IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Аз си имам, за мен не се безпокой, нямам и причина да пазарувам в момента на тези цени. Апропо това на Оборище било продадено.
    Това в Оборище,както и други проекти в Иван Вазов,се строят за определени лица и кръгове.Дори и да имаш парите и желанието,повярвай ми няма да можеш да купиш пак.Има си бариери за вход.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Купувай.
      Аз си имам, за мен не се безпокой, нямам и причина да пазарувам в момента на тези цени. Апропо това на Оборище било продадено.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Понеже и аз съм виждал твоята сграда и отвътре мога да кажа, че това е една от малкото стари сгради, които са на съпоставимо ниво с новото / за някои неща разбира се е по-зле, а за други много по-добре/
        Накратко, въпреки, че не съм фен на старото твоят аяарт си заслужава отвсяйъде. Нямам идея колко би струвал в момента, но като гледам какви цени има е нормално да е над 4К.... За 5 не знам.
        Маверик е по-наясно с цифрите....
        Понеже по долу имаше цени от 6000 евро на квадрат,да уточним че това са сгради с модерни термопомпи,и изцяло дигитализирани,със смарт системи на управление на всичко в последствие,затова и цените са такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Може и да се изцепвам леко, Джони, но до Лили Иванова сградата е 1964.
          Понеже и аз съм виждал твоята сграда и отвътре мога да кажа, че това е една от малкото стари сгради, които са на съпоставимо ниво с новото / за някои неща разбира се е по-зле, а за други много по-добре/
          Накратко, въпреки, че не съм фен на старото твоят аяарт си заслужава отвсяйъде. Нямам идея колко би струвал в момента, но като гледам какви цени има е нормално да е над 4К.... За 5 не знам.
          Маверик е по-наясно с цифрите....

Коментар

Това на Обороще наистина са му праснали уникален архитектурен дизайн. А и апартите все големи. Баси, нема купуване и да искаш.
            Нищо, пролетарчетата се изгубиха некъде отвъд Волуяк. То и там къщите са цифри вече.
            Иди на бонсови поляни,сега се върнах от там.Вече ги няма.Писах по долу,само на снимки може да ги гледате.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

За 350к (не 370) мога още утре да купя в Южен Парк, точно на моята локация, по-голямо и с подземен гараж. Там качеството на живот е в пъти по-добре, отколкото в центъра. Излизам си от входа и стъпвам на алеята на Южния. Мебелите Виденов ще ги изрина и за 500 Евро на квадрат отгоре ще го направя като твоето. Не че ще го направя де, но само ти казвам - за тази сума, която искаш, ще си може би някъде 20-тия в списъка ми. Около пешеходната на Витошка. Шишман, НДК има много оферти в момента на около 3000. Качеството на живот там е по-високо. Според мен Докторски Паметник е отлична локация, но е твърде надценена. Средната офертна там в момента е 3300, а ти искаш 5000. Пак ти казвам, слез малко на земята.

ПС: Гледай за 3300 какво има. Точно на Оборище до Лили Иванова.
              https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...vor&f1=1&fe7=1
              Може и да се изцепвам леко, Джони, но до Лили Иванова сградата е 1964.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Ново строителство ул. Оборище:

Оборище 26

В допълнение към по-горното, очаква се и нов строеж на ул. Търново/Асен Златаров. Цените се въртят на зелено около 6 000 евро/м2. На зелено. И двата проекта.
                Прегледах схемите, При тези цифри и квадрати ще има ли апарт под 2 милиона леУа ?!
                Не знам....Не е ли скъпичко ?! Джони ще им даде евентуално по 1500 евро макс на квадрат... ама Немски....

Коментар

Оборище 26

В допълнение към по-горното, очаква се и нов строеж на ул. Търново/Асен Златаров. Цените се въртят на зелено около 6 000 евро/м2. На зелено. И двата проекта.
                  Това на Обороще наистина са му праснали уникален архитектурен дизайн. А и апартите все големи. Баси, нема купуване и да искаш.
                  Нищо, пролетарчетата се изгубиха некъде отвъд Волуяк. То и там къщите са цифри вече.

Коментар

Оборище 26

Купувай.

Коментар

• Ново строителство ул. Оборище:

Оборище 26

Last edited by Minka; 12.02.2022, 17:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Тази песен, че след Х месеца се връщаме в офиса, ни я пеят вече ДВЕ години. Последно ни казаха, че през 23-та може би, евентуално, ще ходим в офиса един или два пъти в седмицата...
                        Идеята тук е, че много платежоспособни колеги, вместо да си купят по-голям апартамент, инвестираха в къща в провинцията. Това малко е намалило надуването на балона в София, но за сметка на това е увеличило много селските имоти. Защото при тях предлагането е оскъдно и 10к купувачи са достатъчни, за да надуят балона на "село".
                        Има и по дълги песни

Коментар

• Бонсови поляни вече можете да ги гледате само на картичка..

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

А колко е комисиона и кой осигурва подръжката
                            Да не излезе че целия наем заминал
                            Не знам условията на сделката, но за краткосрочни наеми сигур има полза щом са се навили.
                            https://sanstefanoplaza.com/novini/3...-stefano-plaza
                            Вероятно едно 20% най-малко папат. А може и повече, защото те и осигуряват наематели.

Коментар

Е защо пък баш в Родопите. Това е място за почивка, не за работа. Пушка, СУВ 4х4, спрей за мечки, 4 песа и ток на оградата и генератор и без кака щот ще и писне на 48 ия час. И си готов.
                              Кой ша я чака толкова, утре идва нова трябва да я отлагам.
                              Хомо ще сме докато свят светува. Който не го предложи, няма да има хора. Доста (към 10-на) им теглиха майни само за 2 дена в офис-а. По добре 1000лв по малко (5 вместо 6) ама да си вкъщи на теферич а не по 2 часа в задръстване + ядене на боклуци на обяд
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Никой не слугува там. Ползват се профи посредници за наеми и управление като Клийвс и немаш грижа. Но на тез нива това не е за мен. Ще ги глътне някой як всичките с дискаунт и ще си е затворил кръга с наемоотдаването.
                                Да отговоря и на Джони...нещо което съм проспал а имал опция да го купя на 2000€ няма да го купя ако и да ми го смъкнат от 5 на 3К. Принцип.
                                А колко е комисиона и кой осигурва подръжката
                                Да не излезе че целия наем заминал

Коментар

Working...
                                X