IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Гостите ми си отиват след 20 дена. След година като си тръгне и квартирантката от другото ще оферирам това на Докторска под наем. А ще ползвам другото. Ще му лепна добър наем ако не са ни превзели руснаците както Кавръка предвижда.
    Ти се моли да не се запукат,защото тогава имотите ще са последната ни грижа.Конфликт от такъв мащаб и толкова близо...дори не ми се мисли..

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Да 6000 ама с общи части и незавършено. На положението на Левчо отива на 8-9К+ негов квадрат. Термопомпи не знам какво, истината е в ТЕЦ-а ))
      Че е по-добро новото е ясно, затва на Левчо е на половин цена 4-5К....
      Гостите ми си отиват след 20 дена. След година като си тръгне и квартирантката от другото ще оферирам това на Докторска под наем. А ще ползвам другото. Ще му лепна добър наем ако не са ни превзели руснаците както Кавръка предвижда.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Аз си имам, за мен не се безпокой, нямам и причина да пазарувам в момента на тези цени. Апропо това на Оборище било продадено.
        Викаш да не се ядосваме. Усетиха хората с кинти накъде отиват нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

При Лева имота е друг тип,там не повече от 3000 на квадрат.
          210 000 е цената която пазара може да му даде.
          3000 на квадрат ама преди ковида. Началото на 2020. Айде да не ти казвам че и оферта имах. Нищо подобно, пазарът би ми дал и 4500, но не се продава.

Коментар

Понеже и аз съм виждал твоята сграда и отвътре мога да кажа, че това е една от малкото стари сгради, които са на съпоставимо ниво с новото / за някои неща разбира се е по-зле, а за други много по-добре/
            Накратко, въпреки, че не съм фен на старото твоят аяарт си заслужава отвсяйъде. Нямам идея колко би струвал в момента, но като гледам какви цени има е нормално да е над 4К.... За 5 не знам.
            Маверик е по-наясно с цифрите....
            Знам че знаеш и оценяваш плюсовете и самата сграда. Основен недостатък е отчитането на парното например.

Коментар

Имаш ли пари, ама много пари, не по нашите измерения, тогава всичко е възможно. Следя пазара на НИ от години и се възхищавам на възможностите, които предоставя от време на време.

Преди година, в чужбина, имот собственост на две баби, 5-то поколение собственици, на брега на океана, километър (мисля че беше) частен плаж. Появиха се двама новобогаташи и казаха на бабите (две стари моми) искаме да купуваме. Бабетатат посиакха към 150 млн. $. О изненада, младежите се съгласиха на момента и го купиха. Без пазар. Така, че е въпрос на възможности. Това тук са си цени като за БГ.
              Не разбираш.Тук говорим за мафия,за огромна корупция .Лично знам за сгради във Вазов и не само там,които са строени за опредлени хора да се нанесат там,ако ще и двойн ацена да извадиш ще ти кажат че е продадено,там има уговорки,и схеми,за всичко.Изкарваш няколко милиона през през проект,или ги гепиш по някоя друга поръчка и не искаш естествено Минка и Гинка да са ти съседи,поради ред съображения.За това говоря

Коментар

Да 6000 ама с общи части и незавършено. На положението на Левчо отива на 8-9К+ негов квадрат. Термопомпи не знам какво, истината е в ТЕЦ-а ))
                При Лева имота е друг тип,там не повече от 3000 на квадрат.
                210 000 е цената която пазара може да му даде.

Коментар

Война няма да има, успокой се. Англосаксонците пак изнасят проблеми и търсят външен враг. Нито Украйна, нито Русия са навити да се бият.
                  Минке ,никой няма да прелокира оръжия,техника и хора за милиарди ей така,да не говорим за евакуацията от няколко дни,това е едното другото е че Щатите няма да си плещят приказки без покритие.Те първи предупредиха за газовата криза,защото данните от разузнаването им са налице далеч преди проблема,в момента последните данни говорят за война,и за съжаление това са нещата,колкото и да не ни се иска

Коментар

Аз си имам, за мен не се безпокой, нямам и причина да пазарувам в момента на тези цени. Апропо това на Оборище било продадено.
                    Ами явно има хора, които могат да платят тези цифри щом при ЧСИ то е имало 20 човека склонни да дадат по 2 милиона...

Коментар

Понеже по долу имаше цени от 6000 евро на квадрат,да уточним че това са сгради с модерни термопомпи,и изцяло дигитализирани,със смарт системи на управление на всичко в последствие,затова и цените са такива.

Коментар

• Authorities in Kyoto plan to introduce a tax on empty houses.

The city is struggling to deal with some 15,000 rapidly decaying abandoned homes, which were literally left to rot after owners died and heirs refused to manage them. Many delay the sale of such heirlooms, keeping them for the use of children and grandchildren. However, left unmanaged for years, the houses simply decompose.

Коментар

https://dariknews.bg/amp/novini/svia...-zhivo-2300243

Всички държави евакуират гражданите си от Украйна,новината е от днес....
                          За съжаление моята прогноза за глобален военен конфликт след глобалната здравна криза като събитие отива към осъществяване.
                          Война няма да има, успокой се. Англосаксонците пак изнасят проблеми и търсят външен враг. Нито Украйна, нито Русия са навити да се бият.

Коментар

Това в Оборище,както и други проекти в Иван Вазов,се строят за определени лица и кръгове.Дори и да имаш парите и желанието,повярвай ми няма да можеш да купиш пак.Има си бариери за вход.
                            Имаш ли пари, ама много пари, не по нашите измерения, тогава всичко е възможно. Следя пазара на НИ от години и се възхищавам на възможностите, които предоставя от време на време.

Преди година, в чужбина, имот собственост на две баби, 5-то поколение собственици, на брега на океана, километър (мисля че беше) частен плаж. Появиха се двама новобогаташи и казаха на бабите (две стари моми) искаме да купуваме. Бабетатат посиакха към 150 млн. $. О изненада, младежите се съгласиха на момента и го купиха. Без пазар. Така, че е въпрос на възможности. Това тук са си цени като за БГ.

Коментар

• https://dariknews.bg/amp/novini/svia...-zhivo-2300243

Всички държави евакуират гражданите си от Украйна,новината е от днес....
                              За съжаление моята прогноза за глобален военен конфликт след глобалната здравна криза като събитие отива към осъществяване.

Коментар

Това в Оборище,както и други проекти в Иван Вазов,се строят за определени лица и кръгове.Дори и да имаш парите и желанието,повярвай ми няма да можеш да купиш пак.Има си бариери за вход.

Коментар

Working...
                                X