IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Замислих се, колко ли работа има над душата си този човек, който и да е той!
    Кросовете на архитекта не бих ги включила в категорията, призовото място давам на темата, в която "антиваксъри" громят вятърните мелници на ко-вакси-идеологията. Няма как да има пресечна точка с илюзията
    Ти се замисли,какви въпроси задаваш,за комисионните на брокерите,граничещи с пълна неадекватност или да приемем че си на леки наркотици ,може би ??

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Хм, Дилян Павлов. Знаем се. Не бих препоръчал да се занимавате с него.
      То всичко е продадено, а и ние нямаме нито парите нито смисъл да купуваме подобни имоти.
      По описанието там 1 апарт струва дори повече от всичките ти активи

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
        Страхотна темичка е това. Някакъв нулевак предрича катаклизми и войни, защото няма нищо и ще му е хубаво и другите да нямат. Другите пък се мъчат да го убедят в обратното. По-безсмислени сигурно са само кросовете на архитекта.
        Замислих се, колко ли работа има над душата си този човек, който и да е той!
        Кросовете на архитекта не бих ги включила в категорията, призовото място давам на темата, в която "антиваксъри" громят вятърните мелници на ко-вакси-идеологията. Няма как да има пресечна точка с илюзията

Коментар

• Страхотна темичка е това. Някакъв нулевак предрича катаклизми и войни, защото няма нищо и ще му е хубаво и другите да нямат. Другите пък се мъчат да го убедят в обратното. По-безсмислени сигурно са само кросовете на архитекта.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Кои са тези локации?
            За тази до Ам. Посолство съм с двете ръце За. Но мижаво предлагане и скъпотия.
            Песимистът ви отговори. В момента само мога да купя. Нищо не продавам.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ако е над 4000 и някой му ги даде да продава.За парите дето ще извади може да си купи на по добра локация.В София отдавна се формират и по скъпи локации от Докторската,и Вазов.
              Иначе жилището е добро.
              Кои са тези локации?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Прегледах схемите, При тези цифри и квадрати ще има ли апарт под 2 милиона леУа ?!
                Не знам....Не е ли скъпичко ?! Джони ще им даде евентуално по 1500 евро макс на квадрат... ама Немски....
                Хм, Дилян Павлов. Знаем се. Не бих препоръчал да се занимавате с него.

Коментар

Ако е над 4000 и някой му ги даде да продава.За парите дето ще извади може да си купи на по добра локация.В София отдавна се формират и по скъпи локации от Докторската,и Вазов.
                  Иначе жилището е добро.
                  Левчо е наясно, че имоти само се купуват, а не се продават....:-)
                  Ако иска ще си купи друго без да продава точно това....

Коментар

Айде по-сериозно след като дори си го виждал. За 210К аз дето не харесвам стари ще го взема без замисляне.
                    В момента е над 4К , колко над вече не знам
                    Иначе жилището е добро.

Коментар

При Лева имота е друг тип,там не повече от 3000 на квадрат.
                      210 000 е цената която пазара може да му даде.
                      Айде по-сериозно след като дори си го виждал. За 210К аз дето не харесвам стари ще го взема без замисляне.
                      В момента е над 4К , колко над вече не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Нямам емпти къщи така че и тук да го наложат не ми дреме. Нито имам запуснати жилища.
                        Таван на цените е нужен,с държавен закон,и норма на печалба,печалбата да е нормирана,строиш ли отчиташ всичко пред държавата,всяка фактура,разход,целия бизнес план,и ти се дава норма,примерно 30% печалба,от там нагоре нямаш право да продаваш

Коментар

Ти се моли да не се запукат,защото тогава имотите ще са последната ни грижа.Конфликт от такъв мащаб и толкова близо...дори не ми се мисли..
                          Да не би било друго освен катастрофа. Но мисля че усещам нещата в надлъгването. Крим замина и никой няма да го пипне повече. Но тук е въпрос на пари и контрол. Путин не е глупак. Споко.

Коментар

• Нямам емпти къщи така че и тук да го наложат не ми дреме. Нито имам запуснати жилища.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Гостите ми си отиват след 20 дена. След година като си тръгне и квартирантката от другото ще оферирам това на Докторска под наем. А ще ползвам другото. Ще му лепна добър наем ако не са ни превзели руснаците както Кавръка предвижда.
                              Ти се моли да не се запукат,защото тогава имотите ще са последната ни грижа.Конфликт от такъв мащаб и толкова близо...дори не ми се мисли..

Коментар

Да 6000 ама с общи части и незавършено. На положението на Левчо отива на 8-9К+ негов квадрат. Термопомпи не знам какво, истината е в ТЕЦ-а ))
                                Че е по-добро новото е ясно, затва на Левчо е на половин цена 4-5К....
                                Гостите ми си отиват след 20 дена. След година като си тръгне и квартирантката от другото ще оферирам това на Докторска под наем. А ще ползвам другото. Ще му лепна добър наем ако не са ни превзели руснаците както Кавръка предвижда.

Коментар

Working...
                                X