Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Опичайте си акъла като купувате, иначе децата ви ще са в една група само с такива от просташките семейства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
То аз може и да не спечеля, но поне няма да ми седят в банката на никаква лихва парите. Нкой не печели от толкова замръзнали пари в банките.
Имам и други инвестирани пари тук-таме, не съм на едни имоти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеВсе по-важно става къде ти адресът:
"До момента децата получаваха 3 или 2 точки, като 3 точки получаваха за постоянен адрес на единия от родителите, 2 точки - за настоящ адрес. От първото генерално класиране май месец ще имаме следната промяна - ще получават максимално 4 и 3 точки. Като 4 ще бъдат за непроменян повече от 3 години постоянен адрес, а 3 точки ще бъдат за непроменян повече от 3 години настоящ адрес. Като промени на територията на Столична община няма да се считат за промени", каза заместник-кметът на София доц. д-р Тодор Чобанов.
https://bntnews.bg/news/novi-pravila...92345news.html
Опичайте си акъла като купувате, иначе децата ви ще са в една група само с такива от просташките семейства.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
да, ама ако спечелиш, печелят и други по веригата, което не е за пренебрегване.
Имам и други инвестирани пари тук-таме, не съм на едни имоти.Last edited by troika; 21.01.2021, 21:00.
Коментар
-
Все по-важно става къде ти адресът:
"До момента децата получаваха 3 или 2 точки, като 3 точки получаваха за постоянен адрес на единия от родителите, 2 точки - за настоящ адрес. От първото генерално класиране май месец ще имаме следната промяна - ще получават максимално 4 и 3 точки. Като 4 ще бъдат за непроменян повече от 3 години постоянен адрес, а 3 точки ще бъдат за непроменян повече от 3 години настоящ адрес. Като промени на територията на Столична община няма да се считат за промени", каза заместник-кметът на София доц. д-р Тодор Чобанов.
https://bntnews.bg/news/novi-pravila...92345news.html
Опичайте си акъла като купувате, иначе децата ви ще са в една група само с такива от просташките семейства.
- 1 like
Коментар
-
А ето какво ще се случи в следващите три години:
- замразяване на имотните данъци
- налагане на всевъзможни "еко" данъци и такси за коли
- нулиране на лихвите по депозитите, над 100 хиляди може и леко отрицателни
- вдигане на минималната заплата и минималните осигуровки
- въвеждане на еврото
- ипотечни лихви под 2% за хора с високи доходи
2. Да това е така.
3. Лихвите и в момента клонят към 0, + има данък на депозитите, никой банкер не би диференцирал лихвени проценти в негативна насока за големи депозити.
4.МРЗ обявиха, че замръзва за поне 3 години!!!
5. Вярно е.
6. За лихвите няма как да знаеш със сигурност, брокитата не сте врачки, но според мен, да би следвало да паднат влезем ли в еврозоната, но не съществено, еврозоната не е панацея за икономиката. Хората с високи доходи са пренебрежимо малко за да повлияят на пазара на имоти. Те и сега може да си намерят заеми с нисък лихвен %.Last edited by X_Y; 21.01.2021, 22:17.
- 1 like
Коментар
-
- въвеждане на еврото
- ипотечни лихви под 2% за хора с високи доходи
Last edited by X_Y; 21.01.2021, 22:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само ако спечели на кавръчето любимката , но те не могат да управляват без да се коалират с някой.
първо ще се увеличава външния дълг колкото може (който и да дойде на власт ще тегли заеми по схемата 50-50, 50% в наши проекти 50% ползу роду), това май ще се прави масово в ЕС и ще продължи докато не гръмне някой тип Гърция..
след това ще се огледат в бизнеса и гражданите така си мисля, а какво си мислят мафията е друга работа.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Bertram - очакваш ли повишаване на преките данъци?
Аз ако съм по 10 за неосновно жилище - т.е не ти е с този адрес личната карта.
Едно семейство с малки деца макс 2 имота - по един на родител. Който иска повече - ФИРМА или да си плаща ДЕБЕЛО. За фирма същия дебел данък, ама пък там си ги приспадаш разходите
- въвеждане на еврото
- ипотечни лихви под 2% за хора с високи доходиLast edited by X_Y; 21.01.2021, 22:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеСамо брокерчета. Не става за писане тоя форум но поне да догоните малко истинските форуми по информация https://www.europarl.europa.eu/doceo...BG.html#title3
Какво тихомълком се прие на първо четене. Спасявайте се докато можите. Особено туристческите наеми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
само ако спечели на кавръчето любимката , но те не могат да управляват без да се коалират с някой.
първо ще се увеличава външния дълг колкото може (който и да дойде на власт ще тегли заеми по схемата 50-50, 50% в наши проекти 50% ползу роду), това май ще се прави масово в ЕС и ще продължи докато не гръмне някой тип Гърция..
след това ще се огледат в бизнеса и гражданите така си мисля, а какво си мислят мафията е друга работа.
Коментар
-
Само брокерчета. Не става за писане тоя форум но поне да догоните малко истинските форуми по информация https://www.europarl.europa.eu/doceo...BG.html#title3
Какво тихомълком се прие на първо четене. Спасявайте се докато можите. Особено туристческите наеми.
- 1 like
Коментар
Коментар