Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хм, Дилян Павлов. Знаем се. Не бих препоръчал да се занимавате с него.
По описанието там 1 апарт струва дори повече от всичките ти активи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеСтрахотна темичка е това. Някакъв нулевак предрича катаклизми и войни, защото няма нищо и ще му е хубаво и другите да нямат. Другите пък се мъчат да го убедят в обратното. По-безсмислени сигурно са само кросовете на архитекта.
Кросовете на архитекта не бих ги включила в категорията, призовото място давам на темата, в която "антиваксъри" громят вятърните мелници на ко-вакси-идеологията. Няма как да има пресечна точка с илюзията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Кои са тези локации?
Песимистът ви отговори. В момента само мога да купя. Нищо не продавам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ако е над 4000 и някой му ги даде да продава.За парите дето ще извади може да си купи на по добра локация.В София отдавна се формират и по скъпи локации от Докторската,и Вазов.
Иначе жилището е добро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Прегледах схемите, При тези цифри и квадрати ще има ли апарт под 2 милиона леУа ?!
Не знам....Не е ли скъпичко ?! Джони ще им даде евентуално по 1500 евро макс на квадрат... ама Немски....
Коментар
-
Ако е над 4000 и някой му ги даде да продава.За парите дето ще извади може да си купи на по добра локация.В София отдавна се формират и по скъпи локации от Докторската,и Вазов.
Иначе жилището е добро.
Ако иска ще си купи друго без да продава точно това....
Коментар
-
Айде по-сериозно след като дори си го виждал. За 210К аз дето не харесвам стари ще го взема без замисляне.
В момента е над 4К , колко над вече не знам
Иначе жилището е добро.
Коментар
-
При Лева имота е друг тип,там не повече от 3000 на квадрат.
210 000 е цената която пазара може да му даде.
В момента е над 4К , колко над вече не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нямам емпти къщи така че и тук да го наложат не ми дреме. Нито имам запуснати жилища.
Коментар
-
Ти се моли да не се запукат,защото тогава имотите ще са последната ни грижа.Конфликт от такъв мащаб и толкова близо...дори не ми се мисли..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Гостите ми си отиват след 20 дена. След година като си тръгне и квартирантката от другото ще оферирам това на Докторска под наем. А ще ползвам другото. Ще му лепна добър наем ако не са ни превзели руснаците както Кавръка предвижда.
- 1 like
Коментар
-
Да 6000 ама с общи части и незавършено. На положението на Левчо отива на 8-9К+ негов квадрат. Термопомпи не знам какво, истината е в ТЕЦ-а))
Че е по-добро новото е ясно, затва на Левчо е на половин цена 4-5К....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар