме по някоя жълтица от благодарност.
Аз си следвам моите цели, а тези ревящи срещу цените в София, сте ми забавни сладури...лай по луната наблюдавам от 12 /дузина/ години. Сменят се десетки никове, а цените не помръдват. Много от вас са станали пациенти на психиатриите, но това не е мой проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Явно не си наясно с имотите. Висока класа означава само един единствен елемент-локация. Аз работя по модела на Ратко- маломерка на локация, нулевите милионери търсите големи ларж апарти и къщи, като същевременно сте самотници-единаци, на които няма кой и със свещ да ви потърси да ви избърше гъза на старини. Това наистина ми е супернеразбираемо. Фараони в забвение с огромни гробници, цял живот пропилян за един хранопровод и дебело черво, а после имота усвоен от далечни "благодарни" роднини, ликвидност нулева
- 1 like
Коментар
-
Далечните роднини ще останат с пръст в устата, има си завещания за целта.
Добре, в очакване съм да споделиш каква е покупката, къде и за колко пара. Няма да ти искам доказателства, вярвам ти на 100%, Искрено ще се радвам за теб, ако удариш нещо свястно. Само не разбирам защо те влече доходност от 2% след като можеш парите да ги вложиш на поне 10% в нискорискови активи. Но както и да е:
Ето нещо като за теб. Не казвай, че ти е скъпо само - нали всичко е подценено и надценени имоти няма:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...5rc&f1=1&fe7=1
2. По-добре 2% доходност, отколкото от 10 до -минус безкрайност.
3. Аз не съм бил, не съм и никога няма да бъда номад, чергар или гастарбайтер, без сигурен месечен доход, за да се притеснявам по предходните две точки
Коментар
-
Явно не си наясно с имотите. Висока класа означава само един единствен елемент-локация. Аз работя по модела на Ратко- маломерка на локация, нулевите милионери търсите големи ларж апарти и къщи, като същевременно сте самотници-единаци, на които няма кой и със свещ да ви потърси да ви избърше гъза на старини. Това наистина ми е супернеразбираемо. Фараони в забвение с огромни гробници, цял живот пропилян за един хранопровод и дебело черво, а после имота усвоен от далечни "благодарни" роднини, ликвидност нулева
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...5rc&f1=1&fe7=1
Коментар
-
Как дефинираме високата класа?
За мен това е имот с цена минимум 200к Евро и плащане кеш, без кредити. То с кредит и баба знае - банката да ти плати сметката. Именно заради такива неплатежоспособни Андрешковци скочиха цените. А всико под 200к Евро е имот нисък клас - тип гараж, будка,мазе или апартамент с кофти локация. Такива не се броят.
Ако ще купуваш някоя двустайка 60 квадрата за 50к със самоучастие 10к, по-добре не я брой изобщо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Чекай да позная.- обявил си за наем , а брокерчето ти води пишман инвеститор с ипотечка :-) И вероятно за малко да те убедят да продадеш :-))))
И на мен ми се е случвало :-)
ПП Само да не си тръгнал да купуваш на връО на зелено :-))))
Коментар
-
Ратко, ние май ще купуваме по едно време. Понижителните милионери, които ни обвиняват в некупуване, ще трябва явно да им покажем висока класа
За мен това е имот с цена минимум 200к Евро и плащане кеш, без кредити. То с кредит и баба знае - банката да ти плати сметката. Именно заради такива неплатежоспособни Андрешковци скочиха цените. А всико под 200к Евро е имот нисък клас - тип гараж, будка,мазе или апартамент с кофти локация. Такива не се броят.
Ако ще купуваш някоя двустайка 60 квадрата за 50к със самоучастие 10к, по-добре не я брой изобщо.Last edited by ejonny2376; 01.04.2021, 23:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес едно безхаберно брокерче и един пишман инвеститор успяха с общи усилия да ме вбесят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеднес едно безхаберно брокерче и един пишман инвеститор успяха с общи усилия да ме вбесят.
Коментар
-
И на мен ми се е случвало :-)
ПП Само да не си тръгнал да купуваш на връО на зелено :-))))Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.04.2021, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от simbad Разгледай мнение
че как "Факти" е на Шишо, както и половината 20-стотинковци тук са платени от Шишо другата от Черепа.Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 01.04.2021, 18:51.
Коментар
Коментар