Първоначално изпратено от Minka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Купувай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Понеже и аз съм виждал твоята сграда и отвътре мога да кажа, че това е една от малкото стари сгради, които са на съпоставимо ниво с новото / за някои неща разбира се е по-зле, а за други много по-добре/
Накратко, въпреки, че не съм фен на старото твоят аяарт си заслужава отвсяйъде. Нямам идея колко би струвал в момента, но като гледам какви цени има е нормално да е над 4К.... За 5 не знам.
Маверик е по-наясно с цифрите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Може и да се изцепвам леко, Джони, но до Лили Иванова сградата е 1964.
Накратко, въпреки, че не съм фен на старото твоят аяарт си заслужава отвсяйъде. Нямам идея колко би струвал в момента, но като гледам какви цени има е нормално да е над 4К.... За 5 не знам.
Маверик е по-наясно с цифрите....
- 1 like
Коментар
-
Това на Обороще наистина са му праснали уникален архитектурен дизайн. А и апартите все големи. Баси, нема купуване и да искаш.
Нищо, пролетарчетата се изгубиха некъде отвъд Волуяк. То и там къщите са цифри вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За 350к (не 370) мога още утре да купя в Южен Парк, точно на моята локация, по-голямо и с подземен гараж. Там качеството на живот е в пъти по-добре, отколкото в центъра. Излизам си от входа и стъпвам на алеята на Южния. Мебелите Виденов ще ги изрина и за 500 Евро на квадрат отгоре ще го направя като твоето. Не че ще го направя де, но само ти казвам - за тази сума, която искаш, ще си може би някъде 20-тия в списъка ми. Около пешеходната на Витошка. Шишман, НДК има много оферти в момента на около 3000. Качеството на живот там е по-високо. Според мен Докторски Паметник е отлична локация, но е твърде надценена. Средната офертна там в момента е 3300, а ти искаш 5000. Пак ти казвам, слез малко на земята.
ПС: Гледай за 3300 какво има. Точно на Оборище до Лили Иванова.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...vor&f1=1&fe7=1Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеНово строителство ул. Оборище:
Оборище 26
В допълнение към по-горното, очаква се и нов строеж на ул. Търново/Асен Златаров. Цените се въртят на зелено около 6 000 евро/м2. На зелено. И двата проекта.
Не знам....Не е ли скъпичко ?! Джони ще им даде евентуално по 1500 евро макс на квадрат... ама Немски....
- 1 like
Коментар
-
Оборище 26
В допълнение към по-горното, очаква се и нов строеж на ул. Търново/Асен Златаров. Цените се въртят на зелено около 6 000 евро/м2. На зелено. И двата проекта.
Нищо, пролетарчетата се изгубиха некъде отвъд Волуяк. То и там къщите са цифри вече.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оборище 26
Коментар
-
Ново строителство ул. Оборище:
Оборище 26
В допълнение към по-горното, очаква се и нов строеж на ул. Търново/Асен Златаров. Цените се въртят на зелено около 6 000 евро/м2. На зелено. И двата проекта.Last edited by Minka; 12.02.2022, 17:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Тази песен, че след Х месеца се връщаме в офиса, ни я пеят вече ДВЕ години. Последно ни казаха, че през 23-та може би, евентуално, ще ходим в офиса един или два пъти в седмицата...
Идеята тук е, че много платежоспособни колеги, вместо да си купят по-голям апартамент, инвестираха в къща в провинцията. Това малко е намалило надуването на балона в София, но за сметка на това е увеличило много селските имоти. Защото при тях предлагането е оскъдно и 10к купувачи са достатъчни, за да надуят балона на "село".
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
А колко е комисиона и кой осигурва подръжката
Да не излезе че целия наем заминал
https://sanstefanoplaza.com/novini/3...-stefano-plaza
Вероятно едно 20% най-малко папат. А може и повече, защото те и осигуряват наематели.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Е защо пък баш в Родопите. Това е място за почивка, не за работа. Пушка, СУВ 4х4, спрей за мечки, 4 песа и ток на оградата и генератор и без кака щот ще и писне на 48 ия час. И си готов.
Хомо ще сме докато свят светува. Който не го предложи, няма да има хора. Доста (към 10-на) им теглиха майни само за 2 дена в офис-а. По добре 1000лв по малко (5 вместо 6) ама да си вкъщи на теферич а не по 2 часа в задръстване + ядене на боклуци на обядНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Никой не слугува там. Ползват се профи посредници за наеми и управление като Клийвс и немаш грижа. Но на тез нива това не е за мен. Ще ги глътне някой як всичките с дискаунт и ще си е затворил кръга с наемоотдаването.
Да отговоря и на Джони...нещо което съм проспал а имал опция да го купя на 2000€ няма да го купя ако и да ми го смъкнат от 5 на 3К. Принцип.
Да не излезе че целия наем заминал
Коментар
Коментар