If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не съм гратис. Така пътувах, като дете. Сега съм законен гратис, просто съм много ценен за данъкоплатците, щото работя с акъла си. Когато един простоват гастар ме достигне, като акъл, тогава да ми брои стотинките...
Ми намери го това, хахаха, аз да определям жени и финансова култура? Явно фиксацията ти върху моята личност, издава огромни ментални проблеми! Както и за билетчето до Овча купел и обратно. Само да ти кажа, че от 20г. не ползвам никакви билетчета.
Хората се променят, като цяло си прав, че повечето не бягат от " хубавото" но като погледнеш US примерно с 50% divorce rate се получава че всеки втори бърка с преценката И имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
не беше ли ти дето разправяше че жена ти е без финансова култура ?
Ми намери го това, хахаха, аз да определям жени и финансова култура? Явно фиксацията ти върху моята личност, издава огромни ментални проблеми! Както и за билетчето до Овча купел и обратно. Само да ти кажа, че от 20г. не ползвам никакви билетчета.
Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока
Не разбирам защо БГ "инвеститорите" смятат че успеха се мери с брой имоти дори и за сметка на това жената и децата да го намразят и да се изнесат. В същото време всичко е "за да се остави на децата". Абе откога разправям , че трябва да си гледате семейството първо бе ? Качество на живот, това онова ... Кой бяга от хубаво ? Ако някой се е оженил за първата кобила дето му е пуснала и сега съжалява ... е колко е успешен ? Ако се е оженил за тъпа жена , това какво говори за него самия?
Сега очаквам тия дето не вярваха в качествата на жените си рязко да им повярват и изведнъж 50-60% от половинките им да се окажат поне мис панагюрище или радомир с PHD по икономика и ядрена физика.
Хората се променят, като цяло си прав, че повечето не бягат от " хубавото" но като погледнеш US примерно с 50% divorce rate се получава че всеки втори бърка с преценката И имаш разведени от милиардери до lower middle class. Та явно и от хубавото бягат понякога. Аз затова си живея на семейни начала- една идея са по- лесни нещата
Голями опашати лъжи, аз за жени, нищо не пиша, има си съответна тема....
Абе пич , ти един цитат не може да направиш като хората , трябва да ходя та ти оправям таговете, После жена тиу била такава онакава.
не беше ли ти дето разправяше че жена ти е без финансова култура ?
Преди някоя година бях в Барселона. Имаше много бездомни, които за през ноща се настаняваха където им харесва. Сутринта стават събират си нещата и ги няма.
Казаха ми, че много от тях са разведени и съда е присъдил всичко на съпругата а на него издръжката. И така някои са предпочели да са скитници, да нямат доходи и да оставят целия масраф по ипотеки и издръжки на бившата.
Абе аз съм 20 години тук. Фрашкано е с бездомни ма още не знам причината. Вие отидете за 5 дена на екскурзия и веднага "Ви казват" и причини и всичко ...
Как ше те изхвърлят на улицата защото си се развел бе човек ? Що ги вярвате тия неща ? То дори да не е твой апартамента, ако е единственото ти жилише не могат да те изхвърлят, айде сега представи си да е твой ... че да те принудят и да живееш на улицата и да го плащаш. Това да не е Китай ? Това че са разведени , ако няма заплахи, насилие или други подобни причини, не може да предизвика изхвърляне от апартамента. Единия може да спи в хола но никой не може да те изхвърли от твоята си собственост. Дори да има насилие, ограничителна заповед и т.н., собствеността си е собственост. Не може да се присвоява по морални причини. Продава се жилището, делят се парите и всеки по пътя си. Или който получи апартамента ше плаща наем на другия ...
Как се обърна тая тема и то баш най-успешния инвеститор, лордчето я подкара в тази посока
Не разбирам защо БГ "инвеститорите" смятат че успеха се мери с брой имоти дори и за сметка на това жената и децата да го намразят и да се изнесат. В същото време всичко е "за да се остави на децата". Абе откога разправям , че трябва да си гледате семейството първо бе ? Качество на живот, това онова ... Кой бяга от хубаво ? Ако някой се е оженил за първата кобила дето му е пуснала и сега съжалява ... е колко е успешен ? Ако се е оженил за тъпа жена , това какво говори за него самия?
Сега очаквам тия дето не вярваха в качествата на жените си рязко да им повярват и изведнъж 50-60% от половинките им да се окажат поне мис панагюрище или радомир с PHD по икономика и ядрена физика.
Коментар