Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Много ясно, че "имаш" планове от А до Е, но само така си мислиш. Светът се крепи на хора със семейства, които си пазят земята от мародери и разбойници като руснаците. Ако бяха като теб, скоро нямаше да има къде да се скриеш.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
От много мислене глава боли. Насочваш си мислите в грешната посока. По-скоро мисли маломерките какво ще правиш.препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
мисля си, че няма никакъв двустаен във вазов и никакви инвестиции а акции и полу собствени бизнеси
- 1 like
Коментар
� -
https://www.investor.bg/novini/130/a...tikata-346614/
Ето реакции на една банка след кризата в Украйна
Южна Корея не промени лихвата, но намекна за бързо затягане на политиката
Икономистите очакват няколко лихвени повишения тази година, което би поставило централната банка на страната в изпреварваща позиция в региона и спрямо Фед
https://www.investor.bg/novini/130/a...tikata-346614/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ето това е истинска инвестиционна стратегия, така се стига до 100% от нула. Ма ти го знаеш вече, колко бащини парички си профукал...
пп Що не продаваш двустайния в Иван Вазов, нали сега било момента? Или това не се отнася до виртуалните апартаменти.
Коментар
� -
Ето това е истинска инвестиционна стратегия, така се стига до 100% от нула. Ма ти го знаеш вече, колко бащини парички си профукал...
пп Що не продаваш двустайния в Иван Вазов, нали сега било момента? Или това не се отнася до виртуалните апартаменти.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Колко в евро имам не ме интересува. Интересува ме какъв процент от компаниите имам, в които съм вложил. Излез малко от света на ипотеките и имотите.
пп Що не продаваш двустайния в Иван Вазов, нали сега било момента? Или това не се отнася до виртуалните апартаменти.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Много ясно, че "имаш" планове от А до Е, но само така си мислиш. Светът се крепи на хора със семейства, които си пазят земята от мародери и разбойници като руснаците. Ако бяха като теб, скоро нямаше да има къде да се скриеш.
Много глупави и промити мозъци сте, ей. Щял да защитава земята си. Ако се стигне до война ще бягаш с 200 към летището и ще се молиш ти и семейството ти да можете да се качите в последната секунда на някой самолет.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Русия ако направи десант ще ги посрещнем с хляб и сол. западните продажни мекерета са 10к макс. Има и 1млн гъзоблизци дето са тоз който е на власт. За 2 дена ще сменят задника който ближат
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Не казвам, че НАТО ще нападне Путин, а точно обратното. И по-точно такива като нас и Балтийските републики - понеже сми хилави слабаци със стратегическо местоположение.
САЩ не смеят в момента да гъкнат, камо ли да помислят за военни действия срещу Русия. При това говорим за Украйна - голяма държава, много по-важна за тях. Ако Путин реши да направи десант на БГ Черноморието - мислиш ли, че заради нас САЩ ще тръгнат към ядрена война с Русия? Нас никой няма да ни защити, изключително лесна мишена сме. Ходи да палиш свещи и мисли да прехвърлиш малкото събран кеш извън БГ.
В конкретният случай става въпрос само за държави които не са част от Нато и го отнасят без вина. Първо Американците свалиха / дори не криха бюджета колко им е струвало - жълти стотинки/ с преврат проруският президент Янукович / избран на избори/ и назначиха техни подлоги след това / все едно Кире/ , сега Путин ще ги измете и ще назначи руска подлога разбира се с цената на вероятно стотици хиляди невинни животи и разрушена прекрасна страна / харесвам много Украйна/
Тъй да се каже батковците бият шамари на случайно срещнати минувачи.... тъпа работа, но такъв е света.
Това с прехвърлянето на кеша навън е безумие по време на война. Ето например точно в Украйна много пъти мислех да си отворя сметки там. Даваха по доларовите депозити по 10% и повече лихва.... ама дали може да си ги вземеш после....или по-точно сега или ще ти ги изплатят в гривни поевтинели няколко пъти за периода....
Акции на ТВОЕ име / не на посредника/ или сейфове по добри убежища вероятно е ок, но отново над нивото ми е.... Аз съм дребно селско човече отдавна приключил с кариери и т.н. Силите ми стигат да осигуря имоти за близките си хора у нас и толкова....
- 1 like
Коментар
� -
Ясно, имаше 300К евро в акции, сега ще удвоиш бройката и накрая ще имаш... 300К евро в акции. Мамин златен, гордостта на тате.Last edited by ejonny2376; 24.02.2022, 11:25.
Коментар
� -
Щото ще купя още на дискаунт.
ПС: Апартът във Вазов е един от плановете ми. Ако случайно целият свят погине и само София остане незасегната, ще имам къде да живея.
пп Интересно, преди малко София беше обречена, НАТО няма да ни помогне. Сега "целият свят ще погине и само София ще остане незасегната"Last edited by BONI; 24.02.2022, 11:33.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Русия ако направи десант ще ги посрещнем с хляб и сол. западните продажни мекерета са 10к макс. Има и 1млн гъзоблизци дето са тоз който е на власт. За 2 дена ще сменят задника който ближат
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар